0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ο καψαλακης το εγραψε στον τοιχο του στο facebook!το επιφυλακτικοι που ειπα ηταν δικο μου οχι του καψαλακη
Παράθεση από: niki 26 στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 10:05:12 pmο καψαλακης το εγραψε στον τοιχο του στο facebook!το επιφυλακτικοι που ειπα ηταν δικο μου οχι του καψαλακη Τι σκωτσέζικο ντους είναι αυτό...Έλεος!!!Παίζουν με τα νεύρα μας και με την οικογενειακή γαλήνη μας...Σήμερα το είπε ο Καψαλάκης για 500???Είμαι επιφυλακτική...
Παράθεση από: ΚΑΛΙΑ8 στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 10:23:34 pmΠαράθεση από: niki 26 στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 10:05:12 pmο καψαλακης το εγραψε στον τοιχο του στο facebook!το επιφυλακτικοι που ειπα ηταν δικο μου οχι του καψαλακη Τι σκωτσέζικο ντους είναι αυτό...Έλεος!!!Παίζουν με τα νεύρα μας και με την οικογενειακή γαλήνη μας...Σήμερα το είπε ο Καψαλάκης για 500???Είμαι επιφυλακτική...Ναι ο καψαλακης ειναι στο Ηρακλειο αλλα καλα ενημερωμενος!επιφυλακτικοι πρεπει να ειμαστε αλλα να σκεφτεις οτι δεν ειπε τρελα νουμερα στους δασκαλους,500 ειπε και εκει σαν βαση,πιστευω οτι κατι γνωριζει, τι κενα δηλαδη υπαρχουν και οντως τα κενα στους δασκαλους εχουν μειωθει απο περυσι.οταν δεν γνωριζει δεν μιλαει ή αποφευγει να απαντησει!Σε μας ειναι καλος ο αριθμος που ειπε αν σκεφτεις οτι δεν συγχωνευτηκαν τοσα πολλα νηπιαγωγεια, ειχαμε και 400 συνταξιοδοτησεις φετος και συν οτι η πρωτη φαση πηρε 200 ατομα λιγοτερα απο περυσι... με καποιο τροπο πρεπει να καλυφθουν τα κενα καποια στιγμη!
Παράθεση από: ELEN LIA στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 09:55:31 pmΠαράθεση από: Triainoforos στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 07:34:04 pmΠαράθεση από: mariannarhga στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 10:38:36 amΚαλημέρα και από μένα.Καλή εβδομάδα να έχουμε!!Είδα χθες το άρθρο και μου κόπηκαν τα πόδια!Συνιστώ ψυχραιμία σε όλους μας όμως!!!Για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να κλέισει τα σχολεία!Δε γίνεται να το κάνουν εκτός αν αποφασίσουν πως τα σχολέια δε χρειάζονται και βάλουν λουκέτο σε όλα!!!!Ό,τι και να κάνουν,μας χρειάζονται και δε θα μας επηρεάσουν.Θα βρουν κόψουν από αλλού!!!!Ποσο απιθανο θα σου φαινοταν να εβγαινε αυριο η Διαμαντοπουλου και να ελεγε οτι λογω εκτακτων εθνικων συνθηκων τα παιδια του νηπιαγωγειου να μην πανε, ας πουμε, για μια χρονια σχολειο?Δεν λεω οντως με τα δημοτικα σχολεια ειναι απιθανο να γινει κατι τετοιο αλλα με τα νηπιαγωγεια γιατι οχι?Θα σου πει ο αλλος σιγα, παλια ουτε πηγαινανε νηπιαγωγειο και κατευθειαν πηγαινανε Α' Δημοτικου. Να μαθουν γραμματα ντε... Αν υποθετηκα γινοταν πιστευεις οτι καποιος θα αντιδρουσε? Αποκλειεται. Ειδικα για τα νηπιαγωγεια πιστευω οτι δεν θα αντιδρουσε κανεις ετσι οπως ειναι πλεον ο κοσμος μαστουρωμενος και τρομοκρατημενος απο πολιτικους και ΜΜΕ...γεια σου Triainofore να είσαι καλά με τα αισιόδοξα μηνύματα σουσε θελουμε για να μας εμψυχωνεις....
