0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι πληροφορίες που μετεφέρω είναι άκρως επιβεβαιωμένες!Είμαι αναπληρώτρια α' φάσης, ψηλά στον πίνακα, με κάλεσαν στην α' επιλογή μου και αυτή τη στιγμή μαζί με άλλους 27 συναδέλφους της Α' ΑΘΉΝΑΣ διατεθήκαμε στη περιφερειακή διεύθυνση Αττικής όπου θα συγκεντρώσουν τα κενά ολόκληρης της Αττικής. Στη Γ' δεν τοποθέτησαν τους αποσπασμένους!Είναι σίγουρο, περιμένουν στα γραφεία, τους είπαν ότι δεν έχει κενά...θα τοποθετήσουν αναπλητωτές;θα γίνουν ενστάσεις....
Μη γενικεύουμε την κατάσταση της Αθήνας και υποθέτουμε ότι το ίδιο ισχύει σε όλη την Ελλάδα....
Θα ενημερωθούμε ΕΠΙΣΗΜΑ απο το site της περιφερειακής διεύθυνσης.Όσοι τοποθετήθηκαν προσωρινά σε γραφείο το γνωρίζουν απο προχτές.Χτες επιβεβαιώθηκε. Δυστυχώς η Α' μας διέθεσε όλους. Η Δ' τους κράτησε όλους τους αναπληρωτές ΠΕ02 για μελλοντικά κενά.Εμάς μας μίλησαν για κακό υπολογισμο και απλά μας ξεφορτώθηκαν σα να μην τρέχει τιποτα αδιαφορώντας τόσο για τα μόριά μας όσο και για τ ότι μπορεί να βρεθούμε Λαύριο, Ωροπό, Ασπρόπυργο ενω κληθήκαμε στην πρώτη μας επιλογή!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: stave στις Σεπτεμβρίου 09, 2011, 05:17:45 pm...κι εμείς ό,τι μαθαίνουμε θα προσπαθούμε να σας το μεταφέρουμεΜεγάλη κουβέντα είπες! Μακάρι να το έλεγαν και να το έκαναν (ακόμα περισσότερο) περισσότεροι...Εγώ πάντως σε ευχαριστώ ακόμα και αν δεν είμαι φιλόλογος.
...κι εμείς ό,τι μαθαίνουμε θα προσπαθούμε να σας το μεταφέρουμε
Παράθεση από: Stelios στις Σεπτεμβρίου 09, 2011, 05:46:27 pmΠαράθεση από: stave στις Σεπτεμβρίου 09, 2011, 05:17:45 pm...κι εμείς ό,τι μαθαίνουμε θα προσπαθούμε να σας το μεταφέρουμεΜεγάλη κουβέντα είπες! Μακάρι να το έλεγαν και να το έκαναν (ακόμα περισσότερο) περισσότεροι...Εγώ πάντως σε ευχαριστώ ακόμα και αν δεν είμαι φιλόλογος.Εγώ απλώς Stelios θα σου θυμίσω παλιότερο μήνυμά σου και θα αναρωτηθώ γιατί αυτή η αλλαγή στάσης και μάλιστα όταν όλοι εμείς της α' φάσης αγωνιούμε εξίσου μ'εσάς και αναφέρουμε την πραγματικότητα όπως τη βιώνουμε στην Αθήνα κι όχι τους ευσεβείς μας πόθους ή γενικόλογες θεωρίες περί αισιοδοξίας. Όταν τα νέα είναι καλά τα δεχόμαστε κι όταν δεν μας αρέσουν τα απορρίπτουμε;Φιλικά stave
Παράθεση από: stell@74 στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 01:20:47 amΠάντως πώς γίνεται η πλειοψηφία των συνταξιοδοτούμενων να προέρχεται από τα αστικά κέντρα (και αυτό σημαίνει φυσικά και λεκανοπέδιο) και την ίδια στιγμή το λεκανοπέδιο να είναι αυτό που δε δίνει κενά... απλώς δεν μπορώ να το καταλάβω.καλημερα. στο λεκανοπεδιο ζει η μιση Ελλαδα .. αρα και παρα πολλοι εκπαιδευτικοι ζητανε ειτε με μεταθεση ειτε με αποσπαση αυτη την περιοχη... κι οταν πρωτα ικανοποιοουνται αυτες οι αιτησεις μαλλον ειναι λογικο ..αν και πιστευω οτι παντα προκυπτουν κενα καθ'οδον σ΄αυτες τις περιοχες για τον ιδιο λογο
Πάντως πώς γίνεται η πλειοψηφία των συνταξιοδοτούμενων να προέρχεται από τα αστικά κέντρα (και αυτό σημαίνει φυσικά και λεκανοπέδιο) και την ίδια στιγμή το λεκανοπέδιο να είναι αυτό που δε δίνει κενά... απλώς δεν μπορώ να το καταλάβω.