*

Αποστολέας Θέμα: Γ' Φάση Αναπληρωτών Νηπιαγωγών ΠΕ60  (Αναγνώστηκε 272305 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Triainoforos

• Επισκέπτης
Απ: Γ' Φάση Αναπληρωτών Νηπιαγωγών ΠΕ60
« Απάντηση #644 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2011, 05:03:18 pm »
Παιδια μιλαμε για ατομα που εχουν 4000 σειρα  :o :o :o
Δεν μιλαμε για καποιους που ειχανε καποια καλη σειρα ή ειχανε γραψει πολλους Ασεπ ή γυρισαν την Ελλαδα απο εδω και απο κει. Αν ηταν ετσι παει στα κομματια. Μιλαμε για ατομα που εχουν κανει ΜΟΝΟ 1 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ. Ε, οχι και να μην το συζηταμε ελεος. Επισης μην νομιζετε οτι ξερουν πολλοι τι συμβαινει. Τα περισσοτερα γινονται στα μουλωχτα...Γι' αυτο να τα συζητατε και μαλιστα συχνα για να ενημερωθουν και αλλοι συναδελφοι που τους τρωνε ετσι τις θεσεις

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:32:30 »

Αποσυνδεδεμένος ioanna60

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #645 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2011, 05:06:39 pm »
Καλησπέρα. Αδικα χαλιέστε
1. Τα σεμινάρια μετρούσαν μέχρι 6/10. όποιος το ειχε μεχρι τότε καλώς. οι υπόλοιποι άδικα το έκαν, δε θα μετρήσει.
2. Το επίδομα είναι 70 ευρώ κ όχι 350! το ξέρω από γνωστή μου

Αποσυνδεδεμένος Rinaki

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #646 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2011, 05:10:17 pm »
Ακριβως πρεπει να ειμαστε ενωμενοι. Αδικιες εχουν γινει κ γινονται πολλες αλλα οοολες αυτες οι αδικιες ξεκινανε απο αυτους εκει "πανω". Το να τρωγομαστε μεταξυ μας δεν εχει νοημα. Κουραστικα νακουω την ειδικη να κατηγορει τα σεμιναρια, τα σεμιναρια να κατηγορουν τη γενικη, τη γενικη να κατηγορει τα σεμιναρια, τους μεταπτυχιακους τα σεμιναρια  κτλ κτλ κτλ
Και στην τελικη εγω σημερα ,οπως κ πολλοι αλλοι φανταζομαι, μπαινω καθε 10 λεπτα στο forum κ περιμενω να δω την ενδειξη "νεο" διπλα στο Γ' φαση αναπληρωτων μπας κ βγηκε κατι! κ αντι γιαυτο βλεπω καθε φορα "νεο" κ το νεο ειναι η συνεχεια της συζητησης "διαμαχης" για τα σεμιναρια. Δεν λεω οτι ειναι δικαιο αυτο με τα σεμιναρια όμως δεν φταινε τα παιδια που τα εκαναν και ειδικα σημερα κ αυριο θα προτιμουσα να βλεπω κατι αλλο στο forum!!

Αποσυνδεδεμένος niki 26

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Οτι αξίζει πρέπει να το κυνηγάς!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #647 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2011, 05:14:49 pm »
ειπαν οτι η παραλληλη θα βγει μεσημερι αλλα δεν βλεπω κατι,τι θα κανουμε αυριο που ειπαν οτι θα βγει απογευμα?ποσο θα περιμενουμε πανω απο ενα pc?γιατι απογευμα δεν παιζει να την βγαλουν ετσι οπως το πανε.....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:32:30 »

Αποσυνδεδεμένος niki 26

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #648 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2011, 05:16:10 pm »
βγηκε λενε

Αποσυνδεδεμένος niki 26

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ

Triainoforos

• Επισκέπτης
« Απάντηση #650 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2011, 05:17:57 pm »
Ακριβως πρεπει να ειμαστε ενωμενοι. Αδικιες εχουν γινει κ γινονται πολλες αλλα οοολες αυτες οι αδικιες ξεκινανε απο αυτους εκει "πανω". Το να τρωγομαστε μεταξυ μας δεν εχει νοημα. Κουραστικα νακουω την ειδικη να κατηγορει τα σεμιναρια, τα σεμιναρια να κατηγορουν τη γενικη, τη γενικη να κατηγορει τα σεμιναρια, τους μεταπτυχιακους τα σεμιναρια  κτλ κτλ κτλ
Και στην τελικη εγω σημερα ,οπως κ πολλοι αλλοι φανταζομαι, μπαινω καθε 10 λεπτα στο forum κ περιμενω να δω την ενδειξη "νεο" διπλα στο Γ' φαση αναπληρωτων μπας κ βγηκε κατι! κ αντι γιαυτο βλεπω καθε φορα "νεο" κ το νεο ειναι η συνεχεια της συζητησης "διαμαχης" για τα σεμιναρια. Δεν λεω οτι ειναι δικαιο αυτο με τα σεμιναρια όμως δεν φταινε τα παιδια που τα εκαναν και ειδικα σημερα κ αυριο θα προτιμουσα να βλεπω κατι αλλο στο forum!!

