0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάτω λοιπόν από αυτές τις άσχημες συνθήκες, πότε να περιμένουμε τη
Παράθεση από: moustard στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 03:21:57 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 03:16:20 pmΣτην ετησίως επαναλαμβανόμενη κενο... λογία των ημερών, να προσθέσω:- δεν έχει ακόμη ξεκινήσει η διαδικασία αποσπάσεων σε δομές της εκπαίδευσης, όπως Γρασέπ, Σχολικές βιβλιοθήκες, ... κλπ, αποσπάσεις που αφορούν και πολλούς φιλολόγους και θ' ανοίξουν κενά- οι άδειες ανατροφής λαμβάνονται, συνήθως, αρχές 10ου, για λόγους ευνόητους - πολλές επαπειλούμενες, με ή δίχως εισαγωγικά, λαμβάνονται το ίδιο διάστημα- άλλες βθμιες συνυπολογίζουν κι εμφανίζουν τις αιτήσεις συνταξιοδότησης έγκαιρα, άλλες όχιΚαι κάτι επιπλέον, σε
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 03:16:20 pmΣτην ετησίως επαναλαμβανόμενη κενο... λογία των ημερών, να προσθέσω:- δεν έχει ακόμη ξεκινήσει η διαδικασία αποσπάσεων σε δομές της εκπαίδευσης, όπως Γρασέπ, Σχολικές βιβλιοθήκες, ... κλπ, αποσπάσεις που αφορούν και πολλούς φιλολόγους και θ' ανοίξουν κενά- οι άδειες ανατροφής λαμβάνονται, συνήθως, αρχές 10ου, για λόγους ευνόητους - πολλές επαπειλούμενες, με ή δίχως εισαγωγικά, λαμβάνονται το ίδιο διάστημα- άλλες βθμιες συνυπολογίζουν κι εμφανίζουν τις αιτήσεις συνταξιοδότησης έγκαιρα, άλλες όχιΚαι κάτι επιπλέον, σε
Στην ετησίως επαναλαμβανόμενη κενο... λογία των ημερών, να προσθέσω:- δεν έχει ακόμη ξεκινήσει η διαδικασία αποσπάσεων σε δομές της εκπαίδευσης, όπως Γρασέπ, Σχολικές βιβλιοθήκες, ... κλπ, αποσπάσεις που αφορούν και πολλούς φιλολόγους και θ' ανοίξουν κενά- οι άδειες ανατροφής λαμβάνονται, συνήθως, αρχές 10ου, για λόγους ευνόητους - πολλές επαπειλούμενες, με ή δίχως εισαγωγικά, λαμβάνονται το ίδιο διάστημα- άλλες βθμιες συνυπολογίζουν κι εμφανίζουν τις αιτήσεις συνταξιοδότησης έγκαιρα, άλλες όχιΚαι κάτι επιπλέον, σε
δεν έχει ακόμη ξεκινήσει η διαδικασία αποσπάσεων σε δομές της εκπαίδευσης, όπως Γρασέπ, Σχολικές βιβλιοθήκες, ... κλπ, αποσπάσεις που αφορούν και πολλούς φιλολόγους και θ' ανοίξουν κενάΞέρω, ότι στο σχολείο που ήμουν πέρυσι, η συνάδελφος (ΠΕ 02) που χρόνια υπηρετούσε στη βιβλιοθήκη του, φέτος την κατέβασαν και την έβαλαν σε τάξη 'Οπως καταλαβαίνεται γίνονται απελπισμένες προσπάθειες εξάντλησης του υπάρχοντος εκπαιδευτικού δυναμικού!
Παράθεση από: Ναστια στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 03:53:05 pm δεν έχει ακόμη ξεκινήσει η διαδικασία αποσπάσεων σε δομές της εκπαίδευσης, όπως Γρασέπ, Σχολικές βιβλιοθήκες, ... κλπ, αποσπάσεις που αφορούν και πολλούς φιλολόγους και θ' ανοίξουν κενάΞέρω, ότι στο σχολείο που ήμουν πέρυσι, η συνάδελφος (ΠΕ 02) που χρόνια υπηρετούσε στη βιβλιοθήκη του, φέτος την κατέβασαν και την έβαλαν σε τάξη 'Οπως καταλαβαίνεται γίνονται απελπισμένες προσπάθειες εξάντλησης του υπάρχοντος εκπαιδευτικού δυναμικού!η υπηρέτηση σε σχολικές βιβλιοθήκες έχει όριο τα 3 ή 4 χρόνια νομίζω.Δεν πήγε κάποιος άλλος στη θέση της;Οι βιβλιοθήκες δεν κλείνουν απ’όσο ξέρω,εξακολουθούν να χρειάζονται υπευθύνους.Σε άλλο σχολείο που ξέρω εγώ η υπεύθυνη πήρε απόσπαση για...5η χρονιά,είναι του κόμματος βλέπετε.
aristos2 σα να έπεσε το ηθικό σου ή μου φαίνεται;Πάντως αυτό το χαράτσι στη ΔΕΗ αλήθεια, εμείς που νοικιάζουμε, πώς θα το πληρώνουμε;Νομίζω ότι έχουν εντολή οι διευθύνσεις άνωθεν να μη δίνουν πληροφορίες για τα κενά.Πιστεύω ότι θα προσληφθείτε κανονικότατα, απλά η
http://www.esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=14288:katalipsi-so-grafeio-tou-dde-peiraia-ti-kataggellei-o-dieithintis-%E2%80%93-i-anakoinosi-tis-olme Μετά την κατάληψη του γραφείου του διευθυντή της Δευτεροβάθμιας ανακοινώνονται διά μαγείας τα κενά... Και συνεχίζω τη σκέψη μου... όλα αυτά είναι συμπτώσεις... και συνεχίζω... θυμηθείτε μια χαζοφάρσα πώς το γραφείο της υπουργού την αντιμετώπισε... θα ενεργοποιηθούν όλες οι μόνιμες διαδικασίες... Συνάδελφοι εμένα η κατάσταση μου θυμίζει (αν και δεν την βίωσα προσωπικά) λίγο χούντα... Παρόλαυτά είμαι πεπεισμένη ότι δεν συνέβησαν τέτοιες καταστάσεις τραγελαφικές στη χούντα... Η γνώμη μου... αν θίγω κάποιους ... συγγνώμη αλλά εκφράζω τη γνώμη μου....