0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν κατάλαβα καλά εννοιείται ότι η όλη πίεση πρέπει να γίνει σε κάποιον στην δευτεροβάθμια και όχι σε σχολείο. Δηλαδή αυτός που θα σε προτείνει πρέπει να είναι από τη δευτεροβάθμια;
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Pariel , το γνωρίζω ότι οι αιτήσεις έχουν ήδη γίνει (έχω κάνει αίτηση) αλλά είχα την εντύπωση πως εκτός από το βιογραφικό που υποβάλαμε μαζί με την αίτηση , πηγαίνουμε βιογραφικό και σε κάθε σχολείο. Αλλά από ο,τι λέτε αυτό δεν συμβαίνει πλέον.Τέλος πάντων . Ίδωμεν! Το σίγουρο πάντως είναι ότι πρέπει κι εμείς να το κυνηγήσουμε και να μην πάρουμε ως δεδομένο ότι δεν πρόκειται να μας πάρουν χωρίς μέσον.Chryssoylaki , όπως περιγράφουν την κατάσταση οι συνάδελφοι , αν χτυπήσει το τηλέφωνο από μόνο του για να μας καλέσουν μάλλον θα πρέπει να ανησυχήσουμε!
Παράθεση από: philologist στις Αυγούστου 29, 2007, 11:07:59 pmΣας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Pariel , το γνωρίζω ότι οι αιτήσεις έχουν ήδη γίνει (έχω κάνει αίτηση) αλλά είχα την εντύπωση πως εκτός από το βιογραφικό που υποβάλαμε μαζί με την αίτηση , πηγαίνουμε βιογραφικό και σε κάθε σχολείο. Αλλά από ο,τι λέτε αυτό δεν συμβαίνει πλέον.Τέλος πάντων . Ίδωμεν! Το σίγουρο πάντως είναι ότι πρέπει κι εμείς να το κυνηγήσουμε και να μην πάρουμε ως δεδομένο ότι δεν πρόκειται να μας πάρουν χωρίς μέσον.Chryssoylaki , όπως περιγράφουν την κατάσταση οι συνάδελφοι , αν χτυπήσει το τηλέφωνο από μόνο του για να μας καλέσουν μάλλον θα πρέπει να ανησυχήσουμε! Μια γνωστή μου το έκανε πρόπερσι αυτό, την πηραν τηλέφωνο απο κάποια σχολεία, αλλά διορίστηκε μόνιμη και δεν πήγε.Μου το είπε για να το κάνω και εγώ, αλλά δεν χρειάστηκε γιατί διορίστηκα.Εγώ θα σου πρότεινα να το κάνεις δεν έχεις να χάσεις τίποτα.
4) Από την περσινή χρονιά έχουν ενταθεί οι έλεγχοι και προσπαθούν να μειώσουν τα τμήματα, άρα και τους καθηγητές.
2) Δεν δήλώνουμε σχολεία