0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υποπτο που δεν ανακοινώνει καν ο Μπράτης για β'φάση δευτεροβ γενικής. Μήπως τελικά ισχυει αυτό που μου είπαν για την επόμενη βδομ; Καλα αν πάει την αλλη βδομ που επεύχομαι ,σημαίνει οτι κάποιοι γνωρίζουν τη στρατηγική,σχέδιο,πρόγραμμα όπως θέλετε πείτε το από πολύ πολύ νωρίς. Παίζονται παιχνίδια με τροικα......γιατί η πλειοψηφία ειδικής αγωγής, ξενόγλωσσων κ μουσικών πληρώνονται από εσπα . Όταν ειχα μιλήσει για τροικα μου είχαν πει κάποιοι οτι σιγά μην ασχολούνται οι τροικανοί με αναπληρωτές. Ε λοιπόν ασχολούνται με τα πάντα και μάλιστα αυτοί αποφασίζουν .Το μόνο καλό είναι οτι αν καθυστερήσει τουλάχιστον θα πάρει περισσότερους.
Προσλήψεις αναπληρωτώνΣύμφωνα με ενημέρωση, από τα αρμόδια τμήματα του Υπουργείου Παιδείας , σήμερα ανακοινώνονται οι προσλήψεις αναπληρωτών πλήρους και μειωμένου ωραρίου για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση (κρατικού προϋπολογισμού και ΕΣΠΑ) των ειδικοτήτων Αγγλικής , Μουσικής, Γερμανικής (Γερμανικής ΕΣΠΑ μειωμένου ωραρίου) και Μουσικών ειδικοτήτων για τα μουσικά σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.Συγκεκριμένα προσλαμβάνονται στην Π.Ε. : Πλήρους Ωραρίου Μειωμένου ΩραρίουΑγγλικής 510 343Μουσικής 112 315Γερμανικής - 251 Σήμερα , επίσης , θα ανακοινωθούν τα ονόματα 342 αναπληρωτών Ειδικής Αγωγής , β΄ φάση Δευτεροβάθμιας. Η β΄ φάση Ειδικής Αγωγής για την Π.Ε. θα πραγματοποιηθεί ως το τέλος της εβδομάδας.Προσλήψεις ειδικοτήτων Πληροφορικής , Φυσικής Αγωγής και Γαλλικής , για την Π.Ε. , θα γίνουν μόλις ολοκληρωθούν οι μετακινήσεις από τη Δ.Ε.
Παράθεση από: mpesg στις Οκτωβρίου 12, 2011, 12:22:41 pmΠροσλήψεις αναπληρωτώνΣύμφωνα με ενημέρωση, από τα αρμόδια τμήματα του Υπουργείου Παιδείας , σήμερα ανακοινώνονται οι προσλήψεις αναπληρωτών πλήρους και μειωμένου ωραρίου για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση (κρατικού προϋπολογισμού και ΕΣΠΑ) των ειδικοτήτων Αγγλικής , Μουσικής, Γερμανικής (Γερμανικής ΕΣΠΑ μειωμένου ωραρίου) και Μουσικών ειδικοτήτων για τα μουσικά σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.Συγκεκριμένα προσλαμβάνονται στην Π.Ε. : Πλήρους Ωραρίου Μειωμένου ΩραρίουΑγγλικής 510 343Μουσικής 112 315Γερμανικής - 251 Σήμερα , επίσης , θα ανακοινωθούν τα ονόματα 342 αναπληρωτών Ειδικής Αγωγής , β΄ φάση Δευτεροβάθμιας. Η β΄ φάση Ειδικής Αγωγής για την Π.Ε. θα πραγματοποιηθεί ως το τέλος της εβδομάδας.Προσλήψεις ειδικοτήτων Πληροφορικής , Φυσικής Αγωγής και Γαλλικής , για την Π.Ε. , θα γίνουν μόλις ολοκληρωθούν οι μετακινήσεις από τη Δ.Ε.από πού το βρήκες; είναι κάπού δημοσιευμένο;
Συντονιστές...Συγγνώμη για το αγγλικό!! Λέτε να με πάρουν να αντικαταστήσω καμία των αγγλικών??? Το κατέχω....
Παράθεση από: eva7 στις Οκτωβρίου 12, 2011, 01:24:52 pmΣυντονιστές...Συγγνώμη για το αγγλικό!! Λέτε να με πάρουν να αντικαταστήσω καμία των αγγλικών??? Το κατέχω.... μην το γελας....στη ελλαδα συμβαινουν πολλα, σε μενα που ειμαι αγγλικων..στο επας του οαεδ και στα ιεκ εδωσαν την θεση μου σε μονιμη γαλλικων με επαρκεια για και οχι πτυχιο αγγλικης φιλολογιας να συμπληρωσει ωραριο.........εαν δεν με πιστευεις στειλε μου στο προσωπικο μου email μυνημα να σου δωσω τα στοιχεια μου να το εξακριβωσεις.............και ακουγεται κατι για αναγνωριση και του εαπ στον ελληνικο πολιτισμο για να αναγνωριστει το δικαιωμα τους ως φιλολογοι...ηδη στο ανοιχτο πανεπιστημιο κυπρου εχουν βαλει αρχαια ελληνικα και γλωσσολογια στο προπτυχιακο τους τμημα.....επομενως οτι πτυχιο παρεις καλο ειναι αφου στο δημοσιο θα ειμαστε τα παιδια για ολες τις δουλειες
Που πήγαν τα κενά από τις συντάξεις ;;;