0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: dimi-asia στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 07:02:27 pmκι εγώ το 10% νομίζω. Τόσες περίπου είχα υπολογίσει το 2009-10 στην α φάση όταν με είχαν καλέσει. κι όλες οι τρίτεκνες τότε τοποθετήσεις τέλειες, ενώ εμένα με έστειλαν στο τελευταίο νηπιαγωγείο προς βουνο που δεν ήθελε καμία να πάει!Σημειωτέον ότι τότε ακόμα δεν είχα πάρει δίπλωμα. Τώρα να δούμε!Αντε παιδιά καλό κουράγιο να έχουμε για αύριο!!!!!!!!!!!!!Θέλω να φωνάξω για να μου φύγει η τόση ένταση.............αλλά.............πονάει ο λαιμός μου!!!!!!!!!!!!! τι θέση έχεις περίπου αν επιτρέπεται?
κι εγώ το 10% νομίζω. Τόσες περίπου είχα υπολογίσει το 2009-10 στην α φάση όταν με είχαν καλέσει. κι όλες οι τρίτεκνες τότε τοποθετήσεις τέλειες, ενώ εμένα με έστειλαν στο τελευταίο νηπιαγωγείο προς βουνο που δεν ήθελε καμία να πάει!Σημειωτέον ότι τότε ακόμα δεν είχα πάρει δίπλωμα. Τώρα να δούμε!Αντε παιδιά καλό κουράγιο να έχουμε για αύριο!!!!!!!!!!!!!Θέλω να φωνάξω για να μου φύγει η τόση ένταση.............αλλά.............πονάει ο λαιμός μου!!!!!!!!!!!!!
για ποιους νομους στην βορεια ελλαδα?
Παράθεση από: pandwra στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 07:04:54 pmΠαράθεση από: dimi-asia στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 07:02:27 pmκι εγώ το 10% νομίζω. Τόσες περίπου είχα υπολογίσει το 2009-10 στην α φάση όταν με είχαν καλέσει. κι όλες οι τρίτεκνες τότε τοποθετήσεις τέλειες, ενώ εμένα με έστειλαν στο τελευταίο νηπιαγωγείο προς βουνο που δεν ήθελε καμία να πάει!Σημειωτέον ότι τότε ακόμα δεν είχα πάρει δίπλωμα. Τώρα να δούμε!Αντε παιδιά καλό κουράγιο να έχουμε για αύριο!!!!!!!!!!!!!Θέλω να φωνάξω για να μου φύγει η τόση ένταση.............αλλά.............πονάει ο λαιμός μου!!!!!!!!!!!!! τι θέση έχεις περίπου αν επιτρέπεται?666 στο pde και 1807 στον ενιαίοαν ρωτας εμενα 1582 στον ενιαιο και 461 στο πινακα του pde εσυ?
Παράθεση από: dimi-asia στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 07:02:27 pmκι εγώ το 10% νομίζω. Τόσες περίπου είχα υπολογίσει το 2009-10 στην α φάση όταν με είχαν καλέσει. κι όλες οι τρίτεκνες τότε τοποθετήσεις τέλειες, ενώ εμένα με έστειλαν στο τελευταίο νηπιαγωγείο προς βουνο που δεν ήθελε καμία να πάει!Σημειωτέον ότι τότε ακόμα δεν είχα πάρει δίπλωμα. Τώρα να δούμε!Αντε παιδιά καλό κουράγιο να έχουμε για αύριο!!!!!!!!!!!!!Θέλω να φωνάξω για να μου φύγει η τόση ένταση.............αλλά.............πονάει ο λαιμός μου!!!!!!!!!!!!! τι θέση έχεις περίπου αν επιτρέπεται?666 στο pde και 1807 στον ενιαίο
Με 14 σειρά αν τα κενά για Θεσσαλονίκη είναι 15 έχω ελπίδες μετά έχω Κιλκίς τι λετε??