0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ποιον πηραν τηλ κ εμαθαν κατι τετοιο?εγω παντως, με σειρα μετα την α φαση 243 κ 20 επιλογες που δεν εχουν κενα(κ χωρις κουτια),μετα απο 2 χρονια μαλλον δεν θα δουλεψω φετος κοριτσια...δραμα η κατασταση!!!!
δηλαδη κοριτσια ποσα ατομα θα παρει περιπου η β φαση? εχω σειρα 540 μετα τη πρωτη φαση.
Αν έχεις windows, κάτω δεξιά στο κουμπάκι εναλλαγής της γλώσσας (μάλλον θα λέει us στην περίπτωσή σου) κάνε δεξί κλικ και μετά στις ρυθμίσεις (ή "ιδιότητες", δε θυμάμαι ακριβώς πώς το λέει) μπορείς να προσθέσεις κι άλλες γλώσσες για τη διάταξη πληκτρολογίου.
Τωρα θα πεις οτι σε καραφλιανα παλι αλλα τι εννοειες οτι οι δικοι μας δεν εξαντλουνται?? δεν χρειαζεται να εξαντληθει ο πινακας για να φυγουν απο μας αφου καποιες κοπελες ειναι κ στον ειδικης κ στον γενικο...
Demetroula περυσι οσες πηρε στην παραλληλη,οταν βγηκε η φαση της γενικης και ηρθε η σειρα τους ειχε παλι τα ονοματα τους ενω ειχαν παει στη παραλληλη,θα γινει κατι αλλο φετος?
Ναι οι πινακες ΣΜΕΑ οι δικοι μας δεν εξαντλουνται αλλα οι κοπελες που ειναι στα σμεα πολλες ειναι παραλληλα κ στον πινακα γενικης οποτε...αν τις καλεσουν θα φυγουν απο τον πινακα..ετσι δεν ειναι? φετος δεν λενε κιολας οτι αν τισ καλεσουν απο την ειδικη δεν τις καλουν απο γενικη οπως γινοταν περισυ...
Παράθεση από: mirtoula στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 12:27:21 pmδηλαδη κοριτσια ποσα ατομα θα παρει περιπου η β φαση? εχω σειρα 540 μετα τη πρωτη φαση.και εγω mirtoula εκει κοντα ειμαι,πιστευω ομως οτι δεν θα παρει τοσα πολλα ατομα.βεβαια αυτο που παρατηρω φετος ειναι οτι πολλοι δεν εβαλαν το κουτακι και εχουν δηλωσει δυσκολες περιοχες χωρις κενα,με αποτελεσμα στην α φαση να προσπερασει κοντα 250 ατομα,αν εχεις βαλει το κουτακι ισως και να εισαι τυχερη σε αυτη τη φαση.
Παράθεση από: niki 26 στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 12:34:45 pmΠαράθεση από: mirtoula στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 12:27:21 pmδηλαδη κοριτσια ποσα ατομα θα παρει περιπου η β φαση? εχω σειρα 540 μετα τη πρωτη φαση.και εγω mirtoula εκει κοντα ειμαι,πιστευω ομως οτι δεν θα παρει τοσα πολλα ατομα.βεβαια αυτο που παρατηρω φετος ειναι οτι πολλοι δεν εβαλαν το κουτακι και εχουν δηλωσει δυσκολες περιοχες χωρις κενα,με αποτελεσμα στην α φαση να προσπερασει κοντα 250 ατομα,αν εχεις βαλει το κουτακι ισως και να εισαι τυχερη σε αυτη τη φαση.αντε καλη επιτυχια νικη αυτα τα 250 ατομα που προσπερασε μηπως τα παρει τωρα?βεβαια περσυ δ' φαση πηρε ατομο με 560 σειρα σειρα α θεσαλονικης μακαρι να ειμαστε τυχερες