Παράθεση από: Triainoforos στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 07:34:04 pmΠαράθεση από: mariannarhga στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 10:38:36 amΚαλημέρα και από μένα.Καλή εβδομάδα να έχουμε!!Είδα χθες το άρθρο και μου κόπηκαν τα πόδια!Συνιστώ ψυχραιμία σε όλους μας όμως!!!Για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να κλέισει τα σχολεία!Δε γίνεται να το κάνουν εκτός αν αποφασίσουν πως τα σχολέια δε χρειάζονται και βάλουν λουκέτο σε όλα!!!!Ό,τι και να κάνουν,μας χρειάζονται και δε θα μας επηρεάσουν.Θα βρουν κόψουν από αλλού!!!!Ποσο απιθανο θα σου φαινοταν να εβγαινε αυριο η Διαμαντοπουλου και να ελεγε οτι λογω εκτακτων εθνικων συνθηκων τα παιδια του νηπιαγωγειου να μην πανε, ας πουμε, για μια χρονια σχολειο?Δεν λεω οντως με τα δημοτικα σχολεια ειναι απιθανο να γινει κατι τετοιο αλλα με τα νηπιαγωγεια γιατι οχι?Θα σου πει ο αλλος σιγα, παλια ουτε πηγαινανε νηπιαγωγειο και κατευθειαν πηγαινανε Α' Δημοτικου. Να μαθουν γραμματα ντε... Αν υποθετηκα γινοταν πιστευεις οτι καποιος θα αντιδρουσε? Αποκλειεται. Ειδικα για τα νηπιαγωγεια πιστευω οτι δεν θα αντιδρουσε κανεις ετσι οπως ειναι πλεον ο κοσμος μαστουρωμενος και τρομοκρατημενος απο πολιτικους και ΜΜΕ...γεια σου Triainofore να είσαι καλά με τα αισιόδοξα μηνύματα σου
Παράθεση από: mariannarhga στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 10:38:36 amΚαλημέρα και από μένα.Καλή εβδομάδα να έχουμε!!Είδα χθες το άρθρο και μου κόπηκαν τα πόδια!Συνιστώ ψυχραιμία σε όλους μας όμως!!!Για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να κλέισει τα σχολεία!Δε γίνεται να το κάνουν εκτός αν αποφασίσουν πως τα σχολέια δε χρειάζονται και βάλουν λουκέτο σε όλα!!!!Ό,τι και να κάνουν,μας χρειάζονται και δε θα μας επηρεάσουν.Θα βρουν κόψουν από αλλού!!!!Ποσο απιθανο θα σου φαινοταν να εβγαινε αυριο η Διαμαντοπουλου και να ελεγε οτι λογω εκτακτων εθνικων συνθηκων τα παιδια του νηπιαγωγειου να μην πανε, ας πουμε, για μια χρονια σχολειο?Δεν λεω οντως με τα δημοτικα σχολεια ειναι απιθανο να γινει κατι τετοιο αλλα με τα νηπιαγωγεια γιατι οχι?Θα σου πει ο αλλος σιγα, παλια ουτε πηγαινανε νηπιαγωγειο και κατευθειαν πηγαινανε Α' Δημοτικου. Να μαθουν γραμματα ντε... Αν υποθετηκα γινοταν πιστευεις οτι καποιος θα αντιδρουσε? Αποκλειεται. Ειδικα για τα νηπιαγωγεια πιστευω οτι δεν θα αντιδρουσε κανεις ετσι οπως ειναι πλεον ο κοσμος μαστουρωμενος και τρομοκρατημενος απο πολιτικους και ΜΜΕ...
Καλημέρα και από μένα.Καλή εβδομάδα να έχουμε!!Είδα χθες το άρθρο και μου κόπηκαν τα πόδια!Συνιστώ ψυχραιμία σε όλους μας όμως!!!Για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να κλέισει τα σχολεία!Δε γίνεται να το κάνουν εκτός αν αποφασίσουν πως τα σχολέια δε χρειάζονται και βάλουν λουκέτο σε όλα!!!!Ό,τι και να κάνουν,μας χρειάζονται και δε θα μας επηρεάσουν.Θα βρουν κόψουν από αλλού!!!!
