0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
να ρωτησω κατι?εγω θα ρωτησω....σε λιγο θα φυγουν της ειδικης 187 ατομα,εμας η θεση μας αλλαζει καθολου?
[να ρωτησω κατι?εγω θα ρωτησω....σε λιγο θα φυγουν της ειδικης 187 ατομα,εμας η θεση μας αλλαζει καθολου?
Σίγουρα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για την β φάση αλλά σου τινάζουν το ηθικό. Σου καταπατούν την αξιοπρέπεια. Νιώθεις ότι δεν έχεις ελπίδα. Λίγο είναι αυτό;
Παράθεση από: liberty στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 02:13:12 pm[να ρωτησω κατι?εγω θα ρωτησω....σε λιγο θα φυγουν της ειδικης 187 ατομα,εμας η θεση μας αλλαζει καθολου?Αν έχω καταλάβει καλά...ένας αριθμός θα φύγει από μας. Αλλά ας μας πει κάποιος που τα χει καταλάβει καλύτερα!
Παράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 04:20:36 pmΠαράθεση από: liberty στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 02:13:12 pm[να ρωτησω κατι?εγω θα ρωτησω....σε λιγο θα φυγουν της ειδικης 187 ατομα,εμας η θεση μας αλλαζει καθολου?Αν έχω καταλάβει καλά...ένας αριθμός θα φύγει από μας. Αλλά ας μας πει κάποιος που τα χει καταλάβει καλύτερα!Καλά τα κατάλαβες Rinaki στον πίνακα της γενικης υπάρχουν ατομα που είναι ΠΕ60.50 και τους καλούν στην ειδική . οπότε ειναι απο ανάλογα τι θέση εχει ο καθένας μας θα φύγει κι ενας αριθμος ατόμων απο πάνω του.