*

Αποστολέας Θέμα: Γ' Φάση Αναπληρωτών Νηπιαγωγών ΠΕ60  (Αναγνώστηκε 271878 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος SOFI1981

• Πλήρες μέλος
  • ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑ!!!!!!!!!
    • Προφίλ
Απ: Γ' Φάση Αναπληρωτών Νηπιαγωγών ΠΕ60
« Απάντηση #182 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 10:18:01 pm »
ο καψαλακης το εγραψε στον τοιχο του στο facebook!το επιφυλακτικοι που ειπα ηταν δικο μου οχι του καψαλακη  :)
Να ρωτήσω κάτι ο Καψαλάκης είναι αιρετός ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου?????

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:19:23 »

Αποσυνδεδεμένος ΚΑΛΙΑ8

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 10:23:34 pm »
ο καψαλακης το εγραψε στον τοιχο του στο facebook!το επιφυλακτικοι που ειπα ηταν δικο μου οχι του καψαλακη  :)
Τι σκωτσέζικο ντους είναι αυτό...Έλεος!!!Παίζουν με τα νεύρα μας και με την οικογενειακή γαλήνη μας...Σήμερα το είπε ο Καψαλάκης για 500???Είμαι επιφυλακτική...

Αποσυνδεδεμένος niki 26

• Πλήρες μέλος
  • Οτι αξίζει πρέπει να το κυνηγάς!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 10:34:38 pm »
Τι σκωτσέζικο ντους είναι αυτό...Έλεος!!!Παίζουν με τα νεύρα μας και με την οικογενειακή γαλήνη μας...Σήμερα το είπε ο Καψαλάκης για 500???Είμαι επιφυλακτική...

Ναι ο καψαλακης ειναι στο Ηρακλειο αλλα καλα ενημερωμενος!επιφυλακτικοι πρεπει να ειμαστε αλλα να σκεφτεις οτι δεν ειπε τρελα νουμερα στους δασκαλους,500 ειπε και εκει σαν βαση,πιστευω οτι κατι γνωριζει, τι κενα δηλαδη υπαρχουν και οντως τα κενα στους δασκαλους εχουν μειωθει απο περυσι.οταν δεν γνωριζει δεν μιλαει ή αποφευγει να απαντησει!Σε μας ειναι καλος ο αριθμος που ειπε αν σκεφτεις οτι δεν συγχωνευτηκαν τοσα πολλα νηπιαγωγεια, ειχαμε και 400 συνταξιοδοτησεις φετος και συν οτι η πρωτη φαση πηρε 200 ατομα λιγοτερα απο περυσι... με καποιο τροπο πρεπει να καλυφθουν τα κενα καποια στιγμη!

Αποσυνδεδεμένος ΚΑΛΙΑ8

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 10:47:28 pm »

Ναι ο καψαλακης ειναι στο Ηρακλειο αλλα καλα ενημερωμενος!επιφυλακτικοι πρεπει να ειμαστε αλλα να σκεφτεις οτι δεν ειπε τρελα νουμερα στους δασκαλους,500 ειπε και εκει σαν βαση,πιστευω οτι κατι γνωριζει, τι κενα δηλαδη υπαρχουν και οντως τα κενα στους δασκαλους εχουν μειωθει απο περυσι.οταν δεν γνωριζει δεν μιλαει ή αποφευγει να απαντησει!Σε μας ειναι καλος ο αριθμος που ειπε αν σκεφτεις οτι δεν συγχωνευτηκαν τοσα πολλα νηπιαγωγεια, ειχαμε και 400 συνταξιοδοτησεις φετος και συν οτι η πρωτη φαση πηρε 200 ατομα λιγοτερα απο περυσι... με καποιο τροπο πρεπει να καλυφθουν τα κενα καποια στιγμη!
  Πόσο πολύ θέλω να συμφωνήσω!!!
Το χειρότερο που μου συμβαίνει είναι πως είμαι με το ένα πόδι έξω από την πόρτα.Καταλαβαίνετε τι εννοώ!!!Οποισδήποτε προγραμματισμός μου φαίνεται ανώφελος...δεν έχω όρεξη για τίποτα!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:19:23 »

Αποσυνδεδεμένος zael

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 10:49:51 pm »

Μήπως είπε και το πότε θα καλέσουν;

Triainoforos

• Επισκέπτης
« Απάντηση #187 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 11:01:08 pm »
Καλημέρα και από μένα.Καλή εβδομάδα να έχουμε!!Είδα χθες το άρθρο και μου κόπηκαν τα πόδια!Συνιστώ ψυχραιμία σε όλους μας όμως!!!Για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να κλέισει τα σχολεία!Δε γίνεται να το κάνουν εκτός αν αποφασίσουν πως τα σχολέια δε χρειάζονται και βάλουν λουκέτο σε όλα!!!!Ό,τι και να κάνουν,μας χρειάζονται και δε θα μας επηρεάσουν.Θα βρουν κόψουν από αλλού!!!!

