0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: pandwra στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 06:16:23 pmΠαράθεση από: Rinaki στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 06:11:22 pmΜε τις τριτεκνες ξερουμε τι γινεται τώρα στον πινακα μας??? Ποσες μπορει να ειναι???67και δεν ξερω και πόσες είναι στον πινακα μηδενικηςOι τριτεκνες δεν εχουν υπολογιστει στο πινακα του pde?
Παράθεση από: Rinaki στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 06:11:22 pmΜε τις τριτεκνες ξερουμε τι γινεται τώρα στον πινακα μας??? Ποσες μπορει να ειναι???67και δεν ξερω και πόσες είναι στον πινακα μηδενικης
Με τις τριτεκνες ξερουμε τι γινεται τώρα στον πινακα μας??? Ποσες μπορει να ειναι???
Παράθεση από: mirtoula στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 06:23:16 pmΠαράθεση από: pandwra στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 06:16:23 pmΠαράθεση από: Rinaki στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 06:11:22 pmΜε τις τριτεκνες ξερουμε τι γινεται τώρα στον πινακα μας??? Ποσες μπορει να ειναι???67και δεν ξερω και πόσες είναι στον πινακα μηδενικηςOι τριτεκνες δεν εχουν υπολογιστει στο πινακα του pde?Οχι νομζω δεν ειναι υπολογισμενες στη σειρα που εχουμε στον πινακα του pde. 67 ε??? δεν ειναι κ λιγες!! Τι δηλαδη παιρνουν κι απο της μηδενικης κ μετα εμας?
κανένας αριθμός όμως ακόμα όπως φαίνεται. Ούτε από Μπράτη κάτι νέο έτσι?
Παράθεση από: dimi-asia στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 06:28:32 pmκανένας αριθμός όμως ακόμα όπως φαίνεται. Ούτε από Μπράτη κάτι νέο έτσι?Καψαλακης στον τοιχο του στο fb :επιμένω ότι δεν μπορεί να είναι λιγότερες από 500 και οι δάσκαλοι και οι νηπιαγωγοί. Το Ηράκλειο μόνο έχει πάνω από 90 κενά δασκάλων και πάνω από 60 κενά νηπιαγωγών... Έχουμε κλειστά σχολεία και αλίμονο και δεν τα ανοίξουμε!Ρε παιδια οι τριτεκνες της μηδενικης προηγουνται???καθε φορα σε καθε φαση παιρνει 20% απο τις τριτεκνες,αν τελειωσουν οι τριτεκνες απ τον πινακα με προυπηρεσια θα πανε και στον μηδενικης μεχρι να συμπληρωθει το 20% της καθε φασης!
Παράθεση από: Rinaki στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 06:35:37 pmΠαράθεση από: dimi-asia στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 06:28:32 pmκανένας αριθμός όμως ακόμα όπως φαίνεται. Ούτε από Μπράτη κάτι νέο έτσι?Καψαλακης στον τοιχο του στο fb :επιμένω ότι δεν μπορεί να είναι λιγότερες από 500 και οι δάσκαλοι και οι νηπιαγωγοί. Το Ηράκλειο μόνο έχει πάνω από 90 κενά δασκάλων και πάνω από 60 κενά νηπιαγωγών... Έχουμε κλειστά σχολεία και αλίμονο και δεν τα ανοίξουμε!Ρε παιδια οι τριτεκνες της μηδενικης προηγουνται???καθε φορα σε καθε φαση παιρνει 20% απο τις τριτεκνες,αν τελειωσουν οι τριτεκνες απ τον πινακα με προυπηρεσια θα πανε και στον μηδενικης μεχρι να συμπληρωθει το 20% της καθε φασης!
Παράθεση από: niki 26 στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 06:39:28 pmΠαράθεση από: Rinaki στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 06:35:37 pmΠαράθεση από: dimi-asia στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 06:28:32 pmκανένας αριθμός όμως ακόμα όπως φαίνεται. Ούτε από Μπράτη κάτι νέο έτσι?Καψαλακης στον τοιχο του στο fb :επιμένω ότι δεν μπορεί να είναι λιγότερες από 500 και οι δάσκαλοι και οι νηπιαγωγοί. Το Ηράκλειο μόνο έχει πάνω από 90 κενά δασκάλων και πάνω από 60 κενά νηπιαγωγών... Έχουμε κλειστά σχολεία και αλίμονο και δεν τα ανοίξουμε!Ρε παιδια οι τριτεκνες της μηδενικης προηγουνται???καθε φορα σε καθε φαση παιρνει 20% απο τις τριτεκνες,αν τελειωσουν οι τριτεκνες απ τον πινακα με προυπηρεσια θα πανε και στον μηδενικης μεχρι να συμπληρωθει το 20% της καθε φασης!Νομιζω οτι φετος το ποσοστο το 3τεκνων ειναι 10% χωρις να ειμαι σιγουρη. Πεσρθ αλλα και φετος α φαση πηραν απο το πινακα γ (μηδενικης προυπηρεσιας). Περσυ δουλευα με μια τριτεκνη απο το πινακα γ αυτη ηταν απο α φαση και εγω απο δ φαση και το επαιζε και εξυπνη. πονεμενη ιστορια
κι εγώ το 10% νομίζω. Τόσες περίπου είχα υπολογίσει το 2009-10 στην α φάση όταν με είχαν καλέσει. κι όλες οι τρίτεκνες τότε τοποθετήσεις τέλειες, ενώ εμένα με έστειλαν στο τελευταίο νηπιαγωγείο προς βουνο που δεν ήθελε καμία να πάει!Σημειωτέον ότι τότε ακόμα δεν είχα πάρει δίπλωμα. Τώρα να δούμε!Αντε παιδιά καλό κουράγιο να έχουμε για αύριο!!!!!!!!!!!!!Θέλω να φωνάξω για να μου φύγει η τόση ένταση.............αλλά.............πονάει ο λαιμός μου!!!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: dimi-asia στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 07:02:27 pmκι εγώ το 10% νομίζω. Τόσες περίπου είχα υπολογίσει το 2009-10 στην α φάση όταν με είχαν καλέσει. κι όλες οι τρίτεκνες τότε τοποθετήσεις τέλειες, ενώ εμένα με έστειλαν στο τελευταίο νηπιαγωγείο προς βουνο που δεν ήθελε καμία να πάει!Σημειωτέον ότι τότε ακόμα δεν είχα πάρει δίπλωμα. Τώρα να δούμε!Αντε παιδιά καλό κουράγιο να έχουμε για αύριο!!!!!!!!!!!!!Θέλω να φωνάξω για να μου φύγει η τόση ένταση.............αλλά.............πονάει ο λαιμός μου!!!!!!!!!!!!! τι θέση έχεις περίπου αν επιτρέπεται?