0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: anastasia89 στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 04:28:07 pmΔεν μπορω βέβαια να ξέρω αν υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις... Πάντως σίγουρα κάποιοι απ' αυτούς (αν όχι όλοι) είναι της γενικής!βρε παιδια σας παραθετω αυτα που ρωτησα και τις απαντησεις πειτε μ τι καταλαβατε γτ αρχιζω και χαζευω Evi Priovolou vre niko apantise m esu autoi p phre twra kai anaferontai ws pe70.5 einai apo t dikouw mas ths genikhs? na t afairesoume? Πριν από 15 λεπτά · Μου αρέσει! Maria Kapouniaridou Δεν είναι από τους γενικής.Δεν έχουν καμία σχέση μ εμάς Πριν από 15 λεπτά · Μου αρέσει! · 1 άτομο Evi Priovolou ok epeidh anaferei kai pe71 kai pe70.5 se euxaristw Πριν από 14 λεπτά · Μου αρέσει! Sissi CF Real Madrid aytoi einai eidikhs poy toys pire gia parallili opos persi Πριν από 7 λεπτά · Μου αρέσει! Evi Priovolou οκ ευχαριστω πολυ! Πριν από 6 λεπτά · Μου αρέσει!Γράψτε ένα σχόλιο...
Δεν μπορω βέβαια να ξέρω αν υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις... Πάντως σίγουρα κάποιοι απ' αυτούς (αν όχι όλοι) είναι της γενικής!
Παράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 04:31:11 pmΠαράθεση από: anastasia89 στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 04:28:07 pmΔεν μπορω βέβαια να ξέρω αν υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις... Πάντως σίγουρα κάποιοι απ' αυτούς (αν όχι όλοι) είναι της γενικής!Δεν πειράζει,ας μην είναι και όλοι!!!Ανεβαίνουμε λίγα σκαλιά παραπάνω τουλάχιστον...ναι αλλα αν δεν ξερουμε ποσους πηραν και απο μας πως θα δουμε την νεα θεση μας? αφου οι αχρηστοι δεν τ αφαιρουν
Παράθεση από: anastasia89 στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 04:28:07 pmΔεν μπορω βέβαια να ξέρω αν υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις... Πάντως σίγουρα κάποιοι απ' αυτούς (αν όχι όλοι) είναι της γενικής!Δεν πειράζει,ας μην είναι και όλοι!!!Ανεβαίνουμε λίγα σκαλιά παραπάνω τουλάχιστον...
ANASTASIA τωρα που το εψαξα μονη μου βρηκα μονο μια κοπελα που ηταν στον πινακα μας και γραφει διπλα ΕΝΓ και οχι Ειδικη Αγωγη!Οι υπολοιποι μαλλον ειναι σε αλλο πινακα...
μερικοι απο τους πε70.5 ειναι και απο τους πινακες γενικης(με προυπηρεσια και μηδενικης). αν ψαξετε ενα ενα τα ονοματα θα δειτε οτι ειναι και στους δικους μας πινακες.καμια 15αρια περιπου
Παράθεση από: s@teacher στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 04:42:22 pmμερικοι απο τους πε70.5 ειναι και απο τους πινακες γενικης(με προυπηρεσια και μηδενικης). αν ψαξετε ενα ενα τα ονοματα θα δειτε οτι ειναι και στους δικους μας πινακες.καμια 15αρια περιπουεισαι σιγουρη? το ξερω οτι σ βγηκαν τα ματια για να το κανεις αλλα αν μπορουσες να δωσεις εναν αριθμο θα ηταν τελειο για να δουμε ποσους αφαιρουμε
Κάτι σχετικά άσχετο που έμαθα μόλις τώρα!όσοι κλήθηκαν στην Αττική τους πιέζουν από το γραφείο να δηλώσουν εκείνη την στιγμή και τις περιοχές χωρίς να το σκεφτούν.Τρελή ψυχολογική πίεση ασκούν για να κάνουν και το χαρτί της τοποθέτησης!Οι περισσότεροι είναι φίλοι μου από Παιδαγωγικό Ρόδου και από πολύ άσχετα μέρη από Αττική και δεν ξέρουν καν που βρίσκονται οι περιοχές!Αλλά το γραφείο ανένδοτο να κάνουν τα χαρτιά μαζί με την πρόσληψη!!!Τι να πω, λες και δεν φτάνει η ήδη ψυχολογική πίεση που μας ασκούν!!!
Παράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 04:49:53 pmΚάτι σχετικά άσχετο που έμαθα μόλις τώρα!όσοι κλήθηκαν στην Αττική τους πιέζουν από το γραφείο να δηλώσουν εκείνη την στιγμή και τις περιοχές χωρίς να το σκεφτούν.Τρελή ψυχολογική πίεση ασκούν για να κάνουν και το χαρτί της τοποθέτησης!Οι περισσότεροι είναι φίλοι μου από Παιδαγωγικό Ρόδου και από πολύ άσχετα μέρη από Αττική και δεν ξέρουν καν που βρίσκονται οι περιοχές!Αλλά το γραφείο ανένδοτο να κάνουν τα χαρτιά μαζί με την πρόσληψη!!!Τι να πω, λες και δεν φτάνει η ήδη ψυχολογική πίεση που μας ασκούν!!!κ εγω ροδο σπουδασα το 2005 μπηκα εσυ?
Παράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 04:54:20 pmΠαράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 04:49:53 pmΚάτι σχετικά άσχετο που έμαθα μόλις τώρα!όσοι κλήθηκαν στην Αττική τους πιέζουν από το γραφείο να δηλώσουν εκείνη την στιγμή και τις περιοχές χωρίς να το σκεφτούν.Τρελή ψυχολογική πίεση ασκούν για να κάνουν και το χαρτί της τοποθέτησης!Οι περισσότεροι είναι φίλοι μου από Παιδαγωγικό Ρόδου και από πολύ άσχετα μέρη από Αττική και δεν ξέρουν καν που βρίσκονται οι περιοχές!Αλλά το γραφείο ανένδοτο να κάνουν τα χαρτιά μαζί με την πρόσληψη!!!Τι να πω, λες και δεν φτάνει η ήδη ψυχολογική πίεση που μας ασκούν!!!κ εγω ροδο σπουδασα το 2005 μπηκα εσυ?Το 2005 μπήκα και Φεβρουάριο το 2010 βγήκα!!!χαχαχα