0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
οι συνολικες αποσπασεις στη θεσσαλονικη ειναι 51(δεν αποσπαστηκαν μονο απο χαλκιδικη,κιλκις και πελλα)ακριβως οσα τα κενα που εδωσε η δοε για α και β θεσ/νικης.απο δω και περα αν ανοιξουν κενα θα ειναι πολυ λιγα απο εγκυμοσυνες κλπ
Παιδιά αφαιρούμε κανέναν απο πάνω μας μετά την παράλληλη; Μπερδεύτηκα λίγο!
παιδιά, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι το ΠΥΣΠΕ;
ξερει καποιος να μου απαντησει,οσοι υπεβαλαν αιτηση για συνταξη δουλευουν ακομη?γιατι ο μπρατης λεει οτι τα κενα θα αυξηθουν 10 οκτωβριου οπου βγαινουν σε συνταξη οσοι υπεβαλαν αιτηση το καλικαιρι...?
Παράθεση από: niki 26 στις Σεπτεμβρίου 24, 2011, 03:56:49 pmξερει καποιος να μου απαντησει,οσοι υπεβαλαν αιτηση για συνταξη δουλευουν ακομη?γιατι ο μπρατης λεει οτι τα κενα θα αυξηθουν 10 οκτωβριου οπου βγαινουν σε συνταξη οσοι υπεβαλαν αιτηση το καλικαιρι...? κάποιοι δουλεύουν ακόμα και κάποιοι είναι με άδεια
Παράθεση από: mariannarhga στις Σεπτεμβρίου 24, 2011, 03:59:55 pmΠαράθεση από: niki 26 στις Σεπτεμβρίου 24, 2011, 03:56:49 pmξερει καποιος να μου απαντησει,οσοι υπεβαλαν αιτηση για συνταξη δουλευουν ακομη?γιατι ο μπρατης λεει οτι τα κενα θα αυξηθουν 10 οκτωβριου οπου βγαινουν σε συνταξη οσοι υπεβαλαν αιτηση το καλικαιρι...? κάποιοι δουλεύουν ακόμα και κάποιοι είναι με άδειασε ευχαριστω!