*

Αποστολέας Θέμα: Πρόσληψη αναπληρωτών Οικονομολόγων 2012-2013  (Αναγνώστηκε 156239 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mariloumarilou2

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την παιδεία
    • Προφίλ
Απ: Πρόσληψη αναπληρωτών Οικονομολόγων 2012-2013
« Απάντηση #518 στις: Οκτωβρίου 20, 2012, 12:24:10 am »
Να προτείνω και και συνάντηση με τον υπουργό συνάδελφοι!
Να του εκθέσουμε και άλλα πράγματα πέρα από τις αναπληρώσεις,που καίνε όλους μας.Όπως π.χ. με τις β αναθέσεις που μας κόβουν ώρες.
Κάπου είδα στο διαδίκτυο και έχω φάει τον τόπο να το βρω ότι δεν επιτρέπεται σε πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα να τα διδάσκει κάποιος με β ανάθεση,αν τελικά ισχύει αυτό "σωθήκαμε".
Συμφωνώ!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:01:07 »

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #519 στις: Οκτωβρίου 20, 2012, 12:25:21 am »
Κάπου είδα στο διαδίκτυο και έχω φάει τον τόπο να το βρω ότι δεν επιτρέπεται σε πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα να τα διδάσκει κάποιος με β ανάθεση,αν τελικά ισχύει αυτό "σωθήκαμε".

Μια συζήτηση έκανα εγώ σήμερα σε άλλο θέμα (με πρόλαβε ο συνάδελφος) αλλά δε βρήκα άκρη αν ισχύει και για τον κλάδο μας.
Και αν ισχύει, αμφιβάλλω αν εφαρμόζεται στην πράξη.

Όσον αφορά τα ονόματα, πιστεύω ότι όσο περισσότερα μπουν τόσο το καλύτερο. Δεν βλέπω το λόγο γιατί να μη θέλει κάποιος να βάλει το όνομά του.
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την παιδεία
    • Προφίλ
« Απάντηση #520 στις: Οκτωβρίου 20, 2012, 12:29:24 am »
Λοιπόν τα ονόματα τα μαζεύω τελικά εγω.
Όποιος συνάδελφος θέλειας μου στείλει πμ.
Ο συνάδελφος

Μια συζήτηση έκανα εγώ σήμερα σε άλλο θέμα (με πρόλαβε ο συνάδελφος) αλλά δε βρήκα άκρη αν ισχύει και για τον κλάδο μας.

Όσον αφορά τα ονόματα, πιστεύω ότι όσο περισσότερα μπουν τόσο το καλύτερο. Δεν βλέπω το λόγο γιατί να μη θέλει κάποιος να βάλει το όνομά του.
έχει δίκιο!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος irenead

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #521 στις: Οκτωβρίου 20, 2012, 12:31:57 am »

jack θυμάμαι έγγραφο που δεν επέτρεπε στους πε13 να διδάσκουν αοθ.Δεν θυμάμαι που,και μου έκανε έκπληξή το έγγραφο με τις αναθέσεις που παρέθεσε ο knaison.Μάλιστα θυμάμαι ότι τους είχε, τους πε13, να διδάσκουν αοδε με γ ανάθεση και το αοθ καθόλου!Εχω φάει το τόπο να το βρω!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 09:01:07 »

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την παιδεία
    • Προφίλ
« Απάντηση #523 στις: Οκτωβρίου 20, 2012, 12:38:03 am »
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!!!!!!!!!!!!!!
μιλήστε και με άλλους συναδέλφους οικονομολόγους και κάντε τους γνωστη την κίνηση που γίνεται εδω μέσα!

Αύριο το ίδιο θα κάνω και εγώ! Όσοι περισσότεροι τόσο το καλύτερο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος irenead

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #524 στις: Οκτωβρίου 20, 2012, 12:38:31 am »
sotiri αυτό είναι το έγγραφο που παρέθεσε ο knaison.Υπάρχει ξεχωριστή εγκύκλιος για τις β αναθέσεις μόνο,εκεί μιλάει για την ιστορία και τους ξενόγλωσσους και τους πε13 που έχουν β ανάθεση ιστορία και τα δικά μας.Εκεί πρέπει να αναφέρεται αυτό που λέω θα ψάξω να το βρω.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 20, 2012, 12:47:45 am από irenead »

Αποσυνδεδεμένος sotirios1977

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #525 στις: Οκτωβρίου 20, 2012, 12:40:15 am »
θυμάσαι το έτος που εκδόθηκε η εγκύκλιος;

Αποσυνδεδεμένος irenead

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #526 στις: Οκτωβρίου 20, 2012, 12:41:41 am »
θυμάσαι το έτος που εκδόθηκε η εγκύκλιος;
Έτος δεν θυμάμαι όμως είχε γίνει συζήτηση για αυτό και στο forum με αφορμή τις β αναθέσεις στην ιστορία.

