0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΛΟΣ. ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ. ΕΧΩ ΣΕΙΡΑ 1524 ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ
Καμία πληροφορία από Μπράτη Καψαλάκη για τη β φάση?
Παράθεση από: liberty στις Σεπτεμβρίου 09, 2011, 12:52:02 pmΑνέβασα έναν πίνακα 2 φορές τσεκαρισμένο ελπιζω να τον βγάλουν και να ανοίγει Einai me basi ton kainourgio pinaka pou ananeothike stis 7/9/2011?
Ανέβασα έναν πίνακα 2 φορές τσεκαρισμένο ελπιζω να τον βγάλουν και να ανοίγει
ένας στην ιστοσελίδα του μπράτη ανέφερε ότι έχει την πληροφορία από υπεύθυνο άτομο για β φάση πε70 για 14/9 για 1500 περίπου αναπληρωτές...ξεκαθάρισε ότι δεν εννοεί της ειδικής που ούτως η άλλως αναμένεται...λέτε να γίνει κ να πάρει και πε60?...ο χρόνος θα δείξει...
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 09, 2011, 02:53:44 pmΚαμία πληροφορία από Μπράτη Καψαλάκη για τη β φάση?απο 20-23 σεπτέμβρη. ξεκουραστείτε λίγο ακόμη. κατευθείαν για την 28η Οκτωβρίου θα πάμε.
Καλησπέρα σε όλους!!!!!Οφείλω να ομολογήσω ότι έχουν σπάσει τα νεύρα μου , με όλη αυτή την αναμονή!!!!!Κάθε πρωί που ξυπνάω τρέχω στον Η/Υ μήπως και έχει βγει κάτι νεότερο.Χάλια τα νεύρα μου , χάλια!!!!!!
Κανένα καλό βιβλίο να διαβάσουμε για ασεπ...όσο περιμένουμε τη β' φάση;;;
Πως θα γινει να ενωσουμε τα δυο θεματα "