0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: fen στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 12:19:55 pmΠαράθεση από: Dessine_Moi_Un_Mouton στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 11:03:47 amΚαλημέρα! Δεν τα πιστεύω αυτά που διαβάζω.. Ο κόσμος βράζει ρε παιδιά, οικογένειες μένουν στο δρόμο, κλείνουν καταστήματα, γίνονται απολύσεις κι εμείς καθόμαστε και είμαστε επιλεκτικοί για ΖΕΠ, Παράλληλη και γενική; Και το χειρότερο απ' όλα κάνουμε διακρίσεις στα παιδιά που προέρχονται από άλλα έθνη; Δηλαδή αν τα τμήματα ένταξης είχαν γαλλάκια δε θα γινόταν καν λόγος. Τι να πω... Μακάρι να πάρουν κόσμο και όλα τα άλλα αφήστε τα στην άκρη.Συμφωνώ απολύτως!Κανένας δάσκαλος δεν πρέπει να κάνει διακρίσεις, αν είναι να έχουμε τέτοιες νοοτροπίες και να είμαστε και παράδειγμα για τα παιδιά που διδάσκουμε , ζήτω που καήκαμε! Δηλαδή, αν στην τάξη σας υπάρχουν παιδιά Ρόμα /παλιν/αλλοδ, τι θα κάνετε; θα τους αρνηθείτε ; Θέλω να πιστεύω πως δεν υπάρχουν τέτοιοι δάσκαλοι, μακάρι ΄...συγνωμη διαβασες πουθενα την αρνηση ή την αντιρηση μας για διδασκαλια σε ρομα ........, για την περιοχη τοποθετησης ο λογος και για τον τον τροπο προσληψης ΕΣΠΑ και κυριως προσπαθουσαμε να καταλαβουμε τι ειναι οι ζεπ?
Παράθεση από: Dessine_Moi_Un_Mouton στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 11:03:47 amΚαλημέρα! Δεν τα πιστεύω αυτά που διαβάζω.. Ο κόσμος βράζει ρε παιδιά, οικογένειες μένουν στο δρόμο, κλείνουν καταστήματα, γίνονται απολύσεις κι εμείς καθόμαστε και είμαστε επιλεκτικοί για ΖΕΠ, Παράλληλη και γενική; Και το χειρότερο απ' όλα κάνουμε διακρίσεις στα παιδιά που προέρχονται από άλλα έθνη; Δηλαδή αν τα τμήματα ένταξης είχαν γαλλάκια δε θα γινόταν καν λόγος. Τι να πω... Μακάρι να πάρουν κόσμο και όλα τα άλλα αφήστε τα στην άκρη.Συμφωνώ απολύτως!Κανένας δάσκαλος δεν πρέπει να κάνει διακρίσεις, αν είναι να έχουμε τέτοιες νοοτροπίες και να είμαστε και παράδειγμα για τα παιδιά που διδάσκουμε , ζήτω που καήκαμε! Δηλαδή, αν στην τάξη σας υπάρχουν παιδιά Ρόμα /παλιν/αλλοδ, τι θα κάνετε; θα τους αρνηθείτε ; Θέλω να πιστεύω πως δεν υπάρχουν τέτοιοι δάσκαλοι, μακάρι ΄...
Καλημέρα! Δεν τα πιστεύω αυτά που διαβάζω.. Ο κόσμος βράζει ρε παιδιά, οικογένειες μένουν στο δρόμο, κλείνουν καταστήματα, γίνονται απολύσεις κι εμείς καθόμαστε και είμαστε επιλεκτικοί για ΖΕΠ, Παράλληλη και γενική; Και το χειρότερο απ' όλα κάνουμε διακρίσεις στα παιδιά που προέρχονται από άλλα έθνη; Δηλαδή αν τα τμήματα ένταξης είχαν γαλλάκια δε θα γινόταν καν λόγος. Τι να πω... Μακάρι να πάρουν κόσμο και όλα τα άλλα αφήστε τα στην άκρη.
συγκεκριμένα κάποιος αναφέρεται σε ΖΕΠ ως 'βλακείες'. αυτό πώς σου φαίνεται;
Παράθεση από: Dessine_Moi_Un_Mouton στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 11:03:47 amΚαλημέρα! Δεν τα πιστεύω αυτά που διαβάζω.. Ο κόσμος βράζει ρε παιδιά, οικογένειες μένουν στο δρόμο, κλείνουν καταστήματα, γίνονται απολύσεις κι εμείς καθόμαστε και είμαστε επιλεκτικοί για ΖΕΠ, Παράλληλη και γενική; Και το χειρότερο απ' όλα κάνουμε διακρίσεις στα παιδιά που προέρχονται από άλλα έθνη; Δηλαδή αν τα τμήματα ένταξης είχαν γαλλάκια δε θα γινόταν καν λόγος. Τι να πω... Μακάρι να πάρουν κόσμο και όλα τα άλλα αφήστε τα στην άκρη.Το θέμα μας δεν είναι αν είναι Ζεπ και αν είναι ρομά ή οτιδήποτε άλλο τα παιδιά..Το θέμα είναι ότι θα μαστε Εσπα και ότι δεν ξέρουμε αν θα λάβουν υπόψη τις επιλογές μας ή θα μας βάλουν σε νομό που δεν επιλέξαμε..
Πάντως αυτό με τους υπεράριθμους αναπληρωτές δεν είναι καινούριο. Πέρσι μου είχε συμβεί το ίδιο στη Δ' Αθήνας απ την πρώτη φάση. Είχαν πάρει 110 άτομα και 25 από αυτούς περίσσευαν. Είπαν λοιπόν σε όσους ήθελα να πάνε στην Α' Πειραιά που τότε είχε κάποια κενά ενώ όσοι έμεναν θα αναλάμβαναν παράλληλη στήριξη (όχι μέσω ΕΣΠΑ). Είναι γνωστό ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Στην Α' Αθήνας έγιναν οι περισσότερες συγχωνεύσεις και υποβιβασμοί σχολείων πανελλαδικά αν δεν απατώμαι και πάραυτα πήραν 120 αναπληρωτές παρόλο που έγιναν και αποσπάσεις. Τι να πει κανείς...
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 02:26:33 pmΠαράθεση από: Dessine_Moi_Un_Mouton στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 11:03:47 amΚαλημέρα! Δεν τα πιστεύω αυτά που διαβάζω.. Ο κόσμος βράζει ρε παιδιά, οικογένειες μένουν στο δρόμο, κλείνουν καταστήματα, γίνονται απολύσεις κι εμείς καθόμαστε και είμαστε επιλεκτικοί για ΖΕΠ, Παράλληλη και γενική; Και το χειρότερο απ' όλα κάνουμε διακρίσεις στα παιδιά που προέρχονται από άλλα έθνη; Δηλαδή αν τα τμήματα ένταξης είχαν γαλλάκια δε θα γινόταν καν λόγος. Τι να πω... Μακάρι να πάρουν κόσμο και όλα τα άλλα αφήστε τα στην άκρη.Το θέμα μας δεν είναι αν είναι Ζεπ και αν είναι ρομά ή οτιδήποτε άλλο τα παιδιά..Το θέμα είναι ότι θα μαστε Εσπα και ότι δεν ξέρουμε αν θα λάβουν υπόψη τις επιλογές μας ή θα μας βάλουν σε νομό που δεν επιλέξαμε.. εγω προσωπικα θεωρω πως δεν εχω ουτε τις γνωσεις αλλα ουτε και την εμπειρια .... για διγλωσσια κτλ...τωρα πως το παιζετε τοσο ανετοι και χαλαροι και δεν τρεχει τιποτα δεν μπορω να καταλαβω πραγματικα!! εγω με ενα χρονο προυπηρεσιας μολις εχω τρομαξει..
Παράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 02:34:19 pmΠαράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 02:26:33 pmΠαράθεση από: Dessine_Moi_Un_Mouton στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 11:03:47 amΚαλημέρα! Δεν τα πιστεύω αυτά που διαβάζω.. Ο κόσμος βράζει ρε παιδιά, οικογένειες μένουν στο δρόμο, κλείνουν καταστήματα, γίνονται απολύσεις κι εμείς καθόμαστε και είμαστε επιλεκτικοί για ΖΕΠ, Παράλληλη και γενική; Και το χειρότερο απ' όλα κάνουμε διακρίσεις στα παιδιά που προέρχονται από άλλα έθνη; Δηλαδή αν τα τμήματα ένταξης είχαν γαλλάκια δε θα γινόταν καν λόγος. Τι να πω... Μακάρι να πάρουν κόσμο και όλα τα άλλα αφήστε τα στην άκρη.Το θέμα μας δεν είναι αν είναι Ζεπ και αν είναι ρομά ή οτιδήποτε άλλο τα παιδιά..Το θέμα είναι ότι θα μαστε Εσπα και ότι δεν ξέρουμε αν θα λάβουν υπόψη τις επιλογές μας ή θα μας βάλουν σε νομό που δεν επιλέξαμε.. εγω προσωπικα θεωρω πως δεν εχω ουτε τις γνωσεις αλλα ουτε και την εμπειρια .... για διγλωσσια κτλ...τωρα πως το παιζετε τοσο ανετοι και χαλαροι και δεν τρεχει τιποτα δεν μπορω να καταλαβω πραγματικα!! εγω με ενα χρονο προυπηρεσιας μολις εχω τρομαξει..Αν πει κάποιος πως βγήκε από τη σχολή με τις απόλυτες γνώσεις για να διδάξει και σε τάξη γενικής τότε προσωπικά θεωρώ πως πρέπει να παραδώσει το πτυχίο του για το καλό όλων. Ασφαλώς και δεν έχουμε εμπειρία! Ούτε και με 10 χρόνια προϋπηρεσίας! Αλλά δες το διαφορετικά.. Ο κόσμος αλλάζει και αλλάζει επειδή εμείς οι νέοι άνθρωποι θέλουμε να αλλάξει. Δε θα περιμένω από το δάσκαλο με τα 30 χρόνια προϋπηρεσίας να έχει την υπομονή να διδάξει σε πολυπολιτισμικές τάξεις. Δεν εννοώ πως θα πειραματιστείς με τα παιδιά, αλλά πως θα προσπαθήσεις να βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό γιατί στην τελική αυτό είναι και η πρόκληση του επαγγέλματός μας. Κανείς δεν το παίζει άνετος. Απλά ο διαχωρισμός είναι αν ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ αυτό που κάνεις με όλο το πακέτο του ή όχι. Ξαναλέω, δεν είναι της παρούσης να αναλυθεί αυτό εδώ και προσωπικά ζητώ συγγνώμη από τους διαχειριστές και εσάς αν βγαίνω εκτός θέματος. Το ΕΣΠΑ έχει και τα θετικά και τα αρνητικά του. Προσωπικά πιστεύω πως παίζει ρόλο το πού έχεις δηλώσει γιατί για να σε πάρουν σε ΖΕΠ σημαίνει πως εκεί που δήλωσες οι διευθυντές των σχολείων έχουν δηλώσει τις ελλείψεις σε τμήματα ένταξης. Αντιλαμβάνομαι πως πρόκειται για Θράκη και για Δυτική Αττική.[/quotοκ γενικοτερα και απο δω και στο φεις απο οτι βλεπω επικαρατει αναβρασμος και συγχηση.. θα δειξουν τα πραγματα στη πορεια..