0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κοιτα που θα αναγκαστούμε να κάνουμε fb..Με μόνους φίλους μπρατη και Καψαλάκη..
Παράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 06:01:58 pmΠαράθεση από: michaela στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 05:59:50 pmΔεν πειραζει για την παρεξηγηση κι ουτε εγω καταλαβα νομιζα οτι ειχε βγει κτ!!δυστυχως δεν εχω fb ο,τι γραφω το βλεπω απ το αλφα βητα συνηθως!ο μπρατης παντως λεει απο τριτη η παραλληληΠολλά ακούγονται!!!Τι να πρωτοπιστέψει κανείς!!!Έτσι όπως τα κάνει το υπουργείο μας βλέπω όλους καθημερινά μέχρι τα μεσάνυχτα μαζί με τις κουκουβάγιες να περιμένουμε μπας και βγει τπτ!!!
Παράθεση από: michaela στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 05:59:50 pmΔεν πειραζει για την παρεξηγηση κι ουτε εγω καταλαβα νομιζα οτι ειχε βγει κτ!!δυστυχως δεν εχω fb ο,τι γραφω το βλεπω απ το αλφα βητα συνηθως!ο μπρατης παντως λεει απο τριτη η παραλληλη
Δεν πειραζει για την παρεξηγηση κι ουτε εγω καταλαβα νομιζα οτι ειχε βγει κτ!!δυστυχως δεν εχω fb ο,τι γραφω το βλεπω απ το αλφα βητα συνηθως!
α και να πω πως ανεβηκαμε μια θεση στον πινακα γτ σκοτωθηκε ενας συναδελφος τραγικο και λυπηρο αν ειναι να ανεβαινουμε ετσι θεσεις...
Παράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 06:10:19 pm
σας παραθετω λινκ για το τι εστι πε 70.5 και με ποια κριτηρια μπας και λυθει καμια αποριαhttp://www.sendspace.com/file/b0pckk
για μας ποτε περιμενουμε ειπαμε την αλλη παρασκευη?