0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αναρωτιεμαι και εγω γιατι τοσοι λιγοι φιλολογοι.....
Παράθεση από: GR στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 11:44:28 pmαναρωτιεμαι και εγω γιατι τοσοι λιγοι φιλολογοι.....μήπως γιατι δεν είχαν βύσματα;;;; δείτε στην γερμανική φιλολογία τι έγινε......
Στο δικό μου νομό ούτε ήρθε ούτε έφυγε κάποιος φιλόλογος... εδώ που τα λέμε στην ειδικότητά μας οι αποσπάσεις ηταν ελάχιστες. Άρα, τα κενά πάνω κάτω παρέμειναν σταθερά στους νομούς τους!
Αν είναι λίγες οι αποσπάσεις είναι κακό ή καλό;[/quoteαν εννοείς για εμάς τους αναπληρωτές και την β' φάση που περιμένουμε, δεν είναι ούτε καλό ούτε κακό.... είναι σχετικό! π.χ. στον δικό μου νομό 5 ήταν τα κενά των φιλολόγων πριν τις αποσπάσεις, 5 είναι και τώρα, αφού δεν μετακινήθηκε κανείς. Δεν ξέρω αν κατάλαβα σωστά αυτό που ρωτάς!
Παράθεση από: G7 02 στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 11:48:34 pmΠαράθεση από: GR στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 11:44:28 pmαναρωτιεμαι και εγω γιατι τοσοι λιγοι φιλολογοι.....μήπως γιατι δεν είχαν βύσματα;;;; δείτε στην γερμανική φιλολογία τι έγινε......πολλοι ξενογλωσσοι, αν ειδατε αποσπαστηκαν απο δευτεροβαθμια στην πρωτοβαθμια
Αν είναι λίγες οι αποσπάσεις είναι κακό ή καλό;αν εννοείς για εμάς τους αναπληρωτές και την β' φάση που περιμένουμε, δεν είναι ούτε καλό ούτε κακό.... είναι σχετικό! π.χ. στον δικό μου νομό 5 ήταν τα κενά των φιλολόγων πριν τις αποσπάσεις, 5 είναι και τώρα, αφού δεν μετακινήθηκε κανείς. Δεν ξέρω αν κατάλαβα σωστά αυτό που ρωτάς!