Εσυ που τα λες αυτα το ξερεις οτι στους πινακες υπαρχουν ΠΕ 60.50 που προηγουνται απο τους ΠΕ61??? :o :o :o
Ατομα που σπουδασαν για 4 χρονια συγκεκριμενο αντικειμενο...Πως να αισθανονται αραγε αυτοι? Να μην διαμαρτυρονται? Εγω απορω προσωπικα πως δεν εχουν κινηθει νομικα. Οχι Ελλαδα αλλα Ευρωπαϊκο δικαστηριο φυσικα

Αποσυνδεδεμένος nikitri

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #651 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2011, 05:18:13 pm »
γειά σου ρε ρινακι , συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...να έχουμε πολύ καλά νέα καλές μου συναδέλφισσες και συνάδελφοι...την κάνω από εδώ προς το παρόν....

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #652 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2011, 05:21:45 pm »

Αποσυνδεδεμένος Rinaki

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #653 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2011, 05:28:06 pm »

Εσυ που τα λες αυτα το ξερεις οτι στους πινακες υπαρχουν ΠΕ 60.50 που προηγουνται απο τους ΠΕ61??? :o :o :o
Ατομα που σπουδασαν για 4 χρονια συγκεκριμενο αντικειμενο...Πως να αισθανονται αραγε αυτοι? Να μην διαμαρτυρονται? Εγω απορω προσωπικα πως δεν εχουν κινηθει νομικα. Οχι Ελλαδα αλλα Ευρωπαϊκο δικαστηριο φυσικα
Εγω που τα λεω ολα αυτα σπουδαζα τοσα χρονια, μου βγηκε ο πατος να διαβαζω για τον ασεπ δουλευοντας παραλληλα, εγραψα καλα στον ασεπ κ ειμαι σιγουρη κ ειμαι σιγουρη οτι θα μπορουσα να βαθμολογηθω κ καλυτερα ενω παραλληλα ειδα ατομα που εκαναν κοπανα απο τα φροντιστηρια που πληρωναν κ που δεν ειχαν ιδεα απο τα θεματα που επεσαν να βαθμολογουνται καλυτερα κ να ειναι μονιμες τωρα, θελησα να κανω τα σεμιναρια ειδικης γιατι απο μικρη ηθελα νασχοληθω με το αντικειμενο (χωρις τοτε να ξερω οτι θα μετρησουν για προσληψη) αλλα δεν ειχα τα λεφτα κ ναι το ξερω οτι αυτες οι κοπελες ειναι πολυ χαμηλοτερα στον πινακα απο μενα κ προσλαμβανονται ενω εγω περιμενω καθε χρονο γυρω στα χριστουγεννα να με παρουν κ αν!! ομως δεν μου γταινε σε τπτ αυτες οι κοπελες κ δεν ειναι ωρα να τα συζηταμε τωρα ολα αυτα...εγω μονο αυτο λεω. Οσο για το οτι μπορει πε60.50 να προηγουνται των πε61 δεν το ξερω αλλα δε μου φαινεται περιεργο, ειμαστε ολοι αδικημενοι ο καθενας για τους λογους του απο αυτο το συστημα!
Αντε να παρουμε κ εμεις σειρα να βγει κ η δικη μας φαση!!!  :)
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 29, 2011, 05:29:54 pm από Rinaki »

Αποσυνδεδεμένος ioanna60

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #654 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2011, 05:29:08 pm »
υπάρχει περίπτωση να βγει σήμερα και η γ φάση??

Αποσυνδεδεμένος meli1982

• Νέο μέλος
  • *
  • 06/11/2010...
    • Προφίλ
« Απάντηση #655 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2011, 05:29:39 pm »
εμένα γιατί δε μου ανοίγει το αρχείο με τα ονόματα;μου βγάζει κάτι ακαταλαβίστικα.....επιλογές φίλτρου, κτλ.... όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει...... pleeeeeeeeeeeeeeeeeeease!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος niki 26

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #656 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2011, 05:31:19 pm »
εμένα γιατί δε μου ανοίγει το αρχείο με τα ονόματα;μου βγάζει κάτι ακαταλαβίστικα.....επιλογές φίλτρου, κτλ.... όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει...... pleeeeeeeeeeeeeeeeeeease!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

για κοιτα εδω
http://www.minedu.gov.gr/grafeio-typou/deltia-typoy/29-09-11-proslipseis-anapliroton-protobathmias-ekpaideysis-eae-programma-ekseideikeymenis-ekpaideytikis-ypostiriksis.html

Αποσυνδεδεμένος alexitsa

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #657 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2011, 05:32:56 pm »
http://et.diavgeia.gov.gr/f/minedu/ada/4%CE%918%CE%A59-73%CE%A1

απο κατω γραφει ληψη αρχειου!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη