0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: LiNta στις Σεπτεμβρίου 15, 2011, 12:05:26 pmποιον πηραν τηλ κ εμαθαν κατι τετοιο?εγω παντως, με σειρα μετα την α φαση 243 κ 20 επιλογες που δεν εχουν κενα(κ χωρις κουτια),μετα απο 2 χρονια μαλλον δεν θα δουλεψω φετος κοριτσια...δραμα η κατασταση!!!!στο υπουργειο πηραν τηλεφωνο αλλα ο ενας λεει τελος της αλλης βδομαδας ο αλλος μεσα της αλλης και γενικα ενα μπαχαλο,οσο το ψαχνουμε τοσο αγχωνομαστε!δυστυχως σαν θεατες αυτης της καταστασης απλα περιμενουμε το επομενο επεισοδιο σε αυτο το δραμα!σε 20 επιλογες δεν πιστευω να μην ανοιξει κενο σε καποια φαση,μην ανησυχεις 20 ειναι οχι 2...
ποιον πηραν τηλ κ εμαθαν κατι τετοιο?εγω παντως, με σειρα μετα την α φαση 243 κ 20 επιλογες που δεν εχουν κενα(κ χωρις κουτια),μετα απο 2 χρονια μαλλον δεν θα δουλεψω φετος κοριτσια...δραμα η κατασταση!!!!
evoulini ειμαστε πολυ κοντα στη σειρα κ εχουμε σχεδον ιδια προυπηρεσια!εγω εβαλα μονο τους νομους γυρω απ τη Θεσσαλονικη για τους οποιους ακουγεται οτι δεν υπαρχουν κενα!πιστευω οτι εσυ εχεις ελπιδες γιατι μαλλον αυτοι που ειναι πανω απο σενα εχουν δηλωσει νομους κοντα στη Θεσ/νικη!