0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητούμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι της Α φάσης σχετικά με την τοποθέτησή τους.Όπως πολύ σωστά σημειώσατε, επιβεβαιώνει την έλλειψη οργάνωσης αυτού του κράτους.Απλώς,διατηρούμε κάποιες επιφυλάξεις ως προς τα λεγόμενα των υπαλήλλων των
Παράθεση από: klasikos στις Σεπτεμβρίου 17, 2011, 02:37:57 pmΤα ίδια ακριβώς γίνονταν και πέρσι, τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Συναδελφοι, αισιοδοξία!!!Για του λόγου το αληθές κάνω αντιγραφή-επικόλληση από τη σελίδα 71 του περσινού αντίστοιχου θέματος."Απάντηση #992 στις: Σεπτέμβριος 20, 2010, 10:49:35 πμ »Δε θέλω να σας απογοητεύσω αλλά μην περιμένετε να γίνει νωρίς η
Τα ίδια ακριβώς γίνονταν και πέρσι, τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Συναδελφοι, αισιοδοξία!!!Για του λόγου το αληθές κάνω αντιγραφή-επικόλληση από τη σελίδα 71 του περσινού αντίστοιχου θέματος."Απάντηση #992 στις: Σεπτέμβριος 20, 2010, 10:49:35 πμ »Δε θέλω να σας απογοητεύσω αλλά μην περιμένετε να γίνει νωρίς η
Πάντως κ στην ειδική περισσότερους πήρε....μόνοι εμείς κ οι δάσκαλοι είμαστε ριγμενοι?
Πάντως προσωπικά θα προτιμούσα μια μεγάλη β φάση καθυστερημένη, παρά μια μικρή τώρα και μετά να έχουμε πάλι την αγωνία αν όντως θα πάρει πολλούς στη γ φάση ή αν άρχισε η φθίνουσα πορεία των φάσεων.
Εγώ ένα πράγμα ξέρω.ΘΑ ΜΑς
Παράθεση από: dina 94 στις Σεπτεμβρίου 17, 2011, 05:21:11 pmΕγώ ένα πράγμα ξέρω.ΘΑ ΜΑς