0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
γα ποιο λογο δε βγαζουν πινακα εκκαθαρισμενο να ξερουμε την σειρα μας;; τους πεφτει ο ποπος;
ευχαριστω Βιβακι.μας οφελουν τωρα οι προσληψεις παραλληλη κτλ να φτιαξει η θεση μας στον πινακα. αυτο το ρημαδο ζεπ τι θα γινει; σκεφτειτε θετικα. αλλωστε οι λατρεμενες μερες του υπουργειου ειναι το πσκ!!!!μην χαλαμε τα ματακια μας
Παράθεση από: Vivian24 στις Σεπτέμβριος 28, 2011, 05:31:04 μμευχαριστω Βιβακι.μας οφελουν τωρα οι προσληψεις παραλληλη κτλ να φτιαξει η θεση μας στον πινακα. αυτο το ρημαδο ζεπ τι θα γινει; σκεφτειτε θετικα. αλλωστε οι λατρεμενες μερες του υπουργειου ειναι το πσκ!!!!μην χαλαμε τα ματακια μαςαπο αυριο παραλληλη και ζεπ δεν ξερει κανενας, βλεπω οι οφθαλμιατροι θα κανουν χρυσες δουλειες
να ρωτησω κατι αλλο. το συστημα προσπερνα και τους με προυπηρεσια αν δεν εχουν βαλει το κουτι; εγω στον μηδεν. ειμαι αλλα με καλη σειρα και εχω βαλει κουτι.
ευχαριστω πολυ Βασουλα και Βιβακι.και συγνωμη αν κανω χαζες ερωτησεις. νομιζω με πονανε τα ματια μου απο τις ωρες εδω μπροστα.ευχομαι να πανε ολα καλα ειλικρινα!!!για ολους μας!!