0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα. Μην διασπείρουμε τον πανικό και την απαισιοδοξία, γιατί όπως πιστεύω, τα κενά θα είναι πολλά. Στο κάτω κάτω, αν αργήσει και μια ή δυο βδομαδούλες, δεν έγινε και κάτι. Υπομονή. Λογικά θα γίνουν πρώτα οι αποσπάσεις και μετά θα ακολουθήσει η β φάση.
Μόνο αιρετοί (και μάλιστα αυτοί που δεν είναι εκλεγμένοι υπό την κυβερνητική παράταξη) θα μπορούσαν να δώσουν ακριβείς πληροφορίες.Οι Δευτεροβάθμιες έχουν "πάρει γραμμή" να λένε ότι όλα είναι καλά.Αν προσθέσετε και την έλλειψη προσωπικού (στα γραφεία) το παζλ ολοκληρώνεται.ΥΓ σαν αντιπαράδειγμα οι κ.κ. Καψαλάκης και Μπράτης διαφωνούν μετά βδελυγμίας στα ελάχιστα κενά που εικάζει το Υπουργείο για την Πρωτοβάθμια.
Mήπως θα μπορούσες αγαπητή συνάδελφος να μας αναφέρεις την πηγή σου? Ποιος τελικά σου είπε ότι δεν υπάρχουν κενά... τη στιγμή που οι δευτεροβάθμιες τα κρύβουν για τους μόνιμους? Δεν ειρωνεύομαι... απλώς είμαι περίεργη να μάθω ποιοι διαδίδουν τα νέα... γιατί εγώ όσες φορές ρωτάω δεν ξέρουν... ακόμη τα κενά για διάφορους... διάφορους λόγους.... που τους έχουμε ήδη προαναφέρει... Τώρα αν η α φάση... δεν πάρει τις θέσεις που επιθυμεί αυτό είναι άλλο θέμα...
Τα ίδια ακριβώς γίνονταν και πέρσι, τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Συναδελφοι, αισιοδοξία!!!Για του λόγου το αληθές κάνω αντιγραφή-επικόλληση από τη σελίδα 71 του περσινού αντίστοιχου θέματος."Απάντηση #992 στις: Σεπτέμβριος 20, 2010, 10:49:35 πμ »Δε θέλω να σας απογοητεύσω αλλά μην περιμένετε να γίνει νωρίς η