0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ευχαριστούμε ρε για το κπυράγιο που δίνεις σε όλες εδώ μέσα!!!!!να'σαι καλά!!!!!!για καλό μπήκες??
ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕΙΡΑ 4000 ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ. ΚΑΙ ΚΑΘΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ Γ' ΦΑΣΗ....ΚΟΡΟΪΔΑΡΕΣ....ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΕΣΕΙΣ 4000 ΣΕΙΡΑ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΗΣ? ΔΕΝ ΘΑ 'ΧΑΤΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ...ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑ 350 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ-ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΩΝ 400 ΩΡΩΝ...[/quπως μιλάς έτσι?
δεν λες κανα ψεμα.. αλλά πιστεύω πως όλοι εδώ προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για τον εαυτό μας και ο τρόπος που μιλάς είναι άδικος. το ότι δεν έχουμε κάνει σεμινάρια για διάφορους λόγους είναι δικό μας θέμα. και δεν υπήρχε αυτή η ζήτηση στην ειδική αγωγή δεν θα συζητούσαμε για στρουθοκάμηλους και ότι άλλα ζώα θες.
όχι δεν μας φαίνεται, αλλά αφού υπάρχει τέτοια ζήτηση τι να κάνουμε για πες. Κάνε κάτι εσύ κ ύστερα πες το κ σε μας
έχεις δίκιο να τα παιρνεις και να νιώθεις έτσι, αλλά με το να τα ρίχνουμε σε αυτούς τους ανθρώπους, δεν βγαίνει τίποτα...ας τα κάναμε τα σεμινάρια αυτά, που εγώ προσωπικά τα κορόιδευα και ελεγα κοίτα τους...πάλι θέλουν να φάνε τα λεφτά του κοσμάκη....άλλους πρέπει να κατηγορούμε, άστο φίλε μου, για αυτό γίνονται και οι πορείες και οι διαμαρτυρίες και φέτος οι νηπιαγωγοί αλλά και όλοι οι εκπαιδευτικοί, διορισμένοι και μη, πρέπει να είμαστε πολύ ενωμένοι.