0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Kαι κάτι άλλο συνάδελφοι .Αυτή η καραμέλα με τους συμβασιούχους δεν αφορά εμάς .Θέλω να πω ότι ούτε απολύσεις αναπληρωτών γίνεται να κάνει ούτε τίποτα .Υπάρχουν αλλού άλλοι συμβασιούχοι αορίστου ή ορισμένου χρόνου σε άλλες υπηρεσίες που μπορεί οι κακόμοιροι να φύγουν .Επίσης το ότι έχουν παγώσει όλα προς το παρόν ίσως είναι προς το συμφέρον μας γιατί μέρα με τη μέρα μαζεύονται πιο πολλά κενά (τουλάχιστον σε αυτό συμφωνεί και το υπουργείο) .Οπότε ας περιμένουμε και θέλω να πιστεύω ότι τουλάχιστον για τον δικό μας κλάδο όλα θα πάνε καλά ,γιατί όσο και να το κάνουμε είμαστε μαζί με μαθηματικούς και φυσικούς οι πιο απαραίτητοι .
Παράθεση από: dina 94 στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 10:17:28 amKαι κάτι άλλο συνάδελφοι .Αυτή η καραμέλα με τους συμβασιούχους δεν αφορά εμάς .Θέλω να πω ότι ούτε απολύσεις αναπληρωτών γίνεται να κάνει ούτε τίποτα .Υπάρχουν αλλού άλλοι συμβασιούχοι αορίστου ή ορισμένου χρόνου σε άλλες υπηρεσίες που μπορεί οι κακόμοιροι να φύγουν .Επίσης το ότι έχουν παγώσει όλα προς το παρόν ίσως είναι προς το συμφέρον μας γιατί μέρα με τη μέρα μαζεύονται πιο πολλά κενά (τουλάχιστον σε αυτό συμφωνεί και το υπουργείο) .Οπότε ας περιμένουμε και θέλω να πιστεύω ότι τουλάχιστον για τον δικό μας κλάδο όλα θα πάνε καλά ,γιατί όσο και να το κάνουμε είμαστε μαζί με μαθηματικούς και φυσικούς οι πιο απαραίτητοι .το ξέρω ότι είναι άσχετο αλλά μου κίνησες την περιέργεια!! χαχα!! http://valiacaldadog.blogspot.com/2007/04/blog-post_856.htmlΚαι γιατι μας κανει..ειδικη αφιερωση;; "συμπεριλμβανομενων των εκπαιδευτικων" Τον κακο τους το φλαρο λεω εγω! (δεν ξερω τι ειναι ο φλαρος)
Παντα ετσι γινονται οι κλησεις στα εκκλησιαστικα. Πρωτα ενημερωνουν τηλεφωνικα και μετα πεφτει η υπουργικη υπογραφη. Καλουν μονο μια φαση και γι αυτο θελουν να ειναι σιγουροι πως θα αποδεχτουν τη θεση οι αναπληρωτες. Διαφορετικα αν τους προκυψουν κενα στη μεση της χρονιας ή καποιος τελικα δεν παει δεν εχουν τροπο να συμπληρωσουν τη θεση παρα μονο με αναπληρωτη που διατιθεται απο τη δευτεροβαθμια
Αθωνιάδα, Άγιον όρος
Παράθεση από: why στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 02:54:36 pmΠαράθεση από: Smaragdi στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 02:08:55 pmΠαράθεση από: why στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 01:41:12 pmΠαράθεση από: Smaragdi στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 01:39:28 pmαααααααααχ, πολύ φοβάμαι ότι θα το χάσουμε το πανηγύρι του αγίου ιωάννου στις 26 του μήνα στην πάτμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλέ εδω ο κοσμος χανεται εσυ σκεφτεσαι το πανηγυρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πας στην Πάτμο στο εκκλησιαστικο; ; ; ; ναι, στο εκκλησιαστικό της πάτμου πάω............ε, όσο για το πανηγύρι, είναι που είναι η κατάσταση για τα πανηγύρια....ας πάμε και σ' ένα πραγματικό να γελάσει το χειλάκι μας.... Δηλαδή έχουν ανακοινωθεί οι προσλήψεις των εκκλησιαστικών; ; ;; ; που θα τις βρω; ; ; ; καλή αρχή Smaragdi να περασεις καλά σου ευχομαισυνάδελφε, ακόμα δεν εχουν πέσει οι υπογραφές για να βγουν κι επίσημα οι ανακοινώσεις....απλά, μας πήραν πρώτα τηλ και μας είπαν "τοποθετείσαι εκεί...π.χ. πάτμος, αθωνιάδα κτλ" ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Download: eType1.com/f.php?FBlMih
Παράθεση από: Smaragdi στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 02:08:55 pmΠαράθεση από: why στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 01:41:12 pmΠαράθεση από: Smaragdi στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 01:39:28 pmαααααααααχ, πολύ φοβάμαι ότι θα το χάσουμε το πανηγύρι του αγίου ιωάννου στις 26 του μήνα στην πάτμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλέ εδω ο κοσμος χανεται εσυ σκεφτεσαι το πανηγυρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πας στην Πάτμο στο εκκλησιαστικο; ; ; ; ναι, στο εκκλησιαστικό της πάτμου πάω............ε, όσο για το πανηγύρι, είναι που είναι η κατάσταση για τα πανηγύρια....ας πάμε και σ' ένα πραγματικό να γελάσει το χειλάκι μας.... Δηλαδή έχουν ανακοινωθεί οι προσλήψεις των εκκλησιαστικών; ; ;; ; που θα τις βρω; ; ; ; καλή αρχή Smaragdi να περασεις καλά σου ευχομαι
Παράθεση από: why στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 01:41:12 pmΠαράθεση από: Smaragdi στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 01:39:28 pmαααααααααχ, πολύ φοβάμαι ότι θα το χάσουμε το πανηγύρι του αγίου ιωάννου στις 26 του μήνα στην πάτμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλέ εδω ο κοσμος χανεται εσυ σκεφτεσαι το πανηγυρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πας στην Πάτμο στο εκκλησιαστικο; ; ; ; ναι, στο εκκλησιαστικό της πάτμου πάω............ε, όσο για το πανηγύρι, είναι που είναι η κατάσταση για τα πανηγύρια....ας πάμε και σ' ένα πραγματικό να γελάσει το χειλάκι μας....
Παράθεση από: Smaragdi στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 01:39:28 pmαααααααααχ, πολύ φοβάμαι ότι θα το χάσουμε το πανηγύρι του αγίου ιωάννου στις 26 του μήνα στην πάτμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλέ εδω ο κοσμος χανεται εσυ σκεφτεσαι το πανηγυρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πας στην Πάτμο στο εκκλησιαστικο; ; ; ;
αααααααααχ, πολύ φοβάμαι ότι θα το χάσουμε το πανηγύρι του αγίου ιωάννου στις 26 του μήνα στην πάτμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αφού βγήκαν και τα εκκλησιαστικά να ελπίζουμε για
Πόση άλλη?...Έχουμε μείνει άφραγκοι...