0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: trelamenos στις Οκτωβρίου 11, 2011, 11:50:12 amΠαράθεση από: smet στις Οκτωβρίου 11, 2011, 11:48:34 amΜάλλον πρέπει να ρωτήσουμε ποσά είναι τα κενά...το σίγουρο είναι ότι θα πάρει πάνω απο 100 για να ρώτησε το συνάδελφο τι δήλωσε?κι εγω αυτο καταλαβα.λογικα τριψηφιος.Αυτό πάλι που καταλήξαμε να σκεφτόμαστε αν ο αριθμός θα είναι διψήφιος ή τριψήφιος τι σας λέει;
Παράθεση από: smet στις Οκτωβρίου 11, 2011, 11:48:34 amΜάλλον πρέπει να ρωτήσουμε ποσά είναι τα κενά...το σίγουρο είναι ότι θα πάρει πάνω απο 100 για να ρώτησε το συνάδελφο τι δήλωσε?κι εγω αυτο καταλαβα.λογικα τριψηφιος.
Μάλλον πρέπει να ρωτήσουμε ποσά είναι τα κενά...το σίγουρο είναι ότι θα πάρει πάνω απο 100 για να ρώτησε το συνάδελφο τι δήλωσε?
μην απογοητευεστε λοιπον οι της αττικης γης.α αθηνας απλα την διαγραφουμε.
Αν μπορεί η inw να μας δώσει το τηλέφωνο που πήρε για να καλέσουμε και εμείς μήπως καταφέρουμε κάτι. Και κάτι ακόμη: μήπως πρέπει να στείλουμε επιστολή διαμαρτυρίας στα κανάλια για τις β αναθέσεις ή θα πέσει στο κενό η προσπάθεια;
Παράθεση από: trelamenos στις Οκτωβρίου 11, 2011, 11:41:22 amμην απογοητευεστε λοιπον οι της αττικης γης.α αθηνας απλα την διαγραφουμε.Επιτέλους και κάτι αισιόδοξο (....Αφήστε που είδα στον ύπνο μου ότι διάβαζα τον πίνακα της
Παράθεση από: katjath στις Οκτωβρίου 11, 2011, 12:02:51 pmΑν μπορεί η inw να μας δώσει το τηλέφωνο που πήρε για να καλέσουμε και εμείς μήπως καταφέρουμε κάτι. Και κάτι ακόμη: μήπως πρέπει να στείλουμε επιστολή διαμαρτυρίας στα κανάλια για τις β αναθέσεις ή θα πέσει στο κενό η προσπάθεια;210 3443426
Δημήτρης ΜπράτηςΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΤΜΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ,ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟ Υ ΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΣΠΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ(ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΜΟΝΟ ΕΣΠΑ ΜΕΙΩΜ.ΩΡΑΡΙΟΥ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ
Συγγνώμη γιατί προσλαμβάνουν αναπληρωτές αγγλικής και γερμανικής... Ας πάρουν όσους μας παίρνουν τις ιστορίες για να διδάξουν... Θα μας τρελλάνουν....