0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να προτείνω και και συνάντηση με τον υπουργό συνάδελφοι!Να του εκθέσουμε και άλλα πράγματα πέρα από τις αναπληρώσεις,που καίνε όλους μας.Όπως π.χ. με τις β αναθέσεις που μας κόβουν ώρες.Κάπου είδα στο διαδίκτυο και έχω φάει τον τόπο να το βρω ότι δεν επιτρέπεται σε πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα να τα διδάσκει κάποιος με β ανάθεση,αν τελικά ισχύει αυτό "σωθήκαμε".
Κάπου είδα στο διαδίκτυο και έχω φάει τον τόπο να το βρω ότι δεν επιτρέπεται σε πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα να τα διδάσκει κάποιος με β ανάθεση,αν τελικά ισχύει αυτό "σωθήκαμε".
Παράθεση από: irenead στις Οκτωβρίου 20, 2012, 12:13:38 amΚάπου είδα στο διαδίκτυο και έχω φάει τον τόπο να το βρω ότι δεν επιτρέπεται σε πανελλαδικά εξεταζόμενα μαθήματα να τα διδάσκει κάποιος με β ανάθεση,αν τελικά ισχύει αυτό "σωθήκαμε".Μια συζήτηση έκανα εγώ σήμερα σε άλλο θέμα (με πρόλαβε ο συνάδελφος) αλλά δε βρήκα άκρη αν ισχύει και για τον κλάδο μας.Και αν ισχύει, αμφιβάλλω αν εφαρμόζεται στην πράξη.Όσον αφορά τα ονόματα, πιστεύω ότι όσο περισσότερα μπουν τόσο το καλύτερο. Δεν βλέπω το λόγο γιατί να μη θέλει κάποιος να βάλει το όνομά του.
θυμάσαι το έτος που εκδόθηκε η εγκύκλιος;