Ποσο απιθανο θα σου φαινοταν να εβγαινε αυριο η Διαμαντοπουλου και να ελεγε οτι λογω εκτακτων εθνικων συνθηκων τα παιδια του νηπιαγωγειου να μην πανε, ας πουμε, για μια χρονια σχολειο?
Δεν λεω οντως με τα δημοτικα σχολεια ειναι απιθανο να γινει κατι τετοιο αλλα με τα νηπιαγωγεια γιατι οχι?
Θα σου πει ο αλλος σιγα, παλια ουτε πηγαινανε νηπιαγωγειο και κατευθειαν πηγαινανε Α' Δημοτικου. Να μαθουν γραμματα ντε... ???
Αν υποθετηκα γινοταν πιστευεις οτι καποιος θα αντιδρουσε? Αποκλειεται. Ειδικα για τα νηπιαγωγεια πιστευω οτι δεν θα αντιδρουσε κανεις ετσι οπως ειναι πλεον ο κοσμος μαστουρωμενος και τρομοκρατημενος απο πολιτικους και ΜΜΕ...

γεια σου Triainofore να είσαι καλά με τα αισιόδοξα μηνύματα σου

σε θελουμε για να μας εμψυχωνεις.... ;D

Δηλαδη αν σας ελεγα οτι θα παρει 5000 αναπληρωτες θα ησασταν ενταξει?
Σε αυτες τις δυσκολες στιγμες πρεπει κανεις να ειναι πραγματιστης για να ειναι ετοιμος να αντιμετωπισει καταστασεις
Ο λαος με οσα εχουν γινει θα επρεπε να εχει βγει στους δρομους 1000 φορες και ομως βλεπεις...Ολοι ειναι αποχαυνωμενοι μπροστα απο μια τηλεοραση...Ανημποροι να αντιδρασουν...Περιμενοντας αργα και βασανιστικα το οριστικο τους τελος...
Απιθανα πραγματα...Κανεις δεν λεει πλεον να παρει την τυχη στα χερια του...
Εννοω οτι δεν ειναι φυσιολογικα πραγματα αυτα και για κατι τετοια θα πρεπει να ειναι κανεις ψιλιασμενος και προετοιμασμενος...
Επισης αν σας φαινετε απιθανο αυτο που εγραψα σκεφτειτε μονο οτι θελουν να κανουν 100000 απολυσεις  :o...Οικογενειαρχες ανθρωπους με γυναικες και παιδια...Ετσι απλα να τους πεταξουν στους δρομους και ο,τι γινει...
Φυσικα ευχομαι και εγω να απορροφησει οσο το δυνατον περισσοτερα ατομα και μακαρι να δουλεψουν ολα τα παιδια πανω σε αυτο που εχουν σπουδασει! Και λιγη πραγματικοτητα ομως δεν βλαπτει...

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 11:08:05 pm »
Μήπως είπε και το πότε θα καλέσουν;
Ο Μπράτης είπε ότι η Γ' φάση θα ανακοινωθεί μάλλον τη Δευτέρα 26/9. Και ο Καψαλάκης είπε ότι θα κληθούν πάνω από 500 δάσκαλοι και πάνω από 500 νηπιαγωγοί. Αυτό εννοούσε με το "σαν βάση το 500". Δηλαδή θα είναι παραπάνω τα άτομα. Πάντως δεν πρέπει να πολυενθουσιαζόμαστε εμείς που είμαστε κάτω κάτω, γιατί η ΔΟΕ πριν καιρό είχε πει για 669 κενά. Και ο Καχαλάκης με τον Μπράτη λένε ότι κενά παρουσιάζονται κάθε μέρα. Άρα αν πάρει 550 άτομα περίπου, μένουν 119 κενά που μάλλον θα πάνε για Οκτώβρη.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος Μαφαλντα

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2011, 11:20:41 pm »
Καλημέρα και από μένα.Καλή εβδομάδα να έχουμε!!Είδα χθες το άρθρο και μου κόπηκαν τα πόδια!Συνιστώ ψυχραιμία σε όλους μας όμως!!!Για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να κλέισει τα σχολεία!Δε γίνεται να το κάνουν εκτός αν αποφασίσουν πως τα σχολέια δε χρειάζονται και βάλουν λουκέτο σε όλα!!!!Ό,τι και να κάνουν,μας χρειάζονται και δε θα μας επηρεάσουν.Θα βρουν κόψουν από αλλού!!!!

