0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
κοριτσια δυστυχως ο διευθυντης αβαθμιας β αθηνας λεει οτι δεν εχει ελλειψεις σε δασκαλους αλλα περισσοτερο σε ειδικοτητες.. δεν ξερω που ειναι αυτα τα κενα που στην αρχη μας παρουσιαζαν.. πως ξαφνικα λιγοστεψαν.. περικοπες παντου αυτο ειναι το μοτο της αννουλας.. εγω παντως τον μπρατη δεν τον ειιδα στην νετ να αναφερει τπτ για ελλειψεις και γενικοτερα τιποτα σχετικο για εμας τουσ αναπληρωτες.. ξεφτιλες ειναι ολοι τους.. ο κλοιος στενεψε ασχημα. η ανατολικη αττικη 71 κενα ΜΟΝΟ τα εδωσε ο αιρετος της.. ειναι δυνατον?? και η β αθηνας οπως λεει ο αλλος τιποτα?? πολυ απλο μας δινουν ελπιδες και μετα ωραιοτατα τις παιρνουν.. παντως για ειδικη αγωγη την τεταρτη λεγεται... αλλα και τι να το κανεις? και για β φαση απλως θεωρω με τα νεα δεδομενα οτι ειναι απλα τραγικο και κωμικο το ολο σκηνικο αν ειναι να μην αγγιξει ουτε καν τον μηδενικης... και ποσα κενα να βγουν στην γ?? και να περιμενουμε 3000 και... ατομα αν θα μας παρουν.. βαλτε και τις αποσπασεις.. να μιλαμε δυστυχως ρεαλιστικα!! β φαση παντως πριν τις 20 δεν παιζει, πολλα παιδια ειναι που ρωτανε οτι ακουσαν για τεταρτη η΄παρασκευη κανενας απο τους 2 δεν το επιβεβαιωνει.. συγχωρηστε με για το υφος αλλα ειμαι αγανακτησμενη και κουρασμενη απο την ολη διαδικασια και το περιμενε..
Εγώ διάβασα στο τόπικ των φιλολόγων αν δεν κάνω λάθος ότι όποιος έκανε αίτηση συνταξιοδότησης τον Αύγουστο το κενό του θα φανεί τον Οκτώβριο..Το θέμα είναι ότι κανένας απτους αιρετούς ξαφνικά δε μιλάει για κενά..Όλα καλα δηλαδή?Αυτό δείχνει ότι μας κορόιδεψαν.Έχω εκτυπωμένα τα κενά που χε δώσει ο Μπράτης στην αρχή και τα κοιτάω και αναρωτιέμαι που πήγαν..Μήπως τελικά η ειλικρινής της υπόθεσης ήταν η Αννούλα??
874 τα λειτουργικα κενα σε δασκαλους ο καψαλακης επιμενει με λιγη αισιοδοξια οτι δεν ξερουν τα κενα ανα σχολειο θα βγαλει λεει η δοε αργοτερα πιο αναλυτικα... τι να πω ρε παιδια, τι να πω η αννουλα οντως ελεγε οτι δεν θα χρειαστει να κανει πολλες προσληψεις γτ τους επεστρεψε ολους π ηταν στο εξωτερικο και στα γραφεια και κτλ στις ταξεις πηρε και 1400 τωρα αρα καλυφθηκε και οι υπολοιποι της μηδενικης ειμαστε καβατζα απο οτι καταλαβαινω εγω αν προκυψει κανενα εκτακτο κενο στα μεσα της χρονιας( σπυρι-σπυρι θα το παμε) μηπως οντως αντιστραφηκαν οι ρολοι? μηπως οι αιρετοι θελαν απλως να μας καθησυχασουν... τι να πω.. τα βλεπω και τα ξανα βλεπω και δεν το πιστευω.. ολοι οι συναδελφοι που γραφουν και στο facebook εχουν αρρωστησει! και οι αιρετοι και ολα τα κεφαλια της δοε μονο την ψηφο ξερουν να παιρνουν ολοι πουλημενοι στην κυβερνηση, τσιρακια ειναι και το παιζουν και συνδικαλιστες αλι σε εμας τ δασκαλους που τραβαμε τα πανδεινα ψυχολογικα και ο καθενας με οτι προβλημα κουβαλαει μεσα του! η κοροιδια δεν εχει ορια και φετος τα ξεπερασαν ολα! καλα για τους συναδελφους που βγηκαν τωρα ασ μην σχολιασω.. καντε κανα ταμα οσοι ειμαστε και ειστε στον μηδενικης.. καντε υπομονη και ο ουρανος θα γινει πιο γαλανος...