0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gumus στις Οκτωβρίου 09, 2011, 08:59:43 pmΔυστυχώς δεν μπορώ να το κάνω.ο ένας θεολογος εχει5παιδια και η αλλη μωρο μηνών.αν τους κόψουν τις ώρες στο σχολείο μας θα αναγκαστουν να μετακινηνούνται καθημερινα πανω απο 60χλμ.ειμαι αγανακτισμενη με το θεμα της β αναθεσης αλλα δεν μπορω να γινω ρουφιανα.πηρα μόνη μου τον προισταμενο της διευθυνσης κανω τα παραπονα για το θεμα αυτο και μου ειπε οτι στο υπουργειο το γνωρίζουν και το εγκρινουν σιωπηρα.εχουν γινει πολλες καταγγελιες και τιποτα!εξαλλου,σίγουρα το σχολειο μου δεν ειναι το μόνο στο οποίο δεν τηρείται το 7ωρο β αναθεσης!λυπάμαι!Λυπάμαι πραγματικά που μορφωμένο άτομο θεωρεί ρουφιανιά την υπεράσπιση του κλαδου του... Αυτό είναι απαράδεκτο και δηλώνει άτομο που φοβάται να εκτεθεί διεκδικώντας τα αυτονόητα... Με τη λογική αυτή συνάδελφοι θα διδάσκουμε μονο αρχαία και θα κακίζουμε το αναλγητο υπουργείο (σιωπηρά πάντα βέβαια) που καταπατά τα δικαιωμάτα μας. Αλλά μάλλον αν κατορθώσεις και μπεις σε τάξη, μετα αδρανείς και γράφεις στα παλαιότερα των υποδημάτων σου του χιλιάδες άνεργους φιλολόγους που ξεροσταλιάζουν στον υπολογιστή για τα ρημαδοκενά...
Δυστυχώς δεν μπορώ να το κάνω.ο ένας θεολογος εχει5παιδια και η αλλη μωρο μηνών.αν τους κόψουν τις ώρες στο σχολείο μας θα αναγκαστουν να μετακινηνούνται καθημερινα πανω απο 60χλμ.ειμαι αγανακτισμενη με το θεμα της β αναθεσης αλλα δεν μπορω να γινω ρουφιανα.πηρα μόνη μου τον προισταμενο της διευθυνσης κανω τα παραπονα για το θεμα αυτο και μου ειπε οτι στο υπουργειο το γνωρίζουν και το εγκρινουν σιωπηρα.εχουν γινει πολλες καταγγελιες και τιποτα!εξαλλου,σίγουρα το σχολειο μου δεν ειναι το μόνο στο οποίο δεν τηρείται το 7ωρο β αναθεσης!λυπάμαι!
Ειναι αθλιοι οι αρμοδιοι μονο και μονο που για να βρουμε το δικιο μας πρεπει να στραφουμε ο ενας εναντιον του αλλου. Αλλα μαλλον τους συμφερει αυτη η κατασταση και γι αυτο την καλλιεργουν!! Απαραδεκτοι
Από τον Μπράτη: " Αύριο,κατά πάσα πιθανότητα, οι προσλήψεις αναπληρωτών
Παράθεση από: O.M.G στις Οκτωβρίου 09, 2011, 10:22:57 pmΑπό τον Μπράτη: " Αύριο,κατά πάσα πιθανότητα, οι προσλήψεις αναπληρωτών