Ποσο απιθανο θα σου φαινοταν να εβγαινε αυριο η Διαμαντοπουλου και να ελεγε οτι λογω εκτακτων εθνικων συνθηκων τα παιδια του νηπιαγωγειου να μην πανε, ας πουμε, για μια χρονια σχολειο?
Δεν λεω οντως με τα δημοτικα σχολεια ειναι απιθανο να γινει κατι τετοιο αλλα με τα νηπιαγωγεια γιατι οχι?
Θα σου πει ο αλλος σιγα, παλια ουτε πηγαινανε νηπιαγωγειο και κατευθειαν πηγαινανε Α' Δημοτικου. Να μαθουν γραμματα ντε... ???
Αν υποθετηκα γινοταν πιστευεις οτι καποιος θα αντιδρουσε? Αποκλειεται. Ειδικα για τα νηπιαγωγεια πιστευω οτι δεν θα αντιδρουσε κανεις ετσι οπως ειναι πλεον ο κοσμος μαστουρωμενος και τρομοκρατημενος απο πολιτικους και ΜΜΕ...

γεια σου Triainofore να είσαι καλά με τα αισιόδοξα μηνύματα σου

σε θελουμε για να μας εμψυχωνεις.... ;D

Δηλαδη αν σας ελεγα οτι θα παρει 5000 αναπληρωτες θα ησασταν ενταξει?
Σε αυτες τις δυσκολες στιγμες πρεπει κανεις να ειναι πραγματιστης για να ειναι ετοιμος να αντιμετωπισει καταστασεις
Ο λαος με οσα εχουν γινει θα επρεπε να εχει βγει στους δρομους 1000 φορες και ομως βλεπεις...Ολοι ειναι αποχαυνωμενοι μπροστα απο μια τηλεοραση...Ανημποροι να αντιδρασουν...Περιμενοντας αργα και βασανιστικα το οριστικο τους τελος...
Απιθανα πραγματα...Κανεις δεν λεει πλεον να παρει την τυχη στα χερια του...
Εννοω οτι δεν ειναι φυσιολογικα πραγματα αυτα και για κατι τετοια θα πρεπει να ειναι κανεις ψιλιασμενος και προετοιμασμενος...
Επισης αν σας φαινετε απιθανο αυτο που εγραψα σκεφτειτε μονο οτι θελουν να κανουν 100000 απολυσεις  :o...Οικογενειαρχες ανθρωπους με γυναικες και παιδια...Ετσι απλα να τους πεταξουν στους δρομους και ο,τι γινει...
Φυσικα ευχομαι και εγω να απορροφησει οσο το δυνατον περισσοτερα ατομα και μακαρι να δουλεψουν ολα τα παιδια πανω σε αυτο που εχουν σπουδασει! Και λιγη πραγματικοτητα ομως δεν βλαπτει...
συμφωνω απολυτως!!!

Αποσυνδεδεμένος SOFI1981

• Πλήρες μέλος
  • ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑ!!!!!!!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2011, 01:03:15 pm »
Καλημέρα σε όλους!!!!!Πολύ ησυχία βρε παιδιά....Γιατί???
Καμία ειδησούλα????Τίποτα??????

Αποσυνδεδεμένος Rinaki

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2011, 01:12:43 pm »
Καλημέρα σε όλους!!!!!Πολύ ησυχία βρε παιδιά....Γιατί???
Καμία ειδησούλα????Τίποτα??????

Απότι φαίνεται πάμε για επόμενη βδομάδα......

Αποσυνδεδεμένος Ελεάνθη

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2011, 03:59:30 pm »
για κεντρικη μακεδονια διαβασα οτι εχει 65 κενα νηπιαγωγων.στο εσος νομιζω θα το βρειτε

Αποσυνδεδεμένος niki 26

• Πλήρες μέλος
  • Οτι αξίζει πρέπει να το κυνηγάς!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2011, 04:28:07 pm »
http://www.esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=14348:kentriki-makedoniai-apotiposi-tis-katastasis-sta-sxoleeia-apo-ton-perifereiako-dieithinti-th-kartsioti

αν και η κεντρικη μακεδονια δεν ειναι στα σχεδια μου,εχουμε φθασει σε ενα σημειο που λεμε ας μας παρουν και ας παμε οπου να 'ναι!!μακαρι να ειναι τοσα τα κενα και ακομα περισσοτερα να κανουν μετα ενα παρεακι και με τα αλλα κενα για να παμε και μεις καποια στιγμη στα σχολεια!ο καψαλακης εδωσε 50 για ηρακλειο

Αποσυνδεδεμένος jioannio

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2011, 04:44:44 pm »
Ανακοίνωση του Μπράτη στο alfavita λέει, ότι αυτή την εβδομάδα θα γίνει η

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871