0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αλλά εδώ που τα λέμε, μην είμαι και υπερβολική. Μια κρυφή χαρά την έχω, μια και πάω τώρα ΟΑΕΔ να εισπράξω το ιλιγγειώδες και αμύθητο ποσό του επιδόματος ανεργίας
Παράθεση από: Ναστια στις Οκτωβρίου 12, 2011, 09:01:32 amΑλλά εδώ που τα λέμε, μην είμαι και υπερβολική. Μια κρυφή χαρά την έχω, μια και πάω τώρα ΟΑΕΔ να εισπράξω το ιλιγγειώδες και αμύθητο ποσό του επιδόματος ανεργίας Πάρε και ένα τσουβάλι μαζί σου για να χωρέσουν τα χρήματα που θα πάρεις...
Καλοφάγωτο εύχομαι το αμύθητο ποσό των 553 ευρώ. ;)Το θέμα είναι να ξαναδουλέψουμε για να το ξαναπάρουμε το καλοκαίρι.
Άρα να το ξεχάσουμε για σήμερα....
Παράθεση από: inw στις Οκτωβρίου 12, 2011, 09:04:29 amΚαλοφάγωτο εύχομαι το αμύθητο ποσό των 553 ευρώ. ;)Το θέμα είναι να ξαναδουλέψουμε για να το ξαναπάρουμε το καλοκαίρι.Άσχετο. Εμένα γιατί είναι 507;
Ελευθεροτυπία, Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011...Δάσκαλοι: απεργία διαρκείαςΣε απεργία διαρκείας προσανατολίζονται οι δάσκαλοι. Σήμερα η Διδασκαλική Ομοσπονδία παίρνει τις οριστικές αποφάσεις για τη μορφή των κινητοποιήσεων του κλάδου, έχοντας δεχθεί ήδη από τις δύο μεγάλες παρατάξεις (ΠΑΣΚ που αναφέρεται στο ΠΑΣΟΚ και ΔΑΚΕ που πρόσκειται στη Ν.Δ.) πρόταση για αγώνα διαρκείας, με πενθήμερες επαναλαμβανόμενες από το τέλος Οκτωβρίου.Μετά την ΠΑΣΚ, που για ακόμη μια φορά αποστασιοποιείται πλήρως από την κυβέρνηση, η ΔΑΚΕ συντονίζεται στο άνοιγμα ενός μετώπου ανάλογου με αυτό του 2006, καταδεικνύοντας, έτσι, το εκρηκτικό κλίμα στον κλάδο όχι μόνο της πρωτοβάθμιας αλλά όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας. Αλλωστε, ανάλογο είναι το πνεύμα και στην ΟΛΜΕ, η οποία συμμετέχει με στάσεις εργασίας σε όλες τις κινητοποιήσεις της εβδομάδας. Παρόντες δάσκαλοι και καθηγητές χθες στο συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας, παρόντες και σήμερα στα ίδια μέρη (το συλλαλητήριο της Πέμπτης μετατέθηκε για σήμερα Τετάρτη).Σήμερα, το δ.σ. της ΔΟΕ αποφασίζει για τη μορφή κλιμάκωσης. Η ΠΑΣΚ έχει προτείνει επαναλαμβανόμενες, η ΔΑΚΕ υπερθεματίζει με α) διήμερο παραστάσεων διαμαρτυρίας - συμβολικών καταλήψεων διευθύνσεων και του υπουργείου, στις 14 και 17/10/2011 β) 3ήμερη απεργιακή κινητοποίηση 18-19-20 Οκτωβρίου (ημέρες συζήτησης και ψήφισης του πολυνομοσχεδίου στη
Πήρα τον κυριούλη.Σκούρα τα πράγματα.Για σήμερα δεν το βλέπει,δεν μου είπε με σιγουριά ούτε για μέσα στην εβδομάδα.Άρχισε την καραμέλα " είναι θέμα πολιτικής ηγεσίας".Όταν τον ρώτησα γιατί δε βγήκε η φάση των τεχνικών ειδικοτήτων χτες ,ενώ είχε γίνει ανανέωση πινάκων μου είπε πως δε σχετίζονται.Του είπα ότι έχω σειρά στον πίνακα του υπουργείου γύρω στο 960 και αν έχω ελπίδες και μου απάντησε:"Δε θέλω να σας απογοητεύσω αλλά το βλέπω δύσκολο,εξαρτάται από το αν έβαλαν όλοι το κουτάκι".Δεν τον ξαναπαίρνω. Αν θέλετε πάρτε τον εσείς.2103443426