0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μπορει να μην ανοιξαν κενα σ αυτα που δηλωσαν .παντως αν δεν συμβαινει αυτο και δεν τηρηθηκε το ποσοστο ευτυχωσ για μενα γιατι ειναι κριμα να στερηθω την θεση απο καποιον που επελεξε να κανει τρια παιδια ενω εγω οχι.πρεπει να μασ παιρνουν αναπληρωτεσ βαση βαθμολογιασ και οχι τεκνοποιησησ
Παράθεση από: Ελεάνθη στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 10:37:09 pmμπορει να μην ανοιξαν κενα σ αυτα που δηλωσαν .παντως αν δεν συμβαινει αυτο και δεν τηρηθηκε το ποσοστο ευτυχωσ για μενα γιατι ειναι κριμα να στερηθω την θεση απο καποιον που επελεξε να κανει τρια παιδια ενω εγω οχι.πρεπει να μασ παιρνουν αναπληρωτεσ βαση βαθμολογιασ και οχι τεκνοποιησησουτε και εγώ ειμαι τρίτεκνος ωστόσο θα πρέπει να υπάρχουν και καποιά κοινωνικά κριτηρια. όλοι οι άνθρωποι έχουν το δικαιώμα να ζήσουν την οικογένεια τους με αξιοπρέπεια.
Στην πλειοψηφία των ειδικοτήτων ο τρίτεκνος που θα σου 'φάει' τη θέση έχει δώσει ΑΣΕΠ και δεν έχει μεγάλη διαφορά σειράς από εσένα. Επίσης να επαναλάβω ότι ανάμεσα σε εκείνους που προσλαμβάνονται με τη σειρά τους είναι και τρίτεκνοι που φυσικά αφαιρούνται από το συνολικό ποσοστό που σπανίως φτάνει το 20%. 'Αρα το 'κακό' δεν είναι τόσο μεγάλο όσο κάποιοι το παρουσιάζουν. Τέλος νομίζω ότι και στην ειδικότητά μας πέρισι δεν ήταν 20% οι τρίτεκνοι.
Παράθεση από: effie3s στις Σεπτεμβρίου 10, 2011, 08:58:10 pmΣτην πλειοψηφία των ειδικοτήτων ο τρίτεκνος που θα σου 'φάει' τη θέση έχει δώσει ΑΣΕΠ και δεν έχει μεγάλη διαφορά σειράς από εσένα. Επίσης να επαναλάβω ότι ανάμεσα σε εκείνους που προσλαμβάνονται με τη σειρά τους είναι και τρίτεκνοι που φυσικά αφαιρούνται από το συνολικό ποσοστό που σπανίως φτάνει το 20%. 'Αρα το 'κακό' δεν είναι τόσο μεγάλο όσο κάποιοι το παρουσιάζουν. Τέλος νομίζω ότι και στην ειδικότητά μας πέρισι δεν ήταν 20% οι τρίτεκνοι.οι περισσοτεροι τριτεκνοι στον πινακα των νηπιαγωγων δεν εχουν δωσει ασεπ.απορω πωσ τουσ δικου σας πινακες ισχυει το αντιθετο .το κακο ειναι μεγαλο ναι και για 40 ατομα .αληθεια εσυ θεωρεισ οτι ειναι δικαιο το 20% η οτι πρεπει υποχρεωτικα να δινουν ασεπ ?επισησ και οι τριτεκνοι διοριζονται με το 40%