0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ συμφωνώ στο κείμενο.
Έμενα μου άρεσαν και οι 3 προτάσεις! Αν δεν υπάρξουν άλλες...Στηρίζω όποια αποφασίσετε
Καλημερα παιδια. Συμφωνω και εγω με το τελικο κειμενο της mariloumarilou2.Ειναιπολυ καλο και εμπλουτισμενο με τα πρεποντα στοιχεια.Επιτελους ο κλαδος μας αρχιζει να διεκδικει αυτα που του στερουν εδω και χρονια.ΚΑΛΗ ΜΑς ΑΡΧΗ!!!
προσπαθω εδω και 3 ημερες να βρω e mail των αιρετων στα πυσδε της αττικης.... αλλα δεν μπορω να βρω απολυτως τιποτα... κρυμμενα τα εχουν;μπορει καποιος να μας γραψει αν εχει καποια απο αυτα;... εχω σκοπο να τους στειλω καποια μηνυματακια....
Καλημέρα συνάδερφοι!Σας παραθέτω τα στοιχεία επικοινωνίας που θα χρειαστείτε για την κατάθεση του εγγράφου στο ΥΠΑΙΘΠΑ:Κεντρικό φαξ Υπουργείου: 210-3442365, τηλ στο γραφείο του κεντρικού φαξ του Υπουργείου 210-3443029Πρωτόκολλο Υπουργού: τηλ. 210-3443641 και φαξ 210-3442887Διευθυντής Γραφείου Υπουργού: κος Μιχαλολιάκος Δημήτριος, τηλ 210-3443652, φαξ 210-3442887, e-mail: d.michalo@minedu.gov.gr Γραμματεία Διευθυντή: κα Καραμέτου Ελένη, τηλ 210-3443652, φαξ 210-3442887, e-mail: ekaramet@minedu.gov.gr Διεύθυνση Προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης:Αναπληρώτρια Διευθύντρια: κα Σινάνογλου, τηλ. 210-3443050, φαξ 210-3442119, e-mail: t09p5pde@minedu.gov.grΠρωτόκολλο Διεύθυνσης Προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης: τηλ. 210-3443775, φαξ 210-3442867, e-mail: t09pde@minedu.gov.grΔεν χρειάζεται να πάει κάποιος στο Υπουργείο για να καταθέσει ο έγγραφο. Μπορεί να γίνει και μέσω φαξ. Αρκεί βέβαια να τηλεφωνήσει στη συνέχεια στο πρωτόκολλο και να ζητήσει να του πουν τον αριθμό πρωτοκόλλου ή ακόμη καλύτερα να ζητήσει να του στείλουν με φαξ την πρώτη σελίδα του πρωτοκολλημένου εγγράφου. Γνώμη μου είναι ότι πρέπει να κατατεθεί στο πρωτόκολλο του Υπουργού και να κοινοποιηθεί στη Διεύθυνση Προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης - Τμήμα Α'. Ενδεχομένως και στην ένωση οικονομολόγων εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όπως επίσης και στην ΟΛΜΕ. Το ιδανικό βέβαια θα ήταν το έγγραφο να έχει τη σφραγίδα της ένωσης οικονομολόγων. Επίσης, πρέπει να αναφέρονται τα ονόματα και τα στοιχεία επικοινωνίας των συντακτών του εγγράφου.Ελπίζω να βοήθησα...κυρίως ελπίζω να έχει αποτέλεσμα η προσπάθεια...
mariloumarilou2 κι εγώ θεωρώ ότι το κείμενο είναι πολύ καλό.Φέτος πέρασα από ένα ΕΠΑΛ και γνωρίζοντας και από άλλες χρονιές ότι στον τομέα οικονομίας τα παιδιά επιλέγουν από τη μια κάτι που τους αρέσει και θέλουν να ακολουθήσουν και από την άλλη ότι ο κορμός των μαθημάτων εξαρτάται από οικονομολόγους καθηγητές, δεν είναι δύσκολο να συμπεράνει κάποιος ότι επικρατεί ένα χάος σε πάρα πολλά σχολεία.Αυτό ως μια ιδέα, για προσθήκη ίσως.
Πολύ καλή η προσπάθεια συνάδελφοι, εξαιρετικό το κείμενο μπράβο !!
Κι εμένα μου άρεσε της marilou.Ίσως είναι πιο εμπλουτισμένο και με απόψεις που ειπώθηκαν κι από άλλους συναδέλφους.Ας δούμε τι λένε μέχρι αύριο και οι υπόλοιποι συνάδελφοι και να το στείλουμε άμεσα στο Υπουργείο.