Αποσυνδεδεμένος knaison

• Moderator
  • Έμπειρο μέλος
  • no comments
    • Προφίλ
    • Goolge
« Απάντηση #527 στις: Οκτωβρίου 20, 2012, 01:56:05 am »
Συνάδελφοι μην χάνετε χρόνο με λεπτομέρειες όπως ποια ονόματα θα βάλετε ή μέσω ποιας ένωσης θα σταλεί η επιστολή.

Η γνώμη μου είναι να βάλετε τα όνοματά σας και να γράψτε μια διεύθυνση για να σας απαντήσουν.

Οι πιστώσεις τελειώνουν. Μην περιμένετε από τις ενώσεις και τα συντονιστικά να βρείτε άκρη. Τρέξτε μόνοι σας. Δεν υπάρχει κάτι μεπτό για να επαναπαύονται στην ανωνυμία μερικοί και να περιμένουν από τους άλλους. Όσο πιο πολλοί τόσο καλύτερα. Συντονιστείτε..

Προσωπικά εκτιμώ ότι η επιστολή και γραπτά και μέσω e-mail θα πρέπει να την έχετε σταλεί το αργότερο τη Δευτέρα, διαφορετικά έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Το μόνο που μας έλειπε τώρα είναι οι αντιπαραθέσεις μεταξύ μας.

Μηνύματα επί του προσωπικού και άσχετα με το θέμα θα διαγράφονται, σύμφωνα με τους κανόνες του pde.
Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες.
Σύστημα διδασκαλίας είναι η διδασκαλία του συστήματος.
Το lifestyle είναι μαγικό : Από μηδενικό σε κάνει νούμερο.

Αποσυνδεδεμένος papaki79

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #528 στις: Οκτωβρίου 20, 2012, 10:45:39 am »
αργησα αλλά τώρα ιντερνετ. χθές μου είπαν από το υπουργείο ότι μαζεύουν τα κενά. λέει υπάρχουν κενά αλλά θα καλυφθούν μόνο τα δυσπρόσιτα. θα πάρουν 09 αλλά δε ξέρουν πόσους να πάρω από βδομάδα θα ξέρει πιο συγκεκριμένα. τώρα έχω χάσει τις εξελίξείς πάντως να με υπολογίζετε.

Αποσυνδεδεμένος cthulhu

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #529 στις: Οκτωβρίου 20, 2012, 12:09:12 pm »
Αύριο στην Αθήνα γίνεται συνέλευση αδιόριστων αναπληρωτών εκπαιδευτικών. Αν κάποιος είναι από Αθήνα ας πάει να υποστηρίξει και εμάς...

http://www.alfavita.gr/arthra/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CF%8C%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%89%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B8%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%89%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE-2110

Αποσυνδεδεμένος animus 09

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #530 στις: Οκτωβρίου 20, 2012, 12:15:54 pm »
Καλημέρα παιδιά,
πολύ καλή η πρωτοβουλία σας για την υποστήριξη του κλάδου μας και των δικαιωματών μας ως αναπληρωτές εκπαιδευτικοί, θέλω να στηρίξω με την σειρά μου την προσπάθεια αυτή. Η επιστολή είναι δυναμική, όπως πρέπει δηλαδή, σχετικά με τη κοινοποίηση της  ίσως θα πρέπει να έχουμε μια πρώτη  επαφή με την ένωση οικονομολόγων ώστε να την προωθήσουν αυτοί, άμεσα όμως, αν δε το αναλάβουν το κάνουμε εμείς με τους τρόπους που έχουν προαναφερθεί, καταγραφή ονομάτων κ.λ.π. Το αργότερο όμως μέχρι τη Δευτέρα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Η Πανελλήνια Ένωση Αδιόριστων Εκπαιδευτικών έχει κανονίσει μία συνέλευση για αύριο, ίσως κάποιος από την παρέα μας εφόσον κατοικεί στην Αθήνα να προσφερθεί να συμμετέχει έτσι ώστε να θίξουμε και σε αυτούς το πρόβλημα μας, όπως έχουν κάνει και οι υπόλοιποι κλάδοι ΠΕ 05,07, http://adioristoi.blogspot.gr/2012/10/blog-post_19.html

Αποσυνδεδεμένος cthulhu

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #531 στις: Οκτωβρίου 20, 2012, 12:33:48 pm »
Μα σίγουρα θα την στείλουμε και στην ένωση οικονομολόγων να την προωθήσει. Και πάλι όμως πρέπει να υπάρχουν κάποια ονόματα. Δεν μπορεί να προωθήσει την επιστολή εκ μέρους κάποιων αδιόριστων οικονομολόγων; Πρέπει να φαίνονται κάποια ονόματα ως εκπρόσωποι της πρωτοβουλίας. Αν θέλεις και εσύ Evan.edu να γραφτεί το όνομά σου στείλε με πμ τα στοιχεία σου στη mariloumarilou2.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182743
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 679
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)