0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: trelamenos στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 03:53:58 pmστη νετ ειπωθηκε ξεκαθαρα.τερμα οι συμβασιουχοι μεχρι 2015.διαβαστε και το τοπικ ακυρωση προσληψεων ζητα η τροικα.το ακουσαν κι αλλοι συναδφοιPou einai to topik?
στη νετ ειπωθηκε ξεκαθαρα.τερμα οι συμβασιουχοι μεχρι 2015.διαβαστε και το τοπικ ακυρωση προσληψεων ζητα η τροικα.το ακουσαν κι αλλοι συναδφοι
Αν συνεχιστεί στο forum αυτή συζήτηση, θα οδηγηθούμε σε ατομική και συλλογική κατάθλιψη!!!Γι' αυτό, με παραμύθια θα ξορκίσω το κακό, να γίνουν όλα μαγικά μ' ένα χορό....http://www.youtube.com/watch?v=oE0co5l047U
δύσκολα τα πράγματα...αυριο ο βενίζέλος θα ανακοινώσει τα νέα μέτρα.ο στρος καν είπε ότι΄η ελλάδα έχει ήδη πτωχεύσει. πρέπει να μάθουμε να χορεύουμε χωρίς λεφτά...
Καλα τον Στρος περιμεναμε να μας το πει???και αν πτωχυνουμε? την ψυχη δε μπορουν να μας την παρουν...θα μαθουμε να ζουμε οπως ερθουν...
Λοιπόν ,θα σας μεταφέρω και άλλα νέα .Γυμναστές ξενόγλωσσοι ,θεολόγοι και σε ένα ποσοστό μαθηματικοί μας τελείωσαν ..γιατί υπήρχαν σε γραφεία που έκλεισαν .Σε φιλολόγους τα κενά είναι πολλά γιατί είχαν αδειάσει τα γραφεία από πέρυσι .Στην Αθήνα δε ,δεν υπάρχουν καθηγητές σε κύριες ειδικότητες να κάνουν τα project και δεν προχωρά το θέμα .Τώρα τι θα γίνει με την Τροικα δεν ξέρω .Θέλω να πιστεύω ότι σε κύριες ειδικότητες θα πάρει.
Παράθεση από: dina 94 στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 10:32:53 amΛοιπόν ,θα σας μεταφέρω και άλλα νέα .Γυμναστές ξενόγλωσσοι ,θεολόγοι και σε ένα ποσοστό μαθηματικοί μας τελείωσαν ..γιατί υπήρχαν σε γραφεία που έκλεισαν .Σε φιλολόγους τα κενά είναι πολλά γιατί είχαν αδειάσει τα γραφεία από πέρυσι .Στην Αθήνα δε ,δεν υπάρχουν καθηγητές σε κύριες ειδικότητες να κάνουν τα project και δεν προχωρά το θέμα .Τώρα τι θα γίνει με την Τροικα δεν ξέρω .Θέλω να πιστεύω ότι σε κύριες ειδικότητες θα πάρει.μας εκανες την καρδια περιβολι dina μου!!!!!! βλεπω να την κανω κατα εξω σιγα σιγα!συγνωμη για την διακοπη...μπορειτε να συνεχισετε τωρα!