0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι εκπ/κοί που διατέθηκαν στην Α/θμια Εκπ/ση Πειραιά με την Πράξη 65/7-10-2011 του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πειραιά, οφείλουν να παρουσιαστούν στο Π.Υ.Σ.Π.Ε. Πειραιά (Καραολή & Δημητρίου 50) μέχρι την Τρίτη 11-10-2011 & ώρα 13:00 μ.μ.Τηλ. Π.Υ.Σ.Π.Ε.: 210-4177851 Ακόμη δηλαδή δεν έχουν τοποθετηθεί στον Πειραιά...
Μάλλον πρέπει να ρωτήσουμε ποσά είναι τα κενά...το σίγουρο είναι ότι θα πάρει πάνω απο 100 για να ρώτησε το συνάδελφο τι δήλωσε?
Μισό βρε παιδιά ,πήγα να βάλω φαΐ ,έχω και οικογένεια.Νούμερο δεν μου είπε,αν έλεγε θα το έγραφα αμέσως.Στο εκκαθαρισμένο της Ιωάννας έχω γύρω στο 550.
Εγώ πήρα στο 2103443426 και ο κυριούλης μου είπε πολύ ευγενικά πως δεν γνωρίζει τίποτα. Σιγά να μην τον πίστεψα... όλα τα ξέρει....αλλά δεν λέει! ο κυριούλης της Αντιγόνης σε ποιο τηλέφωνο απαντά;
Παράθεση από: smet στις Οκτωβρίου 11, 2011, 11:48:34 amΜάλλον πρέπει να ρωτήσουμε ποσά είναι τα κενά...το σίγουρο είναι ότι θα πάρει πάνω απο 100 για να ρώτησε το συνάδελφο τι δήλωσε?κι εγω αυτο καταλαβα.λογικα τριψηφιος.
Την inw δεν τη ρώτησε τι δήλωσε με σειρά 550 ...οπότε είναι απο 100 μέχρι 500 δεν παίρνει τηλέφωνο κ κάποιο; Που είναι στο 400 στον καθαρό να ρωτήσει? Σιγά σιγά θα βρούμε πόσους θα πάρει..υπομονή θελει
Παράθεση από: trelamenos στις Οκτωβρίου 11, 2011, 11:50:12 amΠαράθεση από: smet στις Οκτωβρίου 11, 2011, 11:48:34 amΜάλλον πρέπει να ρωτήσουμε ποσά είναι τα κενά...το σίγουρο είναι ότι θα πάρει πάνω απο 100 για να ρώτησε το συνάδελφο τι δήλωσε?κι εγω αυτο καταλαβα.λογικα τριψηφιος.Τριψήφιος συνάδελφε είναι και το 101, 102,110 κτλ..... Ελπίζω να μην αναφερόμαστε σε ΤΕΤΟΙΟΥΣ τριψήφιους!!
Παράθεση από: trelamenos στις Οκτωβρίου 11, 2011, 11:36:21 amπληροφοριες φρεσκες απο κυριουλη που μιλησε με inw.μου ειπε οτι επικαιροποιουνται συνεχως τα κενα ,με ρωτησε κ εμενα σειρα πινακα .οντως θυμοταν με λεπτομερειες τι εγινε στην α φαση.αριθμο που ρωτησα δεν μου ειπε κ οσον αφορα την κληση μου ανεφερε οτι περιμενουν την εντολη ανωθεν για να καλεσουν .ειμαι στους 100 πρωτους στον εκκαθαρισμενο της ιωαννας μου ειπε τι περιοχες δηλωσα κ του ειπα οτι περιοριστηκα στην αττικη κι αν θα εχω θεμα.μου απαντησε οτι η α αθηνας δεν θα καλεσει σιγιυρα λογω πλεοναζοντων για τις υπολοιπες διευθυνσεις της αττικης θεωρει πιθανον να καλεσουν καποιους.Κι αυτός ο έρημος αφού ξέρει τόσα πράγματα, δεν μπορεί να μας δώσει και καμιά ιδέα για τον αριθμό για να μην ψηνόμαστε;
πληροφοριες φρεσκες απο κυριουλη που μιλησε με inw.μου ειπε οτι επικαιροποιουνται συνεχως τα κενα ,με ρωτησε κ εμενα σειρα πινακα .οντως θυμοταν με λεπτομερειες τι εγινε στην α φαση.αριθμο που ρωτησα δεν μου ειπε κ οσον αφορα την κληση μου ανεφερε οτι περιμενουν την εντολη ανωθεν για να καλεσουν .ειμαι στους 100 πρωτους στον εκκαθαρισμενο της ιωαννας μου ειπε τι περιοχες δηλωσα κ του ειπα οτι περιοριστηκα στην αττικη κι αν θα εχω θεμα.μου απαντησε οτι η α αθηνας δεν θα καλεσει σιγιυρα λογω πλεοναζοντων για τις υπολοιπες διευθυνσεις της αττικης θεωρει πιθανον να καλεσουν καποιους.
Παράθεση από: smet στις Οκτωβρίου 11, 2011, 11:52:40 amΤην inw δεν τη ρώτησε τι δήλωσε με σειρά 550 ...οπότε είναι απο 100 μέχρι 500 δεν παίρνει τηλέφωνο κ κάποιο; Που είναι στο 400 στον καθαρό να ρωτήσει? Σιγά σιγά θα βρούμε πόσους θα πάρει..υπομονή θελει++++++είμαι κοντα στο 250 στον εκκαθαρισμένο.... δώστε τηλέφωνο!!!!Πού είναι ο Αρίστος να μας "κατακεραυνώσει" για τις νέες μεθόδους προσέγγισης της αλήθειας;;;