0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια κυριούλα στο υπουργείο μου είπε πως μέχρι αύριο θα μαζεύουν κενά.Άρα την Παρασκευή μπορούν άνετα να καλέσουν.
Παράθεση από: inw στις Οκτώβριος 03, 2011, 02:54:24 μμΜια κυριούλα στο υπουργείο μου είπε πως μέχρι αύριο θα μαζεύουν κενά.Άρα την Παρασκευή μπορούν άνετα να καλέσουν. γιατί όχι και νωρίτερα?
Παράθεση από: Elpida!!! στις Οκτώβριος 03, 2011, 03:04:19 μμΠαράθεση από: inw στις Οκτώβριος 03, 2011, 02:54:24 μμΜια κυριούλα στο υπουργείο μου είπε πως μέχρι αύριο θα μαζεύουν κενά.Άρα την Παρασκευή μπορούν άνετα να καλέσουν. γιατί όχι και νωρίτερα? Παρασκευή ..., τότε θα "ταξιδεύουμε" - ελπίζω, εντός νομού μόνιμης διαμονής - προς το νέο μας σχολείο ...
Παράθεση από: aristos2 στις Οκτώβριος 03, 2011, 03:06:25 μμΠαράθεση από: Elpida!!! στις Οκτώβριος 03, 2011, 03:04:19 μμΠαράθεση από: inw στις Οκτώβριος 03, 2011, 02:54:24 μμΜια κυριούλα στο υπουργείο μου είπε πως μέχρι αύριο θα μαζεύουν κενά.Άρα την Παρασκευή μπορούν άνετα να καλέσουν. γιατί όχι και νωρίτερα? Παρασκευή ..., τότε θα "ταξιδεύουμε" - ελπίζω, εντός νομού μόνιμης διαμονής - προς το νέο μας σχολείο ... Ωραία. Ας το πάω λίγο πιο πέρα... Πότε λέτε να πληρωθούμε οι αναπληρωτές της Β' φάσης; Τέλη Νοέμβρη ίσως... Πριν από τα Χριστούγεννα;
Εγώ α φάση δεν έχω πληρωθεί