0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ρενια στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 12:54:23 pmΕδω και μερικες μερες συνδικαλιστης της ΕΛΜΕ μου λεει στο σχολειο πως δε θελει να με στεναχωρησει αλλα ακουει πως εμεις οι αναπληρωτες θα απολυθουμε(α φαση αναπληρωτων).Καλά, είναι σοκαριστικό !Ωστόσο, δεν νομίζω ότι θα γίνει κάτι τέτοιο. Τα σχολεία πώς θα λειτουργήσουν; Καθηγητές, γονείς και παιδιά σίγουρα θα ξεσηκωθούν. Αυτό που μπορεί να γίνει, πράγμα το οποίο απεύχομαι φυσικά, είναι να μην καλέσει άλλους αναπληρωτές. Κι αυτό όμως είναι ένα υποθετικό σενάριο, που μάλλον δεν θα ισχύσει. Εννοείται όμως ότι οι προσλήψεις αναπληρωτών θα είναι δραστικά μειωμένες σε σχέση με πέρσι. Γενικά, τον τελευταίο καιρό υπάρχει μια τρομολαγνεία...Κυκλοφορούν απίστευτες ειδήσεις, συνέπεια βεβαίως του οικονομικού πολέμου που υφίσταται η χώρα...
Εδω και μερικες μερες συνδικαλιστης της ΕΛΜΕ μου λεει στο σχολειο πως δε θελει να με στεναχωρησει αλλα ακουει πως εμεις οι αναπληρωτες θα απολυθουμε(α φαση αναπληρωτων).
Παράθεση από: klasikos στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 01:08:50 pmΠαράθεση από: ρενια στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 12:54:23 pmΕδω και μερικες μερες συνδικαλιστης της ΕΛΜΕ μου λεει στο σχολειο πως δε θελει να με στεναχωρησει αλλα ακουει πως εμεις οι αναπληρωτες θα απολυθουμε(α φαση αναπληρωτων).Καλά, είναι σοκαριστικό !Ωστόσο, δεν νομίζω ότι θα γίνει κάτι τέτοιο. Τα σχολεία πώς θα λειτουργήσουν; Καθηγητές, γονείς και παιδιά σίγουρα θα ξεσηκωθούν. Αυτό που μπορεί να γίνει, πράγμα το οποίο απεύχομαι φυσικά, είναι να μην καλέσει άλλους αναπληρωτές. Κι αυτό όμως είναι ένα υποθετικό σενάριο, που μάλλον δεν θα ισχύσει. Εννοείται όμως ότι οι προσλήψεις αναπληρωτών θα είναι δραστικά μειωμένες σε σχέση με πέρσι. Γενικά, τον τελευταίο καιρό υπάρχει μια τρομολαγνεία...Κυκλοφορούν απίστευτες ειδήσεις, συνέπεια βεβαίως του οικονομικού πολέμου που υφίσταται η χώρα...Κι αυτό το "δραστικά μειωμένες" άσε να το διαπιστώσουμε καλύτερα. Υπάρχει τέτοια σύγχυση φέτος που κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος.
Μου το λεει προσωπικα και νομιζω οχι κακοπροαιρετα.Διαμαρτυρονται λεει οι μονιμοι γιατι δεν εχουν τακτοποιηθει ακομη και τους πηραμε τις θεσεις.Οταν ομως τακτοποιηθουν μας δινουν τα χειροτερα τμηματα και τα μαθηματα που δεν παλευονται!
Παράθεση από: ρενια στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 01:13:53 pmΜου το λεει προσωπικα και νομιζω οχι κακοπροαιρετα.Διαμαρτυρονται λεει οι μονιμοι γιατι δεν εχουν τακτοποιηθει ακομη και τους πηραμε τις θεσεις.Οταν ομως τακτοποιηθουν μας δινουν τα χειροτερα τμηματα και τα μαθηματα που δεν παλευονται!Ε άλλο αυτό κι άλλο η απόλυση. Πάντως δεν αμφιβάλλω ότι γίνεται αυτό. Καθένας το τομάρι του είμαστε δυστυχώς.
Παράθεση από: stratos91 στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 01:15:53 pmΠαράθεση από: ρενια στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 01:13:53 pmΜου το λεει προσωπικα και νομιζω οχι κακοπροαιρετα.Διαμαρτυρονται λεει οι μονιμοι γιατι δεν εχουν τακτοποιηθει ακομη και τους πηραμε τις θεσεις.Οταν ομως τακτοποιηθουν μας δινουν τα χειροτερα τμηματα και τα μαθηματα που δεν παλευονται!Ε άλλο αυτό κι άλλο η απόλυση. Πάντως δεν αμφιβάλλω ότι γίνεται αυτό. Καθένας το τομάρι του είμαστε δυστυχώς.Αυτο το εχω ακουσει κι εγω απο συνδικαλιστες απο μερες και σας το ειχα αναφερει χωρις να εχω ιδεα αν στηριζεται καπου. Ειχε μιλησει συγκεκριμενα για φιλολογους ομως
Οι συνδικαλιστές έχουν σκοπιμότητα να τα λένε αυτά . Δε λέω ότι τα πράγματα δεν είναι δύσκολα αλλά οι συγκεκριμένοι τα διογκώνουν για να παρουσιάζουν τους εαυτούς τους χρήσιμους . Μιλούν για απολύσεις , αν τελικά δε θα γίνουν θα λένε ότι αγωνίστηκαν οι ίδιοι και το πέτυχαν . Ξέρουν ότι είναι απαξιωμένοι απέναντι στους αναπληρωτές και ψάχνουν κάτι να βρουν .Ας μην κινδυνολογούμε τόσο , μετά την Αφάση έγιναν τόσες άλλες προσλήψεις
Ανανέωση πινάκων..