0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι μισό λεπτό...γιατί τα μπερδέψαμε λίγο...Παίρνετε τηλέφωνο κάποιοι στο υπουργείο με σειρα 500 κάτι στον πίνακα του υπουργείου και σας λέει χλωμό να εργαστείτε...μάλλον πλέον να "δουλέψετε".. Στου υπουργείου έχω σειρά 500 κάτι και στης Ιωάννας 140 κάτι...Μην τρελαθούμε τώρα....
Παράθεση από: eva7 στις Οκτωβρίου 12, 2011, 11:50:40 amΣυνάδελφοι μισό λεπτό...γιατί τα μπερδέψαμε λίγο...Παίρνετε τηλέφωνο κάποιοι στο υπουργείο με σειρα 500 κάτι στον πίνακα του υπουργείου και σας λέει χλωμό να εργαστείτε...μάλλον πλέον να "δουλέψετε".. Στου υπουργείου έχω σειρά 500 κάτι και στης Ιωάννας 140 κάτι...Μην τρελαθούμε τώρα....Είναι δυνατόν να γνωρίζει τον πίνακα της Ιωάννας;; Σας μιλάει με βάση τον πίνακα του υπουργείου! Νομίζω πως όποιος μιλήσει μαζί του πρέπει να προσπαθήσει να μάθει αριθμό συνολικό των αναπληρωτών φιλολόγων(και τριτέκνων) για την προσεχή φάση
Μιλάει για σήμερα ή έχω παραισθήσεις??
Παράθεση από: eva7 στις Οκτωβρίου 12, 2011, 12:08:54 pmΜιλάει για σήμερα ή έχω παραισθήσεις??νομιζω ρε παιδια οτι αναφερεται στην β φαση ειδικης δευτεροβαθμιας.ετσι το καταλαβα.