0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: eva7 στις Οκτωβρίου 03, 2011, 09:54:37 pmΜην το λες..κάτι μαζέψαμε από μια απλή κουβεντούλα..Σκέψου όλη την Ελλάδα! Μην σε παίρνει από κάτω!! Απλά μας αποδεκάτισε η γραμμή για συστηματικές β' αναθέσεις σε ξενόγλωσσους φέτος..Αυτό πήγαινε στη Νάστια
Μην το λες..κάτι μαζέψαμε από μια απλή κουβεντούλα..Σκέψου όλη την Ελλάδα! Μην σε παίρνει από κάτω!! Απλά μας αποδεκάτισε η γραμμή για συστηματικές β' αναθέσεις σε ξενόγλωσσους φέτος..
Sring τα κενά στην Αττική ήταν 30 μέχρι την Παρασκευή .Όταν λέω κενά κενά και όχι από εκείνα των αποσπασμένων. ;)Και θα βγούνε και άλλα ,μη μου στεναχωριέσαι
αντε βρε, μην αγχεστε...σε λιγες μερες θα το παρουμε το "χαπι" ετσι κι αλλιως...ας στεναχωρηθουμε τοτε ... εγω δεν τολμαω να περασω να ρωτησω απο δευτεροβαθμια του νομου μου (Ιωαννινα) ...και που περασα παραμονες της α'φασης τι καταλαβα;;; μεσα σε μια εβδομαδα τα 4 κενα που μου ειπαν δεν βγηκαν στην α' φαση αλλα....ξεβρασαν και 5 υπεραριθμους... ε, λοιπον οχι κυριοι, δε θα σας ξαναρωτησω!! αρκετα εμαθα...
Παράθεση από: momo στις Οκτωβρίου 03, 2011, 10:10:12 pmαντε βρε, μην αγχεστε...σε λιγες μερες θα το παρουμε το "χαπι" ετσι κι αλλιως...ας στεναχωρηθουμε τοτε ... εγω δεν τολμαω να περασω να ρωτησω απο δευτεροβαθμια του νομου μου (Ιωαννινα) ...και που περασα παραμονες της α'φασης τι καταλαβα;;; μεσα σε μια εβδομαδα τα 4 κενα που μου ειπαν δεν βγηκαν στην α' φαση αλλα....ξεβρασαν και 5 υπεραριθμους... ε, λοιπον οχι κυριοι, δε θα σας ξαναρωτησω!! αρκετα εμαθα...Τελικά στα Γιάννενα δεν υπάρχει κανένα κενό; Στην Άρτα απ' ότι πληροφορήθηκα δεν έχουν κανένα.Μήπως ξέρουμε κάτι για Πρέβεζα και Θεσπρωτία;Φέτος ήταν η μοναδική χρονιά που δήλωσα μόνο τους 4 νομούς της Ηπείρου και με βλέπω στα οικιακά μου.
Παράθεση από: Vayia στις Οκτωβρίου 03, 2011, 11:16:34 pmΠαράθεση από: momo στις Οκτωβρίου 03, 2011, 10:10:12 pmαντε βρε, μην αγχεστε...σε λιγες μερες θα το παρουμε το "χαπι" ετσι κι αλλιως...ας στεναχωρηθουμε τοτε ... εγω δεν τολμαω να περασω να ρωτησω απο δευτεροβαθμια του νομου μου (Ιωαννινα) ...και που περασα παραμονες της α'φασης τι καταλαβα;;; μεσα σε μια εβδομαδα τα 4 κενα που μου ειπαν δεν βγηκαν στην α' φαση αλλα....ξεβρασαν και 5 υπεραριθμους... ε, λοιπον οχι κυριοι, δε θα σας ξαναρωτησω!! αρκετα εμαθα...Τελικά στα Γιάννενα δεν υπάρχει κανένα κενό; Στην Άρτα απ' ότι πληροφορήθηκα δεν έχουν κανένα.Μήπως ξέρουμε κάτι για Πρέβεζα και Θεσπρωτία;Φέτος ήταν η μοναδική χρονιά που δήλωσα μόνο τους 4 νομούς της Ηπείρου και με βλέπω στα οικιακά μου.πριν 2-3 βδομάδες πήρα τηλέφωνο σε γνωστό μου που διδάσκει σε ένα κεντρικό σχολείο της Ηγουμενίτσας και μου είπε ότι στο συγκεκριμένο σχολείο ο διευθυντής έδωσε ένα κενό φιλολόγου και ένα φυσικού..