0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: niki 26 στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 04:19:11 pmΠαράθεση από: dimi-asia στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 04:15:25 pmεγώ που μένω πάντα μια ζωή κολλημμένη στη θεσούλα μου?Ποτέ δεν έχω κατέβει θέση!!!!Τί να πω?Αγνωσται αι βουλαι του υπουργείου..... μηπως εισαι απ'τους πρωτους στον πινακα?όχι. γύρω στο 380 είμαι!Και πολύ πρώτη ε?Χιχι!Ποτέ όμως τόοοοοοοοσα χρόνια δεν έχω αλλάξει. κι όταν ήμουν στο 490 κ πιο κάτω, πάλι δεν άλλαζα. Αξιον απορίας!!!!
Παράθεση από: dimi-asia στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 04:15:25 pmεγώ που μένω πάντα μια ζωή κολλημμένη στη θεσούλα μου?Ποτέ δεν έχω κατέβει θέση!!!!Τί να πω?Αγνωσται αι βουλαι του υπουργείου..... μηπως εισαι απ'τους πρωτους στον πινακα?
εγώ που μένω πάντα μια ζωή κολλημμένη στη θεσούλα μου?Ποτέ δεν έχω κατέβει θέση!!!!Τί να πω?Αγνωσται αι βουλαι του υπουργείου.....
ανανέωση που γράφει;
Ρε παιδιά φύγαν από πανω μου 7 άτομα...όχι ότι με χαλάει...αλλά που πήγαν???
αυτό ακριβώς παθαίνω..... κι εσείς έτσι κάνετε; πατάτε συνέχεια το F5;
apo to facebook..Δημήτρης ΜπράτηςΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ
Παράθεση από: ath79 στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 04:47:50 pmapo to facebook..Δημήτρης ΜπράτηςΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