0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλα πως εχουν κενα οι μαθηματικοι?εμενα 2 φιλοι αναπληρωτες ακομα δεν εχουν τοποθετηθει στην α αθηνας.μας δουλευουν??
Παράθεση από: trelamenos στις Οκτωβρίου 05, 2011, 11:31:09 amκαλα πως εχουν κενα οι μαθηματικοι?εμενα 2 φιλοι αναπληρωτες ακομα δεν εχουν τοποθετηθει στην α αθηνας.μας δουλευουν??πάντως σύμφωνα με τον πίνακα αυτόν - όπου τα στοιχεία μάλλον είναι αυτά που έχει ή θέλει να δώσει ο Περιφερειάρχης - αν τον κοίταξες προσεκτικά η Α Αθηνας δεν φαίνεται να έχει ανάγκη μαθηματικών εν αντιθέσει με άλλες περιοχές της Αττικής.
1 κενό στην Α΄Ευρυτανίας, η αναπληρώτρια της α΄ φάσης παραιτήθηκε...
Παράθεση από: katiafil στις Οκτωβρίου 05, 2011, 11:33:34 am1 κενό στην Α΄Ευρυτανίας, η αναπληρώτρια της α΄ φάσης παραιτήθηκε...Σίγουρα; Γιατί παραιτήθηκε άραγε;
Μέχρι την Παρασκευή πρέπει να βγει...Όσο για τις 10 ώρες κενό, λογικά θα πάρουν ΑΜΩ.
Συγγνώμη..κατάλαβα καλά...28 πλεονάσματα ΠΕ02 στην Α' ??
Nαι..αλλά ποιός αντέχει άλλο αυτή την αργοπορία?.... Κάθομαι άπρακτη μπροστά στον υπολογιστή και δεν έχω ιδέα που θα πάω...Δύσκολη η αναμονή..
Παράθεση από: eva7 στις Οκτωβρίου 05, 2011, 12:40:21 pmΣυγγνώμη..κατάλαβα καλά...28 πλεονάσματα ΠΕ02 στην Α' ??Εγώ γιατί τα κατάλαβα 72 τα πλεονάσματα;
Παράθεση από: AntreaEirini στις Οκτωβρίου 05, 2011, 12:51:13 pmΠαράθεση από: eva7 στις Οκτωβρίου 05, 2011, 12:40:21 pmΣυγγνώμη..κατάλαβα καλά...28 πλεονάσματα ΠΕ02 στην Α' ??Εγώ γιατί τα κατάλαβα 72 τα πλεονάσματα;ΣΩΣΤΑ 72 ΕΙΝΑΙ.....ΠΟΠΟ...