0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως εγώ βλέπω εξαιρετικά αυξημένο αριθμό αποσπάσεων σε σχέση με πέρυσι
Παράθεση από: JohnyWalker στις Σεπτεμβρίου 12, 2011, 06:21:23 pmΠάντως εγώ βλέπω εξαιρετικά αυξημένο αριθμό αποσπάσεων σε σχέση με πέρυσιΜα εδώ λένε ότι οι αποσπάσεις φέτος ήταν λιγότερες. Στην ειδικότητα μου καμιά 10αρια άτομα πήραν απόσπαση από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ όλα και όλα.
Παράθεση από: Radius στις Σεπτεμβρίου 12, 2011, 06:29:10 pmΠαράθεση από: JohnyWalker στις Σεπτεμβρίου 12, 2011, 06:21:23 pmΠάντως εγώ βλέπω εξαιρετικά αυξημένο αριθμό αποσπάσεων σε σχέση με πέρυσιΜα εδώ λένε ότι οι αποσπάσεις φέτος ήταν λιγότερες. Στην ειδικότητα μου καμιά 10αρια άτομα πήραν απόσπαση από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ όλα και όλα.Σε όλη την Ελλάδα μόνο 10 τι ειδικότητα είναι αυτή;
Παράθεση από: JohnyWalker στις Σεπτεμβρίου 12, 2011, 06:34:11 pmΠαράθεση από: Radius στις Σεπτεμβρίου 12, 2011, 06:29:10 pmΠαράθεση από: JohnyWalker στις Σεπτεμβρίου 12, 2011, 06:21:23 pmΠάντως εγώ βλέπω εξαιρετικά αυξημένο αριθμό αποσπάσεων σε σχέση με πέρυσιΜα εδώ λένε ότι οι αποσπάσεις φέτος ήταν λιγότερες. Στην ειδικότητα μου καμιά 10αρια άτομα πήραν απόσπαση από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ όλα και όλα.Σε όλη την Ελλάδα μόνο 10 τι ειδικότητα είναι αυτή;Τεχνική ειδικότητα.
όχι όχι υπάρχουν συγκεκριμένοι τρόποι για να βγει ένας εκπ/κός σε σύνταξη . ένας απο αυτούς είναι το άπρακτο δίμηνο. κάνεις την πρώτη αίτηση παραίτησης ας πούμε δέκα αυγούστου το αργότερο. Για δύο μήνες παραμένεις στην υπηρεσία και προσφέρεις έργο και μετά απο δύο μήνες αυτοδίκαια απολύεσαι. Πολλοί εκπ/κοί το κάνουν αυτο είτε για να πετύχουν μεγαλύτερο μισθολογικό κλιμάκιο - αν ας πούμε αλλάζουν μκ το σεπτέμβριο - (αν και τώρα έχουν παγώσει τα μκ) - είτε για να κλήσουν εξάμηνο που σύμφωνα με τις διατάξεις του ΓΛΚ για τους παλιούς εκπ/κούς ένα εξάμηνο και μία μέρα θεωρείται πλήρες έτος. επομένως, αντί ας πούμε να κάτσουν έναν ολόκληρο χρόνο για να κλείσουν 35ετία, κάθονται 34 έτη, 6 μήνες και 1 ημερα και θεωρείται ότι έχουν κλείσει τα 35 έτη...οικονομικοί άρα είναι οι λόγοι που κάθονται...