0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣΕκνεύρισαν τους πάντες οι προσωπικοί διορισμοί της Χριστοφιλοπούλου... Ένα πουλάκι μάλιστα μου είπε ότι σκέφτηκαν (σκέφτονται;) να ακυρώσουν τη
Ξεκίνησαν οι προσλήψεις. Λέτε να είναι οι τελευταίες;
Καλημέρα και από μένα.Καλή εβδομάδα να έχουμε!!Είδα χθες το άρθρο και μου κόπηκαν τα πόδια!Συνιστώ ψυχραιμία σε όλους μας όμως!!!Για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να κλέισει τα σχολεία!Δε γίνεται να το κάνουν εκτός αν αποφασίσουν πως τα σχολέια δε χρειάζονται και βάλουν λουκέτο σε όλα!!!!Ό,τι και να κάνουν,μας χρειάζονται και δε θα μας επηρεάσουν.Θα βρουν κόψουν από αλλού!!!!
http://www.mpratis.gr/index.php/2010-09-03-17-59-29/469-2011-09-19-17-11-50
Παράθεση από: Rinaki στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 08:29:49 pmhttp://www.mpratis.gr/index.php/2010-09-03-17-59-29/469-2011-09-19-17-11-50Φαντάζομαι ότι για να τα γράφει αυτά κάτι παραπάνω θα ξέρει...???Δεν παλεύεται με τίποτα όμως αυτή η αναμονή!!!!!!!Είμαι πολύ περίεργη για τον αριθμό......
Παράθεση από: mariannarhga στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 10:38:36 amΚαλημέρα και από μένα.Καλή εβδομάδα να έχουμε!!Είδα χθες το άρθρο και μου κόπηκαν τα πόδια!Συνιστώ ψυχραιμία σε όλους μας όμως!!!Για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να κλέισει τα σχολεία!Δε γίνεται να το κάνουν εκτός αν αποφασίσουν πως τα σχολέια δε χρειάζονται και βάλουν λουκέτο σε όλα!!!!Ό,τι και να κάνουν,μας χρειάζονται και δε θα μας επηρεάσουν.Θα βρουν κόψουν από αλλού!!!!Ποσο απιθανο θα σου φαινοταν να εβγαινε αυριο η Διαμαντοπουλου και να ελεγε οτι λογω εκτακτων εθνικων συνθηκων τα παιδια του νηπιαγωγειου να μην πανε, ας πουμε, για μια χρονια σχολειο?Δεν λεω οντως με τα δημοτικα σχολεια ειναι απιθανο να γινει κατι τετοιο αλλα με τα νηπιαγωγεια γιατι οχι?Θα σου πει ο αλλος σιγα, παλια ουτε πηγαινανε νηπιαγωγειο και κατευθειαν πηγαινανε Α' Δημοτικου. Να μαθουν γραμματα ντε... Αν υποθετηκα γινοταν πιστευεις οτι καποιος θα αντιδρουσε? Αποκλειεται. Ειδικα για τα νηπιαγωγεια πιστευω οτι δεν θα αντιδρουσε κανεις ετσι οπως ειναι πλεον ο κοσμος μαστουρωμενος και τρομοκρατημενος απο πολιτικους και ΜΜΕ...
Παράθεση από: SOFI1981 στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 08:50:54 pmΠαράθεση από: Rinaki στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 08:29:49 pmhttp://www.mpratis.gr/index.php/2010-09-03-17-59-29/469-2011-09-19-17-11-50Φαντάζομαι ότι για να τα γράφει αυτά κάτι παραπάνω θα ξέρει...???Δεν παλεύεται με τίποτα όμως αυτή η αναμονή!!!!!!!Είμαι πολύ περίεργη για τον αριθμό......ο καψαλακης μιλησε για 500 νηπιαγωγους στην γ φαση σαν βαση,ας ειμαστε ομως επιφυλακτικοι αρκετα!
Παράθεση από: Triainoforos στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 07:34:04 pmΠαράθεση από: mariannarhga στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 10:38:36 amΚαλημέρα και από μένα.Καλή εβδομάδα να έχουμε!!Είδα χθες το άρθρο και μου κόπηκαν τα πόδια!Συνιστώ ψυχραιμία σε όλους μας όμως!!!Για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να κλέισει τα σχολεία!Δε γίνεται να το κάνουν εκτός αν αποφασίσουν πως τα σχολέια δε χρειάζονται και βάλουν λουκέτο σε όλα!!!!Ό,τι και να κάνουν,μας χρειάζονται και δε θα μας επηρεάσουν.Θα βρουν κόψουν από αλλού!!!!Ποσο απιθανο θα σου φαινοταν να εβγαινε αυριο η Διαμαντοπουλου και να ελεγε οτι λογω εκτακτων εθνικων συνθηκων τα παιδια του νηπιαγωγειου να μην πανε, ας πουμε, για μια χρονια σχολειο?Δεν λεω οντως με τα δημοτικα σχολεια ειναι απιθανο να γινει κατι τετοιο αλλα με τα νηπιαγωγεια γιατι οχι?Θα σου πει ο αλλος σιγα, παλια ουτε πηγαινανε νηπιαγωγειο και κατευθειαν πηγαινανε Α' Δημοτικου. Να μαθουν γραμματα ντε... Αν υποθετηκα γινοταν πιστευεις οτι καποιος θα αντιδρουσε? Αποκλειεται. Ειδικα για τα νηπιαγωγεια πιστευω οτι δεν θα αντιδρουσε κανεις ετσι οπως ειναι πλεον ο κοσμος μαστουρωμενος και τρομοκρατημενος απο πολιτικους και ΜΜΕ...γεια σου Triainofore να είσαι καλά με τα αισιόδοξα μηνύματα σου