0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: adria στις Σεπτεμβρίου 09, 2011, 11:45:06 amΠαράθεση από: VickyMag στις Σεπτεμβρίου 09, 2011, 11:38:44 amΚαλή σας μέρα! Μια ερώτηση θέλω να σας κάνω αλλά μπορεί να σας φανεί και ανέκδοτο..! Με σειρά 3082 στον μηδενικής έχω καμία ελπίδα για φέτος; Όχι τίποτα άλλο, γιατί είπα να αξιοποιήσω το πτυχίο μου στο "σερβιτοριλίκι" και με ρώτησαν αν έχω σκοπό να κάτσω καιρό για να μου κάνουν πρόσληψη.καλως την και σιδεροκεφαλη κατ΄αρχην, ολα ειναι πιθανα περυσι πηρε και παιδια που πηραν πτυχιο το πασχα, εγω θα περιμενω την συνεντευξη τυπου της δοε την δευτερα για να εχω μια ολοκληρωμενη αποψη για τα κενα (που ειναι πολλα), καλη επιτυχια σου ευχομαι Συμφωνώ με την adria κ αφού θα ισχύσει αυτό που έγραψα παραπάνω, έχεις ακόμα περισσότερες πιθανότητες..Απλά ίσως αργήσεις λίγο..
Παράθεση από: VickyMag στις Σεπτεμβρίου 09, 2011, 11:38:44 amΚαλή σας μέρα! Μια ερώτηση θέλω να σας κάνω αλλά μπορεί να σας φανεί και ανέκδοτο..! Με σειρά 3082 στον μηδενικής έχω καμία ελπίδα για φέτος; Όχι τίποτα άλλο, γιατί είπα να αξιοποιήσω το πτυχίο μου στο "σερβιτοριλίκι" και με ρώτησαν αν έχω σκοπό να κάτσω καιρό για να μου κάνουν πρόσληψη.καλως την και σιδεροκεφαλη κατ΄αρχην, ολα ειναι πιθανα περυσι πηρε και παιδια που πηραν πτυχιο το πασχα, εγω θα περιμενω την συνεντευξη τυπου της δοε την δευτερα για να εχω μια ολοκληρωμενη αποψη για τα κενα (που ειναι πολλα), καλη επιτυχια σου ευχομαι
Καλή σας μέρα! Μια ερώτηση θέλω να σας κάνω αλλά μπορεί να σας φανεί και ανέκδοτο..! Με σειρά 3082 στον μηδενικής έχω καμία ελπίδα για φέτος; Όχι τίποτα άλλο, γιατί είπα να αξιοποιήσω το πτυχίο μου στο "σερβιτοριλίκι" και με ρώτησαν αν έχω σκοπό να κάτσω καιρό για να μου κάνουν πρόσληψη.
20 ( ολες β. ελλαδα) αλλα πιστευω οτι ητααν καλυτερα που δεν με καλεσαν τωρα, νομιζω πως θα εχω περισσοτερες πιθανοτητες να παω στις πρωτες επιλογες μου στην β φαση, εσυ κουτακι?
Πέρυσι πήρε 4700 έχοντας διορίσει μόνιμους 1000 άτομα..Άρα φέτος που διόρισε ελάχιστους και με περισσότερα κενά θα αναγκαστεί να πάρει περισσότερους αναπληρωτές.Γιαυτό μη χάνεις τις ελπίδες σου.Μάλλον θα εξαντληθεί κ ο μηδενικής φέτος
καλημέρα σε όλους...ας κάνω κ εγω την δικιά μου ερώτηση και όποιος θέλει μπορεί να πεί την γνώμη του...εχω σειρά 299 στον μηδενικής κ έχω βάλει όλη τιην Αττική,Πειραιά και Αχαία.....χςρίς κουτάκι...Έχω καμία ελπίδα ή θα μείνω εκτός όλη τη χρονιά.....?
Μακάρι ρε παιδιά....τι να πώ....! Πώς τα κάναν έτσι τα πράγματα?? Δεν μπορώ κ δεν θέλω να πιστεύω οτι η