0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
......Μου έφερε η απουσιολόγος το απουσιολόγιο και δεν είχα ιδέα τι έπρεπε να γράψω!!Της είπα να το συμπληρώσει μόνη της και να το υπογράψει κιόλας!!!!!!!!! τρελλάθηκε τελείως!!!!!Μετά μου έδωσε το βιβλίο ύλης. Της είπα τι είναι αυτό που μου δίνεις; τι να το κάνω;Από τα 20 παιδιά της τάξης πέταξα έξω τα 18 γιατί έκαναν φασαρία και δεν ήξερα πως αλλιώς να αντιδράσω.Μπήκα σε τάξη χωρίς να ξέρω ποιά τάξη είναι! ούτε λόγος για το τι έπρεπε να πω αφού δεν είχα δει τα βιβλία καν πως είναι.Μπήκε μια μαθήτρια βαμμένη κλπ και εγώ την πέρασα για συνάδελφο και της μίλησα στον πλυθηντικό και όλοι έβαλαν τα γέλια.Με το που με είδε ο διευθυντής μου είπα να πάω στον Νέστωρα για να καταχωρήσω κάποια στοιχεία. Και έψαχνα να βρω ποιός συνάδελφος λέγεται Νέστωρας!!!! ....θέλετε κιάλλα ;
βρε killbill σαν εξωγήινος μου ακούγεσαι, με το συμπάθειο κιόλας...
Καλά killbill σ'αυτό το thread ζωγράφισες!Πολύ γέλιο.Καλά νά'σαι!
Ωραία φάση η πρώτη φορά γενικά Αν και μου είχαν δώσει το χειρότερο τμήμα (σε ΕΠΑΛ με 10 από τους 15 μαθητές να έχουν μείνει πέρυσι από τους μηχανολόγους) είχε πολύ ενδιαφέρον. Και όντως ήταν ξένοιαστα, ενώ όταν μονιμοποιήσαι, σαν να χάνεται αυτό
τέτοια λέγε να μη δούμε διορισμό ούτε σε 20 χρόνια!!!!