0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ξερει καποιος να μου απαντησει,οσοι υπεβαλαν αιτηση για συνταξη δουλευουν ακομη?γιατι ο μπρατης λεει οτι τα κενα θα αυξηθουν 10 οκτωβριου οπου βγαινουν σε συνταξη οσοι υπεβαλαν αιτηση το καλικαιρι...?
Παιδιά, τα βλέπω δύσκολα τα πράγματα. Από αναβολή σε αναβολή το πάνε. Προσωπικά για τον Ν. Ιωαννίνων δεν έχω ελπίδες. Ευτυχώς θα έχω το επίδομα μέχρι και τον Φεβρουάριο.
Παράθεση από: zael στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 09:49:18 pmΠαιδιά αφαιρούμε κανέναν απο πάνω μας μετά την παράλληλη; Μπερδεύτηκα λίγο!Κι εγω εχω μπερδευτει!! Τσεκαρα κανα δυο ονοματα κ ειναι κ στον πινακα γενικης το δικο μας οποτε δεν αφαιρουνται???
Παιδιά αφαιρούμε κανέναν απο πάνω μας μετά την παράλληλη; Μπερδεύτηκα λίγο!
dimi-asia γιατί απελπίζεσαι τί σειρά είσαι;προσωπικά πιστεύω πως δεν έχει κλείσει όλη η θεσνικη!θα δείξει βέβαια, θα μου πεις και θα έχεις και δίκιο!βλέπουμε..........[/quoteέτσι πως το υπολόγισα ΄γύρω στο 30.Καλή είναι η σειρά, οι περιοχές μου είναι ελάχιστες. Αλλά δεν πειράζει. Μετά από 3 χρόνια δεξιά κ αριστερά κ να κουβαλάς μαμά, πεθερά κλπ....Τα γνωρίζετε πολλές αυτά πιστεύω...,είναι δύσκολα μωρέ. Ταλαιπωρείς κι άλλες οικογένειες εκτός της δικιάς σου. Πάντως αυτό που βλέπω κάθε χρόνο στο φόρουμ αυτό είναι η ανθρωπιά κ η διαπίστωση πως υπάρχει ακόμα κ στις μέρες μας παιδιά!Κ ότι στηρίζουμε ο ένας τον άλλον!