0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ο υπεύθυνος εργαστηρίου πληροφορικής παίρνει μείον 3 ώρες στις οποίες κάνει όοοοοολες τις δουλειές γραφείου συν άλλες πόσες ώρες...αφού όλες οι υπόλοιπες ειδικότητες έχουν πάει σε ΠΕΚ,πήραν ECDL,μπαίνουν με άνεση στο facebook στο κενό τους πίνοντας το freddo τους....αλλά όταν έρχεται η ώρα για οποιοδήποτε έγγραφο...δεν ξέρω εγώ!!! ο πληροφορικάριος!!!
δεν αμφιβάλλω για τον ΥΣΕΦ...απλά αναφέρω και εγώ την εμπειρία μου σαν υπεύθυνος εργαστηρίου....και ειδικά σαν πληροφορικής...γιατί αυτό που λέει για υπερωρίες δεν γίνεται ποτέ!! αντίθετα ο δ/ντης θεωρεί πως της πληροφορικής είναι για όλες τις δουλειές...είτε στο 3ωρο,είτε σε ώρες διδασκαλίας,είτε κενού και πέραν ωραρίου....
εμένα ήθελε να κάνω δίκτυο...είπα πώς είμαι καθηγητής πληροφορικής!!όχι τεχνικός!!! πείτε μου λίγο είναι στις αρμοδιότητές μας τέτοια πράγματα??? πώς πρέπει να αντιδρούμε??
Παράθεση από: dkon στις Σεπτεμβρίου 09, 2011, 11:02:09 pmεμένα ήθελε να κάνω δίκτυο...είπα πώς είμαι καθηγητής πληροφορικής!!όχι τεχνικός!!! πείτε μου λίγο είναι στις αρμοδιότητές μας τέτοια πράγματα??? πώς πρέπει να αντιδρούμε??Απ αλλού ξεκίνησε το θέμα και αλλού πήγε (σε χρόνο dt). Το θέμα των αρμοδιοτήτων των ΠΕ19-20 έχει ξανασυζητηθεί στο φόρουμ. Κάνε πρώτα μία αναζήτηση συνάδελφε και να επανέλθεις σε κάποιο θέμα πιο σχετικό με την απορία σου.skarag τι καινούριο φρούτο είναι αυτό;;;; έχεις μήπως link για τις εγκυκλίους να τις δω; εννοείται πως πρόκειται για ανυπόστατο διαχωρισμό. ή όλοι έτσι, ή όλοι γιουβέτσι!
kp και εγώ αυτό ήξερα. Αλλά ο skarag λέει ότι οι καινούριες εγκύκλιοι ξεχωρίζουν τους υπεύθυνους εργ. φυσικών επιστημών και απαλλάσουν αυτούς και μόνο αυτούς από τις εξωδιδακτικές. Γι αυτό λέω πως θέλω να τις διαβάσω να δω τι γίνεται.
Μεγάλη Αδικία