0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ακριβως πρεπει να ειμαστε ενωμενοι. Αδικιες εχουν γινει κ γινονται πολλες αλλα οοολες αυτες οι αδικιες ξεκινανε απο αυτους εκει "πανω". Το να τρωγομαστε μεταξυ μας δεν εχει νοημα. Κουραστικα νακουω την ειδικη να κατηγορει τα σεμιναρια, τα σεμιναρια να κατηγορουν τη γενικη, τη γενικη να κατηγορει τα σεμιναρια, τους μεταπτυχιακους τα σεμιναρια κτλ κτλ κτλΚαι στην τελικη εγω σημερα ,οπως κ πολλοι αλλοι φανταζομαι, μπαινω καθε 10 λεπτα στο forum κ περιμενω να δω την ενδειξη "νεο" διπλα στο Γ' φαση αναπληρωτων μπας κ βγηκε κατι! κ αντι γιαυτο βλεπω καθε φορα "νεο" κ το νεο ειναι η συνεχεια της συζητησης "διαμαχης" για τα σεμιναρια. Δεν λεω οτι ειναι δικαιο αυτο με τα σεμιναρια όμως δεν φταινε τα παιδια που τα εκαναν και ειδικα σημερα κ αυριο θα προτιμουσα να βλεπω κατι αλλο στο forum!!
http://et.diavgeia.gov.gr/f/minedu/ada/4%CE%918%CE%A59-73%CE%A1
Παράθεση από: Rinaki στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 05:10:17 pmΑκριβως πρεπει να ειμαστε ενωμενοι. Αδικιες εχουν γινει κ γινονται πολλες αλλα οοολες αυτες οι αδικιες ξεκινανε απο αυτους εκει "πανω". Το να τρωγομαστε μεταξυ μας δεν εχει νοημα. Κουραστικα νακουω την ειδικη να κατηγορει τα σεμιναρια, τα σεμιναρια να κατηγορουν τη γενικη, τη γενικη να κατηγορει τα σεμιναρια, τους μεταπτυχιακους τα σεμιναρια κτλ κτλ κτλΚαι στην τελικη εγω σημερα ,οπως κ πολλοι αλλοι φανταζομαι, μπαινω καθε 10 λεπτα στο forum κ περιμενω να δω την ενδειξη "νεο" διπλα στο Γ' φαση αναπληρωτων μπας κ βγηκε κατι! κ αντι γιαυτο βλεπω καθε φορα "νεο" κ το νεο ειναι η συνεχεια της συζητησης "διαμαχης" για τα σεμιναρια. Δεν λεω οτι ειναι δικαιο αυτο με τα σεμιναρια όμως δεν φταινε τα παιδια που τα εκαναν και ειδικα σημερα κ αυριο θα προτιμουσα να βλεπω κατι αλλο στο forum!!Εσυ που τα λες αυτα το ξερεις οτι στους πινακες υπαρχουν ΠΕ 60.50 που προηγουνται απο τους ΠΕ61??? Ατομα που σπουδασαν για 4 χρονια συγκεκριμενο αντικειμενο...Πως να αισθανονται αραγε αυτοι? Να μην διαμαρτυρονται? Εγω απορω προσωπικα πως δεν εχουν κινηθει νομικα. Οχι Ελλαδα αλλα Ευρωπαϊκο δικαστηριο φυσικα
εμένα γιατί δε μου ανοίγει το αρχείο με τα ονόματα;μου βγάζει κάτι ακαταλαβίστικα.....επιλογές φίλτρου, κτλ.... όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει...... pleeeeeeeeeeeeeeeeeeease!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!