0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nickie στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 04:57:31 pmDemetroula αν προσθεσεις τις περσινες 3 φασεις ειχε παρει 1670 ατομα( 1304, 31, 335 ατομα αντιστοιχα σε καθε φαση) και φετος αν τωρα παρει οντως 465 ατομα ο αριθμος θα εχει φτασει στα 1607 ατομα συνολικα,δεν ειναι και ασχημα συγκριτικα με αυτα που ακουγονταν περι μειωσεων 50% στους αναπληρωτες,συγχωνευσεις,καταργησεις...αρκει να συνεχισει να παιρνει και στις υπολοιπες φασεις οσους και περσι...με πρόλαβες ακριβως αυτο θα έγραφα!
Demetroula αν προσθεσεις τις περσινες 3 φασεις ειχε παρει 1670 ατομα( 1304, 31, 335 ατομα αντιστοιχα σε καθε φαση) και φετος αν τωρα παρει οντως 465 ατομα ο αριθμος θα εχει φτασει στα 1607 ατομα συνολικα,δεν ειναι και ασχημα συγκριτικα με αυτα που ακουγονταν περι μειωσεων 50% στους αναπληρωτες,συγχωνευσεις,καταργησεις...αρκει να συνεχισει να παιρνει και στις υπολοιπες φασεις οσους και περσι...
Παράθεση από: adria στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 04:52:54 pmδεν νομιζω οτι χρειαζονται οι κακιουλες στο πινακα του pde ειναι υπολογισμενες και οι 3τεκνες? γιατι αν δεν ειναι με 456 ειμαι εκτος.
δεν νομιζω οτι χρειαζονται οι κακιουλες
παιδια ξερει κανεις κατι για τις τριτεκνες??ας ενημερωσει.γιατι ειμαι στο 400 μην χαιρομαι αδικα.ευχαριστω προκαταβολικα
Παιδιά δε θα το πιστέψετε. Μόλις άνοιξα τα μάτια μου από τον ύπνο αυτόν τον αριθμό σκεφτηκα. Αλήθεια το λέω. Λετε να εχω το κληρονομικό χάρισμα!!!
Παράθεση από: happyhippo στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 05:11:32 pmπαιδια ξερει κανεις κατι για τις τριτεκνες??ας ενημερωσει.γιατι ειμαι στο 400 μην χαιρομαι αδικα.ευχαριστω προκαταβολικααν πάρει 465 ατομα, το 20%που αναλογεί στις τριτεκνες, είναι 93, άρα όσες είναι μέχρι τη θέση 372, μέτα τις προηγούμενες φάσεις, φεύγουν σήμερα(εφόσον υπάρχουν κενα στις προτιμησείς τους).Από εκεί και πέρα θα πααίξει ρόλο πόσες θα μείνουν έξω λόγω επιλογών....
Παράθεση από: snowhite_x στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 05:21:14 pmΠαράθεση από: happyhippo στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 05:11:32 pmπαιδια ξερει κανεις κατι για τις τριτεκνες??ας ενημερωσει.γιατι ειμαι στο 400 μην χαιρομαι αδικα.ευχαριστω προκαταβολικααν πάρει 465 ατομα, το 20%που αναλογεί στις τριτεκνες, είναι 93, άρα όσες είναι μέχρι τη θέση 372, μέτα τις προηγούμενες φάσεις, φεύγουν σήμερα(εφόσον υπάρχουν κενα στις προτιμησείς τους).Από εκεί και πέρα θα πααίξει ρόλο πόσες θα μείνουν έξω λόγω επιλογών....αυτο το 20% προηγειται όλων των θεσεων δηλαδη η πρωτη του εκκαθαρισμένου πίνακα αν δεν είναι τριτκνη πηγανει 93+1=94???
Παράθεση από: nickie στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 04:41:46 pmΟ αριθμος ειναι ο,τι καλυτερο μπορουσαμε να ευχηθουμε,αλλα παραμενει το θεμα των κενων,γιατι αν ειναι να μην ανοιξουν παλι κενα στη
Ο αριθμος ειναι ο,τι καλυτερο μπορουσαμε να ευχηθουμε,αλλα παραμενει το θεμα των κενων,γιατι αν ειναι να μην ανοιξουν παλι κενα στη