0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Stelios στις Οκτωβρίου 11, 2011, 12:14:49 pmΔημήτρης ΜπράτηςΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΤΜΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ,ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟ Υ ΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΣΠΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ(ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΜΟΝΟ ΕΣΠΑ ΜΕΙΩΜ.ΩΡΑΡΙΟΥ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ
Δημήτρης ΜπράτηςΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΤΜΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ,ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟ Υ ΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΣΠΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ(ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΜΟΝΟ ΕΣΠΑ ΜΕΙΩΜ.ΩΡΑΡΙΟΥ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ
Παράθεση από: G7 02 στις Οκτωβρίου 11, 2011, 12:20:28 pmΠαράθεση από: Stelios στις Οκτωβρίου 11, 2011, 12:14:49 pmΔημήτρης ΜπράτηςΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΤΜΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ,ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟ Υ ΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΣΠΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ(ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΜΟΝΟ ΕΣΠΑ ΜΕΙΩΜ.ΩΡΑΡΙΟΥ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ
Όμως από την άλλη αν προσλαμβάνουν αναπληρωτές αγγλικής και γερμανικής τότε σίγουρα θα προσλάβουν και ένα ικανοποιητικό αριθμό φιλολόγων...
Συγγνώμη γιατί προσλαμβάνουν αναπληρωτές αγγλικής και γερμανικής... Ας πάρουν όσους μας παίρνουν τις ιστορίες για να διδάξουν... Θα μας τρελλάνουν....
Στην Α' Πειραιά δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμη όλοι οι υπεράριθμοι καθηγητές φιλόλογοι που είναι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ. Αυτές οι πληροφορίες ισχύουν για μέχρι χτες... Δεν γνωρίζω για σήμεραΤο ίδιο κ στη
Παράθεση από: GERMANOS στις Οκτωβρίου 11, 2011, 12:22:01 pm Συγγνώμη γιατί προσλαμβάνουν αναπληρωτές αγγλικής και γερμανικής... Ας πάρουν όσους μας παίρνουν τις ιστορίες για να διδάξουν... Θα μας τρελλάνουν....Για τη Πρωτοβάθμια μιλάει ο Μπράτης...Όχι Ξενόγλωσσες Φιλολογίες για την Δευτεροβάθμια..
Παράθεση από: Stelios στις Οκτωβρίου 11, 2011, 12:28:01 pmΠαράθεση από: GERMANOS στις Οκτωβρίου 11, 2011, 12:22:01 pm Συγγνώμη γιατί προσλαμβάνουν αναπληρωτές αγγλικής και γερμανικής... Ας πάρουν όσους μας παίρνουν τις ιστορίες για να διδάξουν... Θα μας τρελλάνουν....Για τη Πρωτοβάθμια μιλάει ο Μπράτης...Όχι Ξενόγλωσσες Φιλολογίες για την Δευτεροβάθμια.. Στέλιο μου αν ήμουν υπουργός παιδείας και το κράτος μου βρισκόταν υπό κατάρρευση, θα μετακινούσα τους ξενόγλωσσους στην πρωτοβάθμια για να συμπληρώσουν ωράριο και δεν θα προσελάμβανα αναπληρωτές... Πολύ απλά.... αλλά δυστυχώς εμείς πληρώνουμε την αναποτελεσματικότητά τους ....
Πήρα και εγώ στο 426, μου είπε τα γνωστά, ότι: δε γνωρίζουν πότε, αριθμό κλπ, είναι θέμα πολιτικής ηγεσίας, η Α Αθήνας δε θα πάρει άτομα, όταν ανανεωθούν, οι πίνακες την ίδια μέρα θα γίνει και η κλήση. Είπα ότι στο νομό μου υπάρχουν κενά και μου είπε ότι αυτό δε σημαίνει ότι θα τα καλύψει. Όλα σίγουρα, λέει, δε θα τα καλύψει, μπορεί και κανένα.