0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: zael στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 11:38:36 amΠαράθεση από: dimi-asia στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 11:32:35 amΝα ρωτήσω κάτι παιδιά!Κλαίγονται κ καλά ότι φέτος δεν έγιναν αποσπάσεις κ αν δείτε τώρα με τη β φάση οι περισσότεροι έχουν πάρει επειδή το επιτρέπουν οι ανάγκες της υπηρεσίας!!!!!!!!!!!Ξέρω μια γνωστή μου που πήρε χωρίς ιδιαίτερα μόρια. Ό, τι να ναι!Ο καθένας να πάει στο σπίτι του, να πηδήξει τη σειρά του άλλου, να βρει μέσον για να πάρει απόσπαση κλπ. Μόνο εγώ κ λίγοι ακόμα (θέλω να φαντάζομαι ότι υπάρχουν!!!!) σκεφτόμαστε αξιοκρατικά?Κι εγώ έχω 2 παιδιά αλλά ποτέ δεν κλαύτηκα για να τοποθετηθώ σε καλύτερο σχολείο!Μήπως ήρθε η ώρα να το κάνω?Αν με πάρουν βέβαια στη γ φάση γιατί κι αυτό........................παίζεται............Τελικά πρέπει να είμαι πολύ αφελής!!!!!!!!!!!Σε καταλαβαίνω απόλυτα και εγώ 2 παιδια εχω και δεν προκειται να κάνω τριτο οχι γιατι δεν θέλω αλλα γιατι δεν έχω να το ταισωΟι αποσπάσεις ισχύουν μόνο για τους μόνιμους. εσυ πας εκεί που δηλώνεις. Αν πας βέβαια!!!Το ξέρω zael μου. Απλά λέω για όλες αυτές τις μόνιμες που κλαίγονται κ μια χαρά άδεια μητρότητας παίρνουν, κ απόσπαση κι όλα καλά!Ενώ εμείς οι αναπληρώτριες, μανούλες δεύτερης κατηγορίας δεν έχουμε καν το δικαίωμα αυτό. Εγώ πάντα με μωρό 2 μηνων γυρνάω να δουλέψω κι άλλες κλαίγονται!Αυτό λέω ότι είναι άδικο!
Παράθεση από: dimi-asia στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 11:32:35 amΝα ρωτήσω κάτι παιδιά!Κλαίγονται κ καλά ότι φέτος δεν έγιναν αποσπάσεις κ αν δείτε τώρα με τη β φάση οι περισσότεροι έχουν πάρει επειδή το επιτρέπουν οι ανάγκες της υπηρεσίας!!!!!!!!!!!Ξέρω μια γνωστή μου που πήρε χωρίς ιδιαίτερα μόρια. Ό, τι να ναι!Ο καθένας να πάει στο σπίτι του, να πηδήξει τη σειρά του άλλου, να βρει μέσον για να πάρει απόσπαση κλπ. Μόνο εγώ κ λίγοι ακόμα (θέλω να φαντάζομαι ότι υπάρχουν!!!!) σκεφτόμαστε αξιοκρατικά?Κι εγώ έχω 2 παιδιά αλλά ποτέ δεν κλαύτηκα για να τοποθετηθώ σε καλύτερο σχολείο!Μήπως ήρθε η ώρα να το κάνω?Αν με πάρουν βέβαια στη γ φάση γιατί κι αυτό........................παίζεται............Τελικά πρέπει να είμαι πολύ αφελής!!!!!!!!!!!Σε καταλαβαίνω απόλυτα και εγώ 2 παιδια εχω και δεν προκειται να κάνω τριτο οχι γιατι δεν θέλω αλλα γιατι δεν έχω να το ταισωΟι αποσπάσεις ισχύουν μόνο για τους μόνιμους. εσυ πας εκεί που δηλώνεις. Αν πας βέβαια!!!
Να ρωτήσω κάτι παιδιά!Κλαίγονται κ καλά ότι φέτος δεν έγιναν αποσπάσεις κ αν δείτε τώρα με τη β φάση οι περισσότεροι έχουν πάρει επειδή το επιτρέπουν οι ανάγκες της υπηρεσίας!!!!!!!!!!!Ξέρω μια γνωστή μου που πήρε χωρίς ιδιαίτερα μόρια. Ό, τι να ναι!Ο καθένας να πάει στο σπίτι του, να πηδήξει τη σειρά του άλλου, να βρει μέσον για να πάρει απόσπαση κλπ. Μόνο εγώ κ λίγοι ακόμα (θέλω να φαντάζομαι ότι υπάρχουν!!!!) σκεφτόμαστε αξιοκρατικά?Κι εγώ έχω 2 παιδιά αλλά ποτέ δεν κλαύτηκα για να τοποθετηθώ σε καλύτερο σχολείο!Μήπως ήρθε η ώρα να το κάνω?Αν με πάρουν βέβαια στη γ φάση γιατί κι αυτό........................παίζεται............Τελικά πρέπει να είμαι πολύ αφελής!!!!!!!!!!!
οι πίνακες ανανεώθηκαν για σήμερα?
ναι ισχύει πεννυ..τελείωσε πια η ευκαιρία...όσοι το έκαναν τότε καλώς, τώρα πια και να το κάνεις δεν αναγνωρίζεται....δυστυχώς....
Παράθεση από: dimi-asia στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 11:32:35 amΝα ρωτήσω κάτι παιδιά!Κλαίγονται κ καλά ότι φέτος δεν έγιναν αποσπάσεις κ αν δείτε τώρα με τη β φάση οι περισσότεροι έχουν πάρει επειδή το επιτρέπουν οι ανάγκες της υπηρεσίας!!!!!!!!!!!Ξέρω μια γνωστή μου που πήρε χωρίς ιδιαίτερα μόρια. Ό, τι να ναι!Ο καθένας να πάει στο σπίτι του, να πηδήξει τη σειρά του άλλου, να βρει μέσον για να πάρει απόσπαση κλπ. Μόνο εγώ κ λίγοι ακόμα (θέλω να φαντάζομαι ότι υπάρχουν!!!!) σκεφτόμαστε αξιοκρατικά?Κι εγώ έχω 2 παιδιά αλλά ποτέ δεν κλαύτηκα για να τοποθετηθώ σε καλύτερο σχολείο!Μήπως ήρθε η ώρα να το κάνω?Αν με πάρουν βέβαια στη γ φάση γιατί κι αυτό........................παίζεται............Τελικά πρέπει να είμαι πολύ αφελής!!!!!!!!!!!Καλή επιτυχία ρε παιδιά με τη γ' που...ανοίγει σίγουρα σήμερα, όπως όλοι λένε!Το ΖΕΠ μου θύμισε τη β' Χριστοφιλοπουλική φάση, οπότε περιμένουμε και μία νέα φάση ΖΕΠ με ποικιλία νομών και καλύτερους αριθμούς!Αχ dimi-asia συμφωνώ τόσο μαζί σου! Ο καθένας το συμφέρον του, εις βάρος άλλων και νοοτροπία δε μας νοιάζει! Οι αποσπάσεις είναι καθαρά περίπτωση: "Έχεις μέσον?? Πήρες απόσπαση!". Και όσο πιο ισχυρό -ειδικά πολιτικό- μέσον έχεις τόσο πιο σίγουρη και η απόσπασή σου. Έχω πλήθος γνωστών περιπτώσεων, χωρίς οικογένειες και παιδιά, που κατάφεραν τα ακατόρθωτα! Φαντάσου να είχαν και 2 παιδιά όπως εσύ...