0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΥΠ.Ε.Π.Θ. Δ2/ 25493/15 -10 - 99ΘΕΜΑ : «Δίνονται οδηγίες σχετικά με τις τοποθετήσεις προσωρινών αναπληρωτών του άρθρου 138 του Ν.2725/ 99.Διαπιστώνεται ότι σε πολλές περιπτώσεις προσωρινών αναπληρωτών, που έχουν προσληφθεί με απόφαση του Υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 138 του Ν. 2725/ 99, δηλώνεται από τους οικείους προϊσταμένους αδυναμία τοποθέτησής τους σε σχολείο της περιοχής πρόσληψης τους, λόγω μη υπάρξεως σχετικού κενού.Σας υπενθυμίζουμε ότι η απόφαση του Υπουργού μπορεί να μην εφαρμοσθεί μόνο για λόγους δημοσίου συμφέροντος όπως είναι η συμπλήρωση του υποχρεωτικού ωραρίου εργασίας και μόνο με απόφαση του οικείου περιφερειακού συμβουλίου το οποίο θα διαπιστώνει τη σχετική αδυναμία (έλλειψη κενού) και θα τοποθετεί τους προσωρινούς αναπληρωτές με απόσπαση σε σχολείο άλλης περιοχής υπό τον όρο ότι θα τοποθετήσει τον εκπ/κό αυτό στο πρώτο κενό που θα προκύψει σε σχολείο της αρχικής πρόσληψης του.
Εννοεί στηνιδια περιοχή η σε οπουδήποτε περιοχή της ελλαδας;Και αν ανοίξει κενό ξαναγυρνας οποιαδήποτε στιγμη?
Ναι, ρε συ, θα παίρνεις καθαρό αέρα να γεμίζουν τα πΛεμόνια, που λένε, θα αλλάζεις παραστάσεις και μετά θα είσαι έτοιμη για επιστροφή! ... Δεν ξέρω, πραγματικά, αν είναι για γέλια ή για κλάματα η όλη φάση!
Παράθεση από: karxarias29 στις Οκτωβρίου 06, 2011, 12:36:37 amΝαι, ρε συ, θα παίρνεις καθαρό αέρα να γεμίζουν τα πΛεμόνια, που λένε, θα αλλάζεις παραστάσεις και μετά θα είσαι έτοιμη για επιστροφή! ... Δεν ξέρω, πραγματικά, αν είναι για γέλια ή για κλάματα η όλη φάση! θα φορτώνεις ξανα στο αυτοκινητο σουρωτήρια , τηγάνια, παπλώματα και θα ξεκινας.......
Α μπράβο. Θα τα αερίζεις και μετά πίσω πάλι...
εγω εχω κριθει υπεραριθμη πριν καν διοριστω! δεν εχω αποφασισει ακομα ποιο μπαρμπαδακι πρεπει να βαλω...
και αμα εχεις κι αμαξι καλα θα ειναι, αλλιως στην πλατη!(νομιζω οτι ειμαι σε λαθος ειδικοτητα )
τουλαχιστον θα γλιτωσεις τα κουβαληματα πανω κατω...ουδεν κακον κλπ( αν και ηταν ενδιαφεροντα ολα αυτα τα 4 χρονια περιπλανησης και φορτωμενου αμαξιου )