0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nikitri στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 07:45:14 pmλες να είναι μιρτουλα 500????πόσες προσευχές να κάνω?ας αρχισουμε ολες μαζι τις προσευχες μπας και βγει κατι. 550 δεν ειπε ο καψαλακης?
λες να είναι μιρτουλα 500????πόσες προσευχές να κάνω?
παιζουν με τον πονο μας......... θα μας κανουν να σιχαθουμε το επαγγελμα μας.......αηδια καταντησαμε που ελεγε και ο χατζηχρηστος!!!στα αληθεια δηλαδη τωρα παμε για δευτερα??αποκλειεται να βγουν μεσα στην εβδομαδα??ας ακουσουμε κατι θετικο!!
Οι πληροφορίες μου λένε για αυριο, αριθμό δε γνωρίζω. Αν κάνουν λάθος και οι υψηλα ιστάμενοι τι να πω; Ετσι πως έχουμε γίνει όλα είναι πιθανά.
Παράθεση από: zael στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 09:12:47 pmΟι πληροφορίες μου λένε για αυριο, αριθμό δε γνωρίζω. Αν κάνουν λάθος και οι υψηλα ιστάμενοι τι να πω; Ετσι πως έχουμε γίνει όλα είναι πιθανά. Ο Μπράτης είπε όμως από βδομάδα... Μακάρι να ναι σωστές οι πληροφορίες σου!!! Πόση αναμονή ακόμη???
Παράθεση από: xrislaki στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 09:15:55 pmΠαράθεση από: zael στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 09:12:47 pmΟι πληροφορίες μου λένε για αυριο, αριθμό δε γνωρίζω. Αν κάνουν λάθος και οι υψηλα ιστάμενοι τι να πω; Ετσι πως έχουμε γίνει όλα είναι πιθανά. Ο Μπράτης είπε όμως από βδομάδα... Μακάρι να ναι σωστές οι πληροφορίες σου!!! Πόση αναμονή ακόμη???Ο Μπράτης είπε πως θα βγει το ΖΕΠ χθες αλλά δεν βγήκε οπότε μάλλον μόνο η Διαμάντω ξέρει με ακρίβεια!!
Παράθεση από: zael στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 09:19:30 pmΠαράθεση από: xrislaki στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 09:15:55 pmΠαράθεση από: zael στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 09:12:47 pmΟι πληροφορίες μου λένε για αυριο, αριθμό δε γνωρίζω. Αν κάνουν λάθος και οι υψηλα ιστάμενοι τι να πω; Ετσι πως έχουμε γίνει όλα είναι πιθανά. Ο Μπράτης είπε όμως από βδομάδα... Μακάρι να ναι σωστές οι πληροφορίες σου!!! Πόση αναμονή ακόμη???Ο Μπράτης είπε πως θα βγει το ΖΕΠ χθες αλλά δεν βγήκε οπότε μάλλον μόνο η Διαμάντω ξέρει με ακρίβεια!!Σωστά! Ελπίζω η Ακατονόμαστη να σου δίνει τις πληροφορίες!!
Δε νομίζω να διαγράφονται από τον πίνακα αυτές που αρνούνται αναπλήρωση, επειδή αυτές που αρνήθηκαν διορισμό δεν είναι 2 ή 7! Είναι πολύ περισσότερες! Κάποια κοπέλα στο fb είχε πληροφόρηση από έγκυρη πηγή, όπως είπε, ότι στην Α' φάση δεν παρουσιάστηκαν 300 νηπιαγωγοί.
Παράθεση από: Demetroula στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 09:18:55 pmΔε νομίζω να διαγράφονται από τον πίνακα αυτές που αρνούνται αναπλήρωση, επειδή αυτές που αρνήθηκαν διορισμό δεν είναι 2 ή 7! Είναι πολύ περισσότερες! Κάποια κοπέλα στο fb είχε πληροφόρηση από έγκυρη πηγή, όπως είπε, ότι στην Α' φάση δεν παρουσιάστηκαν 300 νηπιαγωγοί.