0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
dimi-asia με τι σειρά αν επιρέπεται δήλωσες τρεις περιοχές...αν θες καλή μου μου απαντάς....
Παράθεση από: nikitri στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 02:40:29 pmdimi-asia με τι σειρά αν επιρέπεται δήλωσες τρεις περιοχές...αν θες καλή μου μου απαντάς....ειχα γυρω στο 380 κ τωρα μετα την α φαση ειμαι λιγο πιο κατω απο 30.
έγινε όμως και η β' φάση ..την υπολόγισες και αυτή???...dimi-asia?ρινακι δεν καταλαβαίνω καθόλου τι λες...μάλλον είμαι πολύ ζαλισμένη...είναι και το μεσουλιντ που έχω πάρει...καταλαβαίνεις..αν θες γίνε πιο λιανή, εκτός αν σου απαντήσει κάποιος άλλος...
Παράθεση από: nikitri στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 03:09:26 pmέγινε όμως και η β' φάση ..την υπολόγισες και αυτή???...dimi-asia?ρινακι δεν καταλαβαίνω καθόλου τι λες...μάλλον είμαι πολύ ζαλισμένη...είναι και το μεσουλιντ που έχω πάρει...καταλαβαίνεις..αν θες γίνε πιο λιανή, εκτός αν σου απαντήσει κάποιος άλλος...Ασε κι εγω καπως ετσι ειμαι γιαυτο τα γραφω μπερδεμενα! Να το πω πιο απλα, η σειρα μου τωρα ειναι περιπου στο 550 συμφωνα με τον πινακα στο forum τον τελευταιο(μετα αποοοοοοολες τις φασεις γενικης κ ειδικης). Ομως αν κατσω κ αφαιρεσω απο τη σειρα μου, που ειναι στους πινακες του υπουργειου απο αρχες σεπτεμβρη, την α φαση (1097ατομα) και τη β (45ατομα) μου βγαινει ο ιδιος αριθμος (550) κ λιγο λιγοτερο, χωρις καν να εχω βγαλει απο ειδικη κ παραλληλη γιατι δεν ξερω ακριβως ποσα ατομα να βγαλω. Δηλαδη θα πρεπε να ειμαι π.χ.40 θεσεις πιο κατω. Αυτο γινεται γιατι οι τριτεκνες που ηταν μετα απο μενα περασαν μπροστα στις προηγουμενες φασεις?? τοσες πολλες ηταν οι τριτεκνες??? ελπιζω να τα εγραψα καλυτερα τωρα
Παράθεση από: Rinaki στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 03:18:22 pmΠαράθεση από: nikitri στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 03:09:26 pmέγινε όμως και η β' φάση ..την υπολόγισες και αυτή???...dimi-asia?ρινακι δεν καταλαβαίνω καθόλου τι λες...μάλλον είμαι πολύ ζαλισμένη...είναι και το μεσουλιντ που έχω πάρει...καταλαβαίνεις..αν θες γίνε πιο λιανή, εκτός αν σου απαντήσει κάποιος άλλος...Ασε κι εγω καπως ετσι ειμαι γιαυτο τα γραφω μπερδεμενα! Να το πω πιο απλα, η σειρα μου τωρα ειναι περιπου στο 550 συμφωνα με τον πινακα στο forum τον τελευταιο(μετα αποοοοοοολες τις φασεις γενικης κ ειδικης). Ομως αν κατσω κ αφαιρεσω απο τη σειρα μου, που ειναι στους πινακες του υπουργειου απο αρχες σεπτεμβρη, την α φαση (1097ατομα) και τη β (45ατομα) μου βγαινει ο ιδιος αριθμος (550) κ λιγο λιγοτερο, χωρις καν να εχω βγαλει απο ειδικη κ παραλληλη γιατι δεν ξερω ακριβως ποσα ατομα να βγαλω. Δηλαδη θα πρεπε να ειμαι π.χ.40 θεσεις πιο κατω. Αυτο γινεται γιατι οι τριτεκνες που ηταν μετα απο μενα περασαν μπροστα στις προηγουμενες φασεις?? τοσες πολλες ηταν οι τριτεκνες??? ελπιζω να τα εγραψα καλυτερα τωρα δεν υπολογίζεις τις τρίτεκνες γι αυτό σου βγαίνουν λιγότερες θέσεις. Αν προλαβαίνεις μπορείς κι εσύ να αποκτήσεις 3-4 παιδιά μπας και δεις μια ασπρη μερα! Και η Γ φαση θα έχει τρίτεκνες και αν εξαντληθούν από το δικό μας πίνακα θα πάρουν και από τον πίνακα μηδενικής προϋπηρεσίας.Ελπίζω να σε βοήθησα
Παράθεση από: pandwra στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 03:21:58 pmΠαράθεση από: Rinaki στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 03:18:22 pmΠαράθεση από: nikitri στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 03:09:26 pmέγινε όμως και η β' φάση ..την υπολόγισες και αυτή???...dimi-asia?ρινακι δεν καταλαβαίνω καθόλου τι λες...μάλλον είμαι πολύ ζαλισμένη...είναι και το μεσουλιντ που έχω πάρει...καταλαβαίνεις..αν θες γίνε πιο λιανή, εκτός αν σου απαντήσει κάποιος άλλος...Ασε κι εγω καπως ετσι ειμαι γιαυτο τα γραφω μπερδεμενα! Να το πω πιο απλα, η σειρα μου τωρα ειναι περιπου στο 550 συμφωνα με τον πινακα στο forum τον τελευταιο(μετα αποοοοοοολες τις φασεις γενικης κ ειδικης). Ομως αν κατσω κ αφαιρεσω απο τη σειρα μου, που ειναι στους πινακες του υπουργειου απο αρχες σεπτεμβρη, την α φαση (1097ατομα) και τη β (45ατομα) μου βγαινει ο ιδιος αριθμος (550) κ λιγο λιγοτερο, χωρις καν να εχω βγαλει απο ειδικη κ παραλληλη γιατι δεν ξερω ακριβως ποσα ατομα να βγαλω. Δηλαδη θα πρεπε να ειμαι π.χ.40 θεσεις πιο κατω. Αυτο γινεται γιατι οι τριτεκνες που ηταν μετα απο μενα περασαν μπροστα στις προηγουμενες φασεις?? τοσες πολλες ηταν οι τριτεκνες??? ελπιζω να τα εγραψα καλυτερα τωρα δεν υπολογίζεις τις τρίτεκνες γι αυτό σου βγαίνουν λιγότερες θέσεις. Αν προλαβαίνεις μπορείς κι εσύ να αποκτήσεις 3-4 παιδιά μπας και δεις μια ασπρη μερα! Και η Γ φαση θα έχει τρίτεκνες και αν εξαντληθούν από το δικό μας πίνακα θα πάρουν και από τον πίνακα μηδενικής προϋπηρεσίας.Ελπίζω να σε βοήθησαΝαι καταλαβα....το φανταζομουν οτι ηταν οι τριτεκνες απλα μου φαινοταν μεγαλος ενας αριθμος 40 ατόμων!! ευχαριστω πολυ!