Μήπως είπε και το πότε θα καλέσουν;
Παράθεση από: niki 26 στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 10:08:48 pmΠαράθεση από: ELEN LIA στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 09:55:31 pmΠαράθεση από: Triainoforos στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 07:34:04 pmΠαράθεση από: mariannarhga στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 10:38:36 amΚαλημέρα και από μένα.Καλή εβδομάδα να έχουμε!!Είδα χθες το άρθρο και μου κόπηκαν τα πόδια!Συνιστώ ψυχραιμία σε όλους μας όμως!!!Για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να κλέισει τα σχολεία!Δε γίνεται να το κάνουν εκτός αν αποφασίσουν πως τα σχολέια δε χρειάζονται και βάλουν λουκέτο σε όλα!!!!Ό,τι και να κάνουν,μας χρειάζονται και δε θα μας επηρεάσουν.Θα βρουν κόψουν από αλλού!!!!Ποσο απιθανο θα σου φαινοταν να εβγαινε αυριο η Διαμαντοπουλου και να ελεγε οτι λογω εκτακτων εθνικων συνθηκων τα παιδια του νηπιαγωγειου να μην πανε, ας πουμε, για μια χρονια σχολειο?Δεν λεω οντως με τα δημοτικα σχολεια ειναι απιθανο να γινει κατι τετοιο αλλα με τα νηπιαγωγεια γιατι οχι?Θα σου πει ο αλλος σιγα, παλια ουτε πηγαινανε νηπιαγωγειο και κατευθειαν πηγαινανε Α' Δημοτικου. Να μαθουν γραμματα ντε... Αν υποθετηκα γινοταν πιστευεις οτι καποιος θα αντιδρουσε? Αποκλειεται. Ειδικα για τα νηπιαγωγεια πιστευω οτι δεν θα αντιδρουσε κανεις ετσι οπως ειναι πλεον ο κοσμος μαστουρωμενος και τρομοκρατημενος απο πολιτικους και ΜΜΕ...γεια σου Triainofore να είσαι καλά με τα αισιόδοξα μηνύματα σουσε θελουμε για να μας εμψυχωνεις.... Δηλαδη αν σας ελεγα οτι θα παρει 5000 αναπληρωτες θα ησασταν ενταξει?Σε αυτες τις δυσκολες στιγμες πρεπει κανεις να ειναι πραγματιστης για να ειναι ετοιμος να αντιμετωπισει καταστασειςΟ λαος με οσα εχουν γινει θα επρεπε να εχει βγει στους δρομους 1000 φορες και ομως βλεπεις...Ολοι ειναι αποχαυνωμενοι μπροστα απο μια τηλεοραση...Ανημποροι να αντιδρασουν...Περιμενοντας αργα και βασανιστικα το οριστικο τους τελος...Απιθανα πραγματα...Κανεις δεν λεει πλεον να παρει την τυχη στα χερια του...Εννοω οτι δεν ειναι φυσιολογικα πραγματα αυτα και για κατι τετοια θα πρεπει να ειναι κανεις ψιλιασμενος και προετοιμασμενος...Επισης αν σας φαινετε απιθανο αυτο που εγραψα σκεφτειτε μονο οτι θελουν να κανουν 100000 απολυσεις ...Οικογενειαρχες ανθρωπους με γυναικες και παιδια...Ετσι απλα να τους πεταξουν στους δρομους και ο,τι γινει...Φυσικα ευχομαι και εγω να απορροφησει οσο το δυνατον περισσοτερα ατομα και μακαρι να δουλεψουν ολα τα παιδια πανω σε αυτο που εχουν σπουδασει! Και λιγη πραγματικοτητα ομως δεν βλαπτει...
Καλημέρα σε όλους!!!!!Πολύ ησυχία βρε παιδιά....Γιατί???Καμία ειδησούλα????Τίποτα???
http://www.esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=14348:kentriki-makedoniai-apotiposi-tis-katastasis-sta-sxoleeia-apo-ton-perifereiako-dieithinti-th-